Şimdi Ara

2012/13 Sezonu Digiturkplay Süper Paket Kullanıcıları & Mağdurlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben anlamadım arkadaş geçen sene ben de süper paket kullanıyordum , bu sene neden yok aynı paket?ben normal kanalları da penthouse yi de istiyorum beko basketi de lig tv yi de premier ligi de.böyle bir paket yok.
    indirim mesajı falan da gelmedi hiç.
  • ben playoflu sezon 180e almıştım şimdi indirimli hali 240 diyorlar yazık.
    bari yine taraftar paketi çıkarsınlar da uygun fiyata alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayForFun

    Bana e-posta geldi. 259 TL yerine size özel 40 TL indirim ile 219 TL ödeyin diye ama zaten fiyatı 239 TL şuan. Bir de size özel 4 ay Premium üyelik diyorlar, zaten 3 ay veriyorlar normal alımlarda da. Pek bir artısı yok. En fazla 25 TL karınız olmuş oluyor.

    Hocam ne zaman geldi size? Gelenlere 50 TL göndermişler çünkü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MD.Murat

    ben anlamadım arkadaş geçen sene ben de süper paket kullanıyordum , bu sene neden yok aynı paket?ben normal kanalları da penthouse yi de istiyorum beko basketi de lig tv yi de premier ligi de.böyle bir paket yok.
    indirim mesajı falan da gelmedi hiç.

    Yarın yollayacağım dostum yukarıda yazdıklarımı, siz de yollayın yarın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam da benim hiç bir zaman yayınım kesilmedi.bir maçın ilk yarısı sorun yaşamıştım sanıyorum onun dışında sorun hiç olmadı.
    ben bu durumda madur değilim yani.
    benim şikayetim geçen seneki paketin aynısının olmaması ve yenileyenlere indirim yapılmaması.
  • valla yazıdan bişey anlamadım bana full paket verdiler yıl sonuna kadar . üyeliğimi de indirimli yeniledim. ayda 21 lira 10 taksit 219 tl sanırım küsüratıyla . bana 6 ay premium verdiler 2 ay oluyo yenileyeli 4 ay kaldı. film falanda verdiler ama izlemiyorum tabi. şuan yeni üyeliklerde 28.90 mı ne aylık tutarı digi de git gide artırıyor fiyatları..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayForFun

    Bana e-posta geldi. 259 TL yerine size özel 40 TL indirim ile 219 TL ödeyin diye ama zaten fiyatı 239 TL şuan. Bir de size özel 4 ay Premium üyelik diyorlar, zaten 3 ay veriyorlar normal alımlarda da. Pek bir artısı yok. En fazla 25 TL karınız olmuş oluyor.

    Bana gönderilen promosyon kodunun faydası da 30 TL oldu diyebiliriz. Nisan ayında 319 TL'den kod sayesinde 269 TL'ye inen Süper Paket'in fiyatı şu an 299 TL. Bir de e-mail'in altına "Bu promosyon kodu 22 Nisan tarihine kadar geçerlidir" yazmışlar ki hemen üyelik yenileyelim. Tam üçkağıtçılar.
  • Ben biraz önce gönderdim arkadaşlar. Yollamak isteyenler için son kez yazıyorum:





    http://www.sikayetvar.com/sikayetyaz/yeni/ (Yazıyı paragraf paragraf kopyalayın. Her paragrafın sonuna kendisi bir boşluk atıyor eğer o boşluğu silmezseniz karakter sınırına takılırsınız.)

    Başlık: Digiturkplay Kasım Ayında Verdiği Sözü Tutmadı!

    Digiturk, WebTV yayınlarındaki sorunları korsan saldırılar olarak niteliyerek, mağdur olan müşterilerinden özür dilemek adına bazı fırsatlar tanıdı. "Süper Paket"e sahip üyelere de 2013/14 sezonu için özel indirimler yapılacağı ve mağduriyetlerinin bu şekilde giderileceği söylendi.

