Şimdi Ara

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garip karşılamayacaksan cok güzel bir alternatif önereceğim; insignia 2.0dizel

Ki bence 3 serisinden daha başarılı bir araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Garip karşılamayacaksan cok güzel bir alternatif önereceğim; insignia 2.0dizel

Passata küfredenler sana ne diyecek acaba, sen bir de daha iyi demissin ki 320 hazretlerine büyük hakaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında 320d'nin yanından geçmemiş insanlara demek kolay. Eminim, sizin cebinize koysak o parayı siz de gider 320d alırsınız.

Sıraladığınız arabaların hiçbiri

1) BMW'nin prestijini
    2) BMW'nin kalitesini
    3) BMW'nin sürüş keyfini

yakalayamaz. Biri "Ne aldın?" dediğinde, ne demek istersiniz?
  • Geçen hafta arkadaşıma aldık 2012 model beyaz sport plus m paket cruise controllu içi bej deri 47000 Euro verdik.O günün kuruyla 112.000 TL' ye geldi. 124.000 yüksek rakam, bide 100.000 TL' ye 140 bg passat varken 184 bg 5.3 karma yakıt tüketimine sahip 320d' ye o kadar para vermeyin bencede hatta paranız cebinizde kalsın 68.500' e jetta alın 1.6 TDİ performans olarak 320d' yi aratmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRT 33 -- 17 Eylül 2011; 9:17:11 >
  • 320d, chicco bebek arabası gibi oldu artık.her kose basında "iki" tane. En azından izmirde.
    s60 kalite olarak ve prestij olarak 320d'nin altında kalmaz. Bagaj farkı da yok neredeyse.

Volvo tarihi boyunca üst sınıf diye tabir edilen markaların sınırlı parası olan müşterilerini calmistir.
    Bence 7 ve 5serisi mercedes'e, 3serisi volvoya kaybetmeye mahkum.
    6serisi için BMW alırım bak

Ama 3serisini hiç sevmiyorum.şoför olarak da, yolcu olarak da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Garip karşılamayacaksan cok güzel bir alternatif önereceğim; insignia 2.0dizel

Passata küfredenler sana ne diyecek acaba, sen bir de daha iyi demissin ki 320 hazretlerine büyük hakaret

Şimdi iki aracıda gercekten cok iyi tanıyorum. Ben insignia daha iyidir daha kötüdür gibi birsey ise asla söylemedim.

Yukarıda okuduklarım; bir araç alınıyor ancak bir sene sonra yenisi çıkarsa ne yapmalıyız gibi sorulardan ibaret.

O sebeple insignia veya türevi bir dizel araç alınır 1sene sonra satılabilir. Ve cok büyük bir zarar ettirmez. Ama 1 sene sonra Euro 2tl seviyelerine gerilediğinde 320d cok büyük zarar ettirir.

1 sene sonra yeni kasası geldiğinde farklı bir değerlendirme yapılabilir vede araç bütçeye uyarsa alınabilir.

Prestijden bahsediyorsak, jettanin prestij aracı olarak görüldüğü ülkemizde 320d muhakkak prestijlidir. Ama aslinda algı meselesidir bu. Benim gözümde seninki kadar özel bir araç değildir. Baskası için ise BMW olması bile bir tercih sebebidir. Yani kime göre prestij, neye göre prestij?

320d nin motoru haricinde cokta bir artısı kalmadı artık.

Alternatif olarak 159 bakilabilir.

Şu bakış acınızı biraz değiştirin.
    Yeni nesil araçlar artık birbirinden cok kötü yada cok iyi değiller. Bence algılar o kadar fiyat farkını haketmiyor. Ama tekrar ediyorum "bence"

• Değer kaybetmekten bahsedip 159 önermeniz çok garip.Maliye bakanı bile dövizle borçlanmayın derken önümüzdeki sene Euro'nun 2 lira seviyelerine gerileyeceğini nasıl öngördünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Hayatında 320d'nin yanından geçmemiş insanlara demek kolay. Eminim, sizin cebinize koysak o parayı siz de gider 320d alırsınız.

1) BMW'nin prestijini
    2) BMW'nin kalitesini
    3) BMW'nin sürüş keyfini

Peki yazdıklarına sen inandın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

Hayatında 320d'nin yanından geçmemiş insanlara demek kolay. Eminim, sizin cebinize koysak o parayı siz de gider 320d alırsınız.

1) BMW'nin prestijini
    2) BMW'nin kalitesini
    3) BMW'nin sürüş keyfini

Peki yazdıklarına sen inandın mı?

İnanmama gerek yok. 1 yıldır kullandığım araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_firat

Değer kaybetmekten bahsedip 159 önermeniz çok garip.Maliye bakanı bile dövizle borçlanmayın derken önümüzdeki sene Euro'nun 2 lira seviyelerine gerileyeceğini nasıl öngördünüz ?

Söylemeyi unutmuşum önerdiğim araçlar ikinci el.

Büyük bir düşünür yada ekonomist değilim ama senekerdir isletme-ekonomi dersleri alan birisiyim.
    Benim düşüncem 2.0 - 2.10 seviyelerine kadar gerileyecek.

55.000 dolayinda 1-2 senelik cok iyi 159lar var. Cok prestij kaygısi varsa en az 320d kadar prestijlidir diye düşünüyorum.

