Şimdi Ara

2011 YENİ PANASONIC MODELLERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
3
Favori
35.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jazzblues

albani hocam 42g30 ne aman çıkacak bir bilgin var mı

Pany 3x Serisilerinin hepsi çıktı ama sevkiyatları ülke bazında gecikiyor!!
    Ayrıca yine ülke bazlı olarak eldeki 2010 Stoklarının vaziyetine göre piyasalara veriliyor!

Benim bahsettiğin/sorduğum ise Hi-End Pany nin LCD sidir!

++
    2-3 ay sonra Seriler tamamlanır ama kazma Pany/TR ne hikmetse,Hi-End LCD Serilerini getirmiyor!!
    yaw azda olsa getirin kardeşim,kaldıki sadece DH vasıtasıyla bu panelleri ben sattırırım binlerce
    panel değilki bunalar,bir kaç yüz tane gelir ama seri full gelir,pahalıda olsa bu seri Pany LCD ler
    yinede alıcısı vardır!!

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• şu vatan indirim yapsa g30 beklemeden gw20 alsam diye düşünüyorum
  • Çarkçı,ben her zaman Sony vs Samy arasında,Sony tercih ederim!

Ancak bahsettiğin Samy ile Sony nin Serileri bakımından,bu iki panel aynı kulvarda değildir dolayısıyla
    doğru bir mukayese için;örneğin HX9x ile D8x olmalıdır ve bu durumda,kesinlikle HX9 derim

Ancak illa bu sorduğun iki panel içinse cevabım yine HX8x olacaktır! ANCAK her iki panelde 2011 Model yani çok yeni ve benim için
    tam bir net belirleyici teknik düşüncem henüz yoktur,dolayısıyla ben her iki panel için bugün "beklemede" kalırım,neticede daha dün
    çıktılar bir kaç ay sonra ise durumları daha net belli olacaktır!

İlk kullanıcı yorumları ve bazı testlere göre ben 2011 Model Samy lerde yine klasik Motion sorunu görebiliyorum,yani paneller hızlı değil
    ama hız konusunda Sony ler her zaman Samy den bir adım öndedir ve benim için asıl belirleyici kriterde budur!

Bence zamanın varsa bekle ve sanırım sen HX8x derken 2011 Model den bahsediyorsun değilmi?

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• albani hocam;
    öncelıkle saygılar DT30 hakkında bilgi alablrmiyiz: oturma odasına 37 ekran almayı düşünüyorum.
    yabancı sitelerde yorumlar gayet olumlu..özellikle standart yayınlar süper deniyor.
    sizin olumlu olumsuz yorumlarnzı alabilirmiyiz? ..DT 35 ile ne farkı var? yoksa LCD ye hiç bulaşmayıp plazma mı almak gerekir salonumda plazma var ama oturma odasına daha ufak bşey bakıyım dedim..
    Neden almalıyız neler beklememeliyiz?
    şimdiden tşk.ler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizza -- 8 Mayıs 2011; 20:37:11 >
  • Gizza kardeş ben daha paneli görmedimki kesin yorum yapayım

O yorumlar filan bana biraz hikaye geliyor!
    ayrıca SD ler süper olmaz! bazı Siteler bazı panelleri "uçurur" takılma bu yorumlara fazla!

++
    Pany/TR,geldikleri günden beri ısrarla pahalı olan Hi-End Pany LCD leri getirmiyor,bunlarla geçmişte tartışmıştım bile!
    valla eski kazıkçı Tekofaksı bile arıyorum,en azından herifler işi biliyordu,bu yeniler yeni kadro kurdular ama bana göre hikaye bir kadro!

Pahalı malı getireceksin ama az getirirsin,ama müşteriye tüm seriyi full sunarsın,işin esasıda budur zaten!
    Ben zaten şahsım adına bunları çok rahat sattırırım!

DT35 serisinide bilmiyorum;daha doğru hangileri gelecek bunuda bilmiyorum!