    Mail:http://goo.gl/uQBhy

    Mağdur olduğumuz dönemde, mağduriyetimizi bu şekilde gidereceğini söyleyen Digiturk; aradan geçen 10 aya rağmen maalesef bu konuda herhangi bir adım atmamıştır.

    Biz 2012/13 sezonu Süper Paket kullanıcıları olarak mağduriyetimizin giderilmesini ve bize vaad edilen özel indirimin sağlanmasını talep ediyoruz, aksi takdirde üyeliğimizi yenilemeyeceğimizin bilinmesini isteriz.





    Digiturkplay'in İletişim Kısmına Gönderilecek Metin -http://www.digiturkplay.com.tr/contact/ (Hem Talep, hem de Şikayet konu başlığı altından gönderdim)

    Kasım ayında Digiturkplay yayınlarındaki sorunları korsan saldırılar olarak niteliyerek, benim gibi mağdur olan müşterilerinizden özür dilemek adına bir takım fırsatlar tanıdınız. Bu dönemde Anadolu Taraftar Paketi'ne sahip olan kullanıcılar bile ligin geri kalanını izleme şansı tanınırken, "Süper Paket"e sahip üyelere de 2013/2014 sezonu için özel indirimler yapılacağı ve mağduriyetlerinin bu şekilde giderileceğini söylediniz.

    Mailin ilgili kısmı: "Elimizde olmayan sebeplerle yaşadığınız mağduriyetin giderilmesi adına Gişe Filmleri Paketi’ndeki tüm filmleri herhangi bir ek ücret ödemeden buradan izleyebilirsiniz. Ayrıca, geliştirdiğimiz altyapıyla kesintisiz devam edecek futbol coşkusunu bir sezon daha sürdürmeniz için, 2013-2014 Spor Toto Süper Lig Paketi’nde size özel indirim sağlanacaktır. İlgili e-posta, bu paketin satışa sunulmasıyla birlikte tarafınıza gönderilecektir."

    Mailin tamamı:http://img191.imageshack.us/img191/6264/wnzx.png

    Mağdur olduğumuz dönemde, mağduriyetimizi bu şekilde gidereceğinizi iddia etmenize ve aradan geçen tam 10 aya rağmen maalesef bu konuda herhangi bir adım atmadınız.

    Biz 2012/13 sezonu "Süper Paket" kullanıcıları olarak mağduriyetimizin giderilmesini ve bize vaad edilen özel indirimin sağlanmasını talep ediyoruz, aksi takdirde üyeliğimizi yenilemeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

    Bu mesaja cevap verecek Digiturk yetkilisi veya yetkililerinin "Aranıp, bilgilendirileceksiniz." gibi klişe cevaplardan ziyade, "Söz verdiğimiz gibi size özel indirimler sağlanmıştır." tarzında bir cevap atmasını/atmalarını umut ediyoruz. Mailde belirttiğiniz cümlenin ("Müşterilerimizin memnuniyetine ve kaliteli hizmete verdiğimiz önemi bir kez daha belirtir, anlayışınız için teşekkür ederiz.") sadece bir cümle olarak kalmaması dileğiyle.


    Saygılarımla,

    ...





    Koca forumdan sadece bir kişiyi bulmam çok canımı sıktı doğrusu, onu da buradan değil de "Sıcak Fırsatlar"dan bulmam ayrı bir şaşırtıcı durum.




  • bende yolladım kardeş şimdi gördüm konuyu , bakalım nasıl geri donus yapacaklar , suan 220 TL ye alabılıorz 40 tl indirimle zaten bakalım napacaklar , ama bısı yapacaklarını sanmam .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sevenhillli

    bende yolladım kardeş şimdi gördüm konuyu , bakalım nasıl geri donus yapacaklar , suan 220 TL ye alabılıorz 40 tl indirimle zaten bakalım napacaklar , ama bısı yapacaklarını sanmam .

    Dün mail atmışlar bana da - Digiturkplay sitesinden yolladığım şikayet üzerine: "Size özel 40 TL indirim Sezonluk Paket + 4 ay Premium üyelik 259 TL yerine 219 TL" diye. Size bu mail ayrı mı geldi?