Tekrar diyorum yeni kasayi cok merak ediyorsa mantikli olan ikinci el iyi bir araç alip 1 sene sonra minimum zararla satmak.
  • quote:

1) BMW'nin prestijini
    2) BMW'nin kalitesini
    3) BMW'nin sürüş keyfini

Hocam A4 bence o ilk 2 seçenekte geride değil.Hatta konfor,tasarım,malzeme ve işçilik kalitesinde 3 serisinden çok önde.Sürüş dinamiği konusunda bmw önde.Dediğim gibi genel olarak bakarsan A4 bmw 3 serisinden daha başarılı bir araç.Fakat bmw nin o dizel motorları durumu eşitliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_firat

Geçen hafta arkadaşıma aldık 2012 model beyaz sport plus m paket cruise controllu içi bej deri 47000 Euro verdik.O günün kuruyla 112.000 TL' ye geldi. 124.000 yüksek rakam, bide 100.000 TL' ye 140 bg passat varken 184 bg 5.3 karma yakıt tüketimine sahip 320d' ye o kadar para vermeyin bencede hatta paranız cebinizde kalsın 68.500' e jetta alın 1.6 TDİ performans olarak 320d' yi aratmaz

47 bin euronun 112 bin lira yapması için kurun 2.38 civarı olması lazım,bu da geçen hafta,önceki hafta vesaire hiç olmadı.Jetta yı da bu arkadasa değil de kendi arkadaşına aldirsaydin ya

Euro olarak bakarsak , eğer araç full+full ise fena fiyat değil.sene sonuna doğru Euro olarak da az bisey daha düşebilir.Hem ben kurun da 2,20 civarına gerileyecegini düşünüyorum.
    Ama arkadaş vaktim yok diyor,ben şu ara D sınıfı araç alacak olsam bu kurlarla 320d almam direkt gider benzinli 1.6 160 hp Mondeo alırım.Geçen forumdan bir arkadaş sıfır 2011 modeli 53 bin lira civarına aldı.

• quote:

1) BMW'nin prestijini
    2) BMW'nin kalitesini
    3) BMW'nin sürüş keyfini

Hocam söylediğinizin sadece son maddesine yürekten katılıyorum. Burda önerilen araçların hiç biri BMW'nin sürüş keyfini vermez, veremez. Sebebi de eşsiz motor ve şanzımanı...

Ama gerisi boş. Ama hakkaten boş...

Mevcut kasanın ne kadar boş olduğunu Allah kısmet ederse 9 ay sonra gelecek olan kasada göreceğiz. Ve prestij konusuna gelirsek; BMW 3 serisinin prestiji havada , karada,denizde, batakta, çatakta, Cudi, Gabarda hatta uzayda bile Volvo S60 veya S80 den fazla değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: onrkrtc

quote:

1) BMW'nin prestijini
    2) BMW'nin kalitesini
    3) BMW'nin sürüş keyfini

Hocam söylediğinizin sadece son maddesine yürekten katılıyorum. Burda önerilen araçların hiç biri BMW'nin sürüş keyfini vermez, veremez. Sebebi de eşsiz motor ve şanzımanı...

Ama gerisi boş. Ama hakkaten boş...

Mevcut kasanın ne kadar boş olduğunu Allah kısmet ederse 9 ay sonra gelecek olan kasada göreceğiz. Ve prestij konusuna gelirsek; BMW 3 serisinin prestiji havada , karada,denizde, batakta, çatakta, Cudi, Gabarda hatta uzayda bile Volvo S60 veya S80 den fazla değildir.

Katılıyorum, ayrıca 3 serisi bmwnin her yerinden geçecek duruma sahibim cebime kimsenin para koymasına gerek yok...yorum yapmak için illa alabilmeye de gerek yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 17 Eylül 2011; 11:41:00 >

• s 60 r güzel. bir de 100 bin tl'ye insignia dizel cosmo+ opc paket + navigasyon düşünüle bilir. bu benim şahsi kanaatim

• yerden yüksek bi arac düsünmez misiniz?elinizdeki parayla daha iyilerini alabilirsiniz?sadece fikir beyan ediyorum onu alın bunu almayın diyemem audi Q5 tarzı araclarıda göz önüne alabilirsiniz
  • Arkadaşım sana nacizena kendi tavsiyemi söylüyorum.Bende 2010 model c180 komp. vardı amg paket. Benzinli olduğu için aynı yaştaki 3.20d ile kafa kafaya takas edecektim.Değiştirmeden bir gün kullanmak istedim karşılıklı takas ettik 1 günlüğüne.İnanırmısın ben bmw hayranıydım.Arka çekiş olsun o estetik çift böbrek tasarımı olsn.Ama gayet iyi anladım ki mercedes at ise bmw eşşektir.

Günün yarısında adamı aradım vazgeçtiğimi söyledim adam okadar dil döktü ama kararım kesindi.Şimdi sana tavsiyem git o paraya c220 dizel al amg paket.Git tepe tepe kullan prestij çekicilik herşey onda en iyi farkı görmüş olan kişi var karşında

Hata yapma ben arabamı mecburiyetten sattım.Bütün bayileri gezdim bütün c-d segmenti araçları sürdüm ama tırs hiçbiri bir mercedes değil.şunuda bil mercedes ve diğerleri
     2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 17 Eylül 2011; 11:56:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pimbo

yerden yüksek bi arac düsünmez misiniz?elinizdeki parayla daha iyilerini alabilirsiniz?sadece fikir beyan ediyorum onu alın bunu almayın diyemem audi Q5 tarzı araclarıda göz önüne alabilirsiniz

Min 150.000 - 160.000 tl verecekse baksin tabii..
  • bunu verelim

audi A5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 17 Eylül 2011; 12:06:31 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.