Panel ayrıca IPS-alpha/pro-Japan bile olsa Siyahlar iyi değildir(yeterli değildir/contrast üretimi çok iyi değildir/karanlık ortamda
    izlemede derinlik ve siyah sorunu vardır v.s v.s gibi bir sürü teknik ince detayı vardır ve her adama Pany LCD gelmez!!)
    Ayrıca çokta pahalıdır bu üst seriler(Modül den dolayı)!!
    Bütün dünyada en az satılan markada LCD lerin MARKA olan üreticileri arasında Pany gelir,bunların kullanıcısı dışarda;bunu bilen
    ve anlayanlara hitap eder!!

Renk üretimi çok iyidir!
    İzleme açısı en yüksek bu paneldedir ve genel olarakta oldukça iyi bir paneldir ama fiyatıda çok pahalıdır ve çoğu insan içinde
    alternatifi vardır ama benim için yoktur(32/37 ebat olarak konuşuyorum)

Ama sen PDP ci isen yine gidip örneğin şu ucuz yollu F/P panel olan G2x lerden alabilirsin 42 olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: charkci

Hocam aslında 2010 model olanından bahsediyordum ama 2011 modellerin gelmediğini biliyorum henüz ?

HX8x 2010 Model de OK dir+
    Ama D8x ile aynı kulvarda değildir!

Bence bekle ve 2011 lere takıl,acelen yoksa

Sony HX9x olarak çok iyi ama çok pahalı!
    HX8x de sanırım pahalı girecektir!
    2010 Model uygun HX8x bulursan alabilirsin yinede,ama D8x düşünüyorsan onuda bekle o zaman!

++
    Ayrıca bu sene Pany nin PDP leri daha iyi seviyelerde geliyor! 3D efektinde yine tartışmasız en iyi panel Pany PDP ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 8 Mayıs 2011; 21:09:24 >

• Albani hocam
    D8x mı üstün yoksa Hx8x serisimi

Orijinalden alıntı: jazzblues

şu vatan indirim yapsa g30 beklemeden gw20 alsam diye düşünüyorum

Ben de sizin gibi beklemedeyim.
  • Dün Mersin MM'de 42GT30 serisi bir plasmayı teşhire koymuşlardı. Ürün dinamik modda olmasına rağmen bana göre çok güzeldi ve güzel resim veriyordu, ancak biraz tuzlu idi. 3.499 TL etiketi vardı. 42GT20 ise 2.249 TL idi.
  • evet 2011 model. ama g serisinin kırpılmış hali.
  • 2011 model Panasonic panellerin resmi ithalatçıları şimdilik aşağıdaki firmalar. Zamanla artacaktır tabi.

Panasonic Elektronik Satış A.Ş.
    GLOBAL GIDA TİCARET ERCAN TÖRKER,

Türkçe kullanma kılavuzu talep edenlere gönderebilirim.

Orijinalden alıntı: hibo

quote:

Orijinalden alıntı: msw

Evett P42GT30E modelini almış bulunmaktayım, cihaz tek kelimeyle mükemmel olmuş, mkv dosyalarını direk açıyor. Özellikler zaten saymakla bitmez. İçerisinde dahili uydu için receiver bile var. Yanında LG HT906TA home theatre ses sistemiyle beraber aldım. Müthiş diyebilirim. Seypaya PS3 ü de ekledim daha ne olsun Alacak olanlar için söylüyorum lcd veya led hiç düşünmeyin, kesinlikle plazma panasonic diyorum. 3D gözlükleri daha gelmemiş sanırım, gelince onları da alacağım bir de wireless adaptorunu.

hayırlı olsun, GT20'lerden farkı çok mu ? mesela altyazı gösterirken font-renk değiştirilebiliyor mu? türkçe karakterlerde sorun çıkıyor mu, dts çözüyor mu, kendi playerından film gösterirken 16/9 formata yine sabitliyor mu, mp4 ve 5.