Şimdi Ara

2012 accent era 1.4 blow of takilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi taksici olarak era 1.4 aracima blow of taktırmak istiyorum ,fakat olurmu olmaz mi ne gerekir bilmiyorum ,yardımcı olurmusunuz arkadaşlar konu hakkında.sıkıldım artık hergün aynı arabadan ,biraz değişiklik olsun istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elektronik blow of taktırabılırsın. sıkıldıgında söker atarsın
  • Emme manifoltunda gaz kelebeğinden önce herhangi bir yere takılabilir. Fakat genelde araçların emme hortumları plastik olduğundan bov takılabilmesi için metal borular vs. modifikasyon gerekebilir.
  • turbosuz araca blow off takılmaz. takılsada çalışmaz.
  • golf al.golfun hem tok kapı sesi var.hemde blow oflu otomatik kendinden.
  • peki bu lpg li 1.4 era ya turbo takılabilir mi ,herhangi bi sıkıntı olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: RINTINTIN

peki bu lpg li 1.4 era ya turbo takılabilir mi ,herhangi bi sıkıntı olurmu acaba

Era'nın 1.4 atmosferik motoruna düşük basınçlı turbo takılır. Yeterki işin ehlini bulmanız lazım. O zaman yanına birde HKS blow off takılır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki bu lpg li 1.4 era ya turbo takılabilir mi ,herhangi bi sıkıntı olurmu acaba

ona yapacagınız masrafla arabanın üstüne koyar,dizel era alırsınız.

o da turbolu oldugu icin blow off taktırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

ona yapacagınız masrafla arabanın üstüne koyar,dizel era alırsınız.

o da turbolu oldugu icin blow off taktırabilirsiniz.

dedigin mantıklıda hocam,benim aracım ticari araç taksiciyim yani :) şimdi bi blow off için taksiyi degiştirip dizel alınmaz. ilk yorumu görmemiştin sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

quote:

Era'nın 1.4 atmosferik motoruna düşük basınçlı turbo takılır. Yeterki işin ehlini bulmanız lazım. O zaman yanına birde HKS blow off takılır :)

dediğin olayı araştırıcam bulabilirsem öle biri artık yaparız. olmadı işi elektroniğe bırakıcam ,hız almasak da en azından haz alırız :) yapıcak bişey yok sanırım daha fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.