Şimdi Ara

2011 YGS/LYS Tayfalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben özellikle 1. bölüm çalışmayı düşünüyorum yazın ki en azından dershane başladığında temelim oluşsun. Dershane başlayınca devamlı test çözerim konuyla o kadar uğraşmam bu sayede. Dershanedeki fizikçimizin bir lafı vardı" Fizik-2'yi bilirsin yaparsın, Fizik-1'i bilirsin ama yapamazsın". Gerçekten de öyle 1 bölüm dersleri bu bakımdan önemli çünkü ne çıkacağını bilemezsin her türlü şey gelebilir. 2 bölüm daha işlemsel olduğu için zorlamıyor fazla en azından bu sene.
  • arkadaşlar yorumları okudugum zaman farkettimki hırslı arkadaslarımız var.
    Ancak sunu soylemeliyimki sınav hazırlıgı gercekten de sabır ve irade gerektiren bir şey.Oyleki neredeyse hergun eve eksigimi kapatıcam diye gelip tv yi acıp tv de en sevdigim dizi,program vs varmıs onu izliyim ondan sonra calısırım dedigim gunler cok oldu.Baslarda calısmadım da degil ama yeteri kadar calıstıgımı soyleyemem sınava hazırlıkta ama sunu soyleyebilirim ki yazın sunu yapıcam diye bende cok seyler soylemistim.Bunuda en fazla bir hafta surdurebildim.
    Buradan yapamazsınız demiyorum ama boyle bir seyi yapmanın zor oldugunu soyluyorum ki umarım basarırsınız.Ancak sunu unutmayın cıktıgınız yol uzun ve gercekten cok yorucu(ne kadar klasik olsada dogru) tabiki hırslı olmanız gerekir ama baslarda kendinizi cok asırı ve gereksiz yorarsanız ilerleyen zamanlarda kopmanıza neden olabilir.

Umarım hedeflediginiz calısma programını oturtur ve basarılı olursunuz,istediginiz yerlere yerlesirsiniz.
    Simdiden iyi calısmalar ve basarılar...

• beyler o değilde sosyal nasıl çalışacaz sosyalde bitek tarih biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Lenz Buraya insanları bıktırmak için geldiyseniz lütfen çıkın gidin. Yalan oluyor, emin olun şubatta sıkılırsınız. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Sizle ben bir değilim. Ben dediğimi yaparım. Dinamiği hatmetmiş olsanız işe yaramaz. Ne alaka? Gayet de güzel biliyorum dinamiği. Ayrıca mat1 ve Geometri zaten tamam. Arkadaşlarımla ilişkilerimi siz merak etmeyin. Ayrıca aşkın a sını düşünürüm yada düşünmem sizi hiç ilgilendirmez. Bilgisayar Mühendisliğine girerim, Boğaziçinde de resim çekilip buraya eklerim. İsterseniz YGS LYS sonuçlarımı da eklerim. Ve ekleyeceğim. 1 yıl 2 ay sabredin.

NOT: LYS bitene kafar artık bu siteye girmeyeceğim. İnterneti kapatıyorum. Yani mesaj yazarsanız cevap vermiyor sanmayın. Hepinize bol şans...

Sen cok gaza gelmissin ustam sönmezsin isallah
    Bende okul bitmeden 2hafta önce calısmaya baslicam filan diyodum güya 9 la 10 nu bitircem arta kalan zamanda 12ye hazırlancaktım 1.5 ay gecti daha kitap acmadım Seneye Allah Kerim valla. Hala pcde takılıom bu ara xD

• Arkadaşlar merhaba 2010-2011 YGS-LYS tayfasına katılcam inşallah. TMden girmeyi planlıyorum. Yazdan biraz başlayayım ve tekrar yapayım dedim. Gittim video anlatımlı matematik1-2 geometri dvdsi aldım. Birkaçda test kitabı aldım.

Geometri çözümlü Palme yayınları
    Matematik Ygs Güvender
    Matematik 2 Lys Fem ilk adım
    Cografya Ygs+Lys Fem konu anlatımlı
    Edebiyat Lys Güvender konu anlatımlı

Kitaplar uygunmudur? Müfredat vs açısından soruyorum.

Birde ben Edebiyatdan hiç anlamıyorum bunu nasıl aşıcam çalışma taktikleriniz nelerdir?
  • Yazın en faydalı olacak şey Mat1,Fiz1 ve temel biyoloji konularını halletmektir.Gerisini karıştırmayın,zararınıza olur.1 senelik tecrübeden sonra şahsi kanaatim bu.
  • YGSde(dershane denemeleri)
    türkçe 36-38
    mat 35üstü
    fen 20-25
    sos 35 üstü yapıyorum.

LYS de
    mat 42-43
    geo 25üstü
    fiz 25üstü
    kim20 üstü
    biy17-18 üstü
    yapıyorum genelde.Biyoloji ve Kimya'dan 9.sınıfla ilgili hiçbirşey kalmadı nerdeyse.Onları halledersem kazanabilirm istediğim yeri.380-430 arası geliyor puanlar.450üstüne çıkarmam lazım sene sonuna kadar.Umarım herkes hayallerine kavuşur
  • Lisede hiç dersaneye gitmedim. Okuldada hep teşekkürler geçerdim ama hiç çalışmazdım. Ve doğal olarak hep unutmuşum. Şimdi matematiğe yani mat-2 ye başladım baştan tekrar ediyorum. Aynı zamanda Geometriyide tekrar ediyorum. Tarihe sadece YGS den gireceğim için fazla kasmıyorum. Edebiyatı YGS'den sonra çalışmayı planlıyorum şimdilik. Coğrafyayıda okulla beraber çalışabilirim şuanda bi program yapmadım Coğrafya için ama mevcut programımada ekleyebilirim. İnternetten bol bol konu anlatımlı soru çözümlü videolar indirmeye çalışıyorum. 1-1.5 ay sonra konu tekrarlarım biterse inşallah geriye kalan sürede full test kitaplarına saldırmayı düşünüyorum .
  • arkadaşlar abartmayın yazı iyi geçirin yıl boyunca yazıararsınız emin olun hiçbişey yapamayacaksınız ders dışında stresten yüzümden sivilceler püskürdü benim neyseki yarın kurtluyorum ben
  • Sivilce püskürmek nedir ya Yarın sınava gireceklere başarılar..
  • ya yazın 9 10 eksik tamamlarım diyordumda mal gibi yatıyorum seneye tuttuk :d
  • Yav içimde acayip enerji var ama derse kaydıramıyorum canım dışarı uçup deliler gibi bağırmak istiyor ne yapacaz nasıl derse çevirecez bu tatil enerjisini
  • iyi bi yere girmek isteyen varsa lys ye calıssın.. sadece lysye calıssanız daha fazla puan yaparsınız ... gecen sene girenlerden yardım alın...ygs yi iplemeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn1518

quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Lenz Buraya insanları bıktırmak için geldiyseniz lütfen çıkın gidin. Yalan oluyor, emin olun şubatta sıkılırsınız. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Sizle ben bir değilim. Ben dediğimi yaparım. Dinamiği hatmetmiş olsanız işe yaramaz. Ne alaka? Gayet de güzel biliyorum dinamiği. Ayrıca mat1 ve Geometri zaten tamam. Arkadaşlarımla ilişkilerimi siz merak etmeyin. Ayrıca aşkın a sını düşünürüm yada düşünmem sizi hiç ilgilendirmez. Bilgisayar Mühendisliğine girerim, Boğaziçinde de resim çekilip buraya eklerim. İsterseniz YGS LYS sonuçlarımı da eklerim. Ve ekleyeceğim. 1 yıl 2 ay sabredin.

NOT: LYS bitene kafar artık bu siteye girmeyeceğim. İnterneti kapatıyorum. Yani mesaj yazarsanız cevap vermiyor sanmayın. Hepinize bol şans...

Sen cok gaza gelmissin ustam sönmezsin isallah
    Bende okul bitmeden 2hafta önce calısmaya baslicam filan diyodum güya 9 la 10 nu bitircem arta kalan zamanda 12ye hazırlancaktım 1.5 ay gecti daha kitap acmadım Seneye Allah Kerim valla. Hala pcde takılıom bu ara xD

Hala pcde takılıyorum gelişme yok
    Her 3 aya bir güncellicem bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 28 Ağustos 2010; 15:12:31 >

• Yazın başlayın arkadaşlar çalışmaya.Biz de niyet ettik çalışamadık diyenlere kulak asmayın,onlar iradesiz diye sizde iradesiz olacak değilsiniz.Her türlü tatilde rakipleriniz yatar ve siz bir adım öne geçersiniz bunu unutmayın.
    Herkese başarılar!
  • Yıl boyu kitap açmadım, ders de dinlemedim. ÖSS'de tüm soruları mantık yürütereck ve genel kültürle yaptım, 36bininci oldum. Şimdi iyi ki çalışmamışım diyorum.

Ama siz siz olun çalışın.
  • @Powermoon

Çok çelişkili konuşuyorsun Hem iyi ki çalışmamışım diyosun hem de siz çalışın diyosun
  • Şimdi size kötü örnek olmak istemiyorum. Ben kendi adıma konuşuyorum. Siz 36bininci değil de 16bininci olun diye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.