    Maili atmadan önce sizin attığınız mesajı görmem iyi oldu hocam, zaten kendi sitelerinde Sezonluk Paket + 3 ay Premium üyelik 239 TL.

    Sadece 1 ay premium + 20 TL indirim için yenilemeyeceğimi, geçen sezon üyeliğimin "Sezonluk Paket" değil "Süper Paket" olduğunu; sadece Süper Ligi değil aynı zamanda Beko Basketbol Ligi'ni ve elimden geldiğince Premier Ligi takip ettiğimi belirtip, vaad ettikleri indirimi sağlamalarını ve geçen sezon sahip olduğum paketi kapsamasını rica ederek maili tekrar yolladım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende sorunlar yaşadım ama ilgilendiler hataları var ama telafi etmeye çalışıyorlar
  • bu 40 TL lik indirim bu maili atmadan geldi , sanırım herkese otomatik yolladılar . bakalım bu maile ne cevap gelick . kimseye 40 TL indirimden baska mail gelmediğine göre önündeki yemeği ye diyebilirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sevenhillli

    bu 40 TL lik indirim bu maili atmadan geldi , sanırım herkese otomatik yolladılar . bakalım bu maile ne cevap gelick . kimseye 40 TL indirimden baska mail gelmediğine göre önündeki yemeği ye diyebilirler

    Bana onu da atmadılar abi.
  • desteğini esirgemeyen alp beye sevgilerimle .

    Sonuç : Bugun aradılar 4737373ten sonra ben aradım bılmıolar neden arandıgını kayıt olusturdular yenıden ararlar dedıler bakalım ne oluck
  • Sevgiler, saygılar.

    Mailler gelmeye devam ediyor bana, sürekli gerekli yerlere bildirim yapıldı diyorlar, bakalım ne sonuç çıkacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın hocam , aynen bakalım ne olucak . bişi olucağı yok bizim için . ben medyamarket yada diğer yıllık kampanyaları bekliyorum . 500TL filan olsa lig Tvli . 500/12 = aylık 41,6 Tl filan oluyor . kanallar cabası filan . öteki türlü uğraş dur walla .
  • Bana 1 yıllık sözleşmeli Lig TV'yi 6 ay 21 TL geri kalan 6 ayda 42 TL fiyatla verdiklerinden beri Play ile uğraşmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewt ama en güzeli heryerde izleyebilmek çok iyi tabletten filan . sizin dediğiniz 373 TL ye geliyor makul fiyat valla . umarım bu sene kampanya guzel olur .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sevenhillli

    ewt ama en güzeli heryerde izleyebilmek çok iyi tabletten filan . sizin dediğiniz 373 TL ye geliyor makul fiyat valla . umarım bu sene kampanya guzel olur .

    Dilediğinyerde.com.tr sitesinde canlı tv bolumu var. Orda da izlenebiliyor sanırım ama sezon başlayınca deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sevenhillli

    Günaydın hocam , aynen bakalım ne olucak . bişi olucağı yok bizim için . ben medyamarket yada diğer yıllık kampanyaları bekliyorum . 500TL filan olsa lig Tvli . 500/12 = aylık 41,6 Tl filan oluyor . kanallar cabası filan . öteki türlü uğraş dur walla .

    Günaydınlar hocam,

    Dediğiniz gibi yeri geliyor tablet ve telefondan takip ediyoruz maçları, ben ilk çıktıkları sene de almıştım, o zamandan bu yana çok yol katettiler gerçekten, yaptıkları yadsınamaz fakat inat ettim eğer indirim yapmazlarsa almayacağım.

    Eylül gibi büyük ihtimal ev taşıyacağız. Eğer yine maç aşkıyla tutuşursam ve bulunduğum bölgeden Superonline geçerse internet + digiturk kampanyaları vardı 60-65 tl aylık, oldukça uygun bir kampanya, ondan satın alabilirim. Gerçi hâlâ devam ediyor mu bir bilgim yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.