Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

az önce garaja girerken süspansiyonlardan tıss tıss sesini duydum..bu ilk aracım..aveo muhteşem

ben tümseklerde duyuyorum. eğerki hız kesici tümseklerden 50 ile geç camı aç sesi çok net duyarsın :)

gündüz camı açıp kullanmadım hocam hava cok sıcak aksam serindi açmıştım ilk günüyü dün zaten..yok böyle birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freely2010

arkadaşlar yen, aveo hb 1,3 ltz fiyat 38.750 tl nasıl fiyat acaba. Teşekkürler

dizel mi benzinli automatic mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat321

quote:

1.3 LTZ'ler dizel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

quote:

quote:

• Forumdaşlar bildiğiniz üzere Aveo 1.3 ls sedan almıştım. Yarın sabah saat 5 gibi çanakkaleye doğru yola çıkacağım uzun yol izlenimlerimi ve yakıt tüketimini pazar akşamı sizlerle paylaşacağım. Yalnız bir sorum var , Aracın kısa hüzmeli farlarını yaktığımda gösterge panelinde ışığı yanmıyor , sadece park ışıkları gösterge panelinde yanıyor . uzun hüzmeli fara geçince uzun hüzme işareti mavi renkle yanıyor ama uzundan kısaya geçince yine kısa hüzme far işareti yanmıyor. Panele iyice baktım kısa hüzmeli far işareti var ama yanmıyor. Aracın dışına çıkıp baktığımda kısa hüzmelerin yandığını görüyorum ama nedense ekranda bu gösterilmiyor. Bu genel bir durummudur yoksa benim aracın gösterge panelinde mi sorun var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sobre

Forumdaşlar bildiğiniz üzere Aveo 1.3 ls sedan almıştım. Yarın sabah saat 5 gibi çanakkaleye doğru yola çıkacağım uzun yol izlenimlerimi ve yakıt tüketimini pazar akşamı sizlerle paylaşacağım. Yalnız bir sorum var , Aracın kısa hüzmeli farlarını yaktığımda gösterge panelinde ışığı yanmıyor , sadece park ışıkları gösterge panelinde yanıyor . uzun hüzmeli fara geçince uzun hüzme işareti mavi renkle yanıyor ama uzundan kısaya geçince yine kısa hüzme far işareti yanmıyor. Panele iyice baktım kısa hüzmeli far işareti var ama yanmıyor. Aracın dışına çıkıp baktığımda kısa hüzmelerin yandığını görüyorum ama nedense ekranda bu gösterilmiyor. Bu genel bir durummudur yoksa benim aracın gösterge panelinde mi sorun var ?

Gitmeden bir servise uğrayın. Yanması gerek. Ben gece gündüz sürekli kısalar açık gezerim ve yeşil renkte yanması gerek. Lambasında veya sigortasında sorun vardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca dizellerde otomatik te olmuyor. Hepsi manuel

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Gitmeden bir servise uğrayın. Yanması gerek. Ben gece gündüz sürekli kısalar açık gezerim ve yeşil renkte yanması gerek. Lambasında veya sigortasında sorun vardır.

Bilgilendirmen için çok teşekkürler kesbi . Sabah 5 te yola çıkacağım için sanırım servise uğrayamayacağım ama dönüşte ilk iş servise gideceğim , zaten sedan aracımın ruhsatında "heçbek" yazıyor :) Onuda bi zahmet düzelttiricem . Bu arada ruhsatı verdiğimde fotokopisiyle aracı sürmeye devam etsem çarpılır mıyım , çarpacak adamın devresi yüzünden işimizden gücümüzden olacağız yada 1.6 cvvt ile yakıt manyağı olacağız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobre -- 13 Temmuz 2012; 21:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sobre

quote:

Bilgilendirmen için çok teşekkürler kesbi . Sabah 5 te yola çıkacağım için sanırım servise uğrayamayacağım ama dönüşte ilk iş servise gideceğim , zaten sedan aracımın ruhsatında "heçbek" yazıyor :) Onuda bi zahmet düzelttiricem . Bu arada ruhsatı verdiğimde fotokopisiyle aracı sürmeye devam etsem çarpılır mıyım , çarpacak adamın devresi yüzünden işimizden gücümüzden olacağız yada 1.6 cvvt ile yakıt manyağı olacağız :)

Çarpılma olayını anlamadım. Benim aracın da vergi dairesinin internetteki kayıtlarında HB ve SL olarak görünüyordu. Gittim vergi dairesinden NB LS olarak düzelttirdim. Onu da bir kontrol ettirin derim. Hatta faturasında bile önce HB sonradan NB olarak düzeltme vardı. Gümrükten girişte yapılan hata epeyce uzayıp gidiyor. Hayırlı yolculuklar.

• quote:

quote:

dizel 6 ileri manuel vites.
  • quote:

Çarpılma olayını anlamadım. Benim aracın da vergi dairesinin internetteki kayıtlarında HB ve SL olarak görünüyordu. Gittim vergi dairesinden NB LS olarak düzelttirdim. Onu da bir kontrol ettirin derim. Hatta faturasında bile önce HB sonradan NB olarak düzeltme vardı. Gümrükten girişte yapılan hata epeyce uzayıp gidiyor. Hayırlı yolculuklar.

Çarpılma olayından kastım , polise yakalanmak anlamında. Ruhsatı chevrolet bayiine düzeltilmesi için verince , aracın ruhsat fotokopisiyle kullanmaya devam etmem gerekecek , bu sırada yakalanırsak çevirmede ruhsat yok fotokopi var :)

Aracın faturaları herşeyinde Nb geçiyor , vergiye de bakayım , iyi oldu söylediğiniz sağolun :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca dizellerde otomatik te olmuyor. Hepsi manuel

yok onu orda belirttim benzinli otomatik diye farkındaysan.

• Bende yeni Aveo 1.2 ls modelini aldım. Kısmet ise 10 gün sonra teslim alıcam. Baz modeli olduğu için kapı kolu,aynalar ve iç kolları değiştirmek istiyorum. Çünkü gözümü hoş görünmedi. Acaba servis bunları yapıyor mu ? yoksa dışarda mı yaptırmam gerekiyor. Bugün de öğrendim ki dışardan yapılacak her mekanik müdahale aracın garanti dışı bırakıyormuş(alarm, park sensörü ve navigasyon müzik çalar gibi...) Servisler de pahalı olur gibi geliyor. Fikri olan var mı ?
  • Merhaba Arkadaşlar
    Aveo ma serviste navigasyon sistemi taktırdım.
    Ses seviyesinde inanılmaz bir artış oldu. tam anlamıyla kurcalayamadım. ama fena olmadığını söylemeliyim. Araç ayar menüsünü bulamadığım için fena değil diyorum.
    DVD, Geri Görüş, Navigasyon eklenmesi süper birşey oldu. 1750 lirayı 6 ya böldürerek serviste taktırdım.
    Orjinal teybi uygun fiyata verebilirim. LS si olan arkadaşlara duyurulur.
    Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: potlika

Merhaba Arkadaşlar
    Aveo ma serviste navigasyon sistemi taktırdım.
    Ses seviyesinde inanılmaz bir artış oldu. tam anlamıyla kurcalayamadım. ama fena olmadığını söylemeliyim. Araç ayar menüsünü bulamadığım için fena değil diyorum.
    DVD, Geri Görüş, Navigasyon eklenmesi süper birşey oldu. 1750 lirayı 6 ya böldürerek serviste taktırdım.
    Orjinal teybi uygun fiyata verebilirim. LS si olan arkadaşlara duyurulur.
    Kolay gelsin...

lt mi arac. cok farkı var mı lt teybi ile ls teybinin.
  • Merhaba
    LS ve LT teyp leri farklı. LT ve LTZ aynı.
    LS teyp
    LT teyp
    Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potlika -- 15 Temmuz 2012; 21:02:09 >

• 2012 Nisan ayında 1.3 ltz aveo sedanı 40 kusüre almıştık yukardaki arkadaşlar 31 bin tl felan demiş fiyatlarımı düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: potlika

Merhaba
    LS ve LT teyp leri farklı. LT ve LTZ aynı.
    LS teyp
    LT teyp
    Kolay gelsin...

LS teybi gözüme daha güzel göründü.

• bu aracın 1.2 dizel otomatiği gelebilme ihtimalini seviyorum 2013 model sanırsam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosso

2012 Nisan ayında 1.3 ltz aveo sedanı 40 kusüre almıştık yukardaki arkadaşlar 31 bin tl felan demiş fiyatlarımı düştü

31 küsür dedikleri benzinlidir sanırım fakat dizelde şu an 40 ın altına alınabilir 38 - 39 falan gibi.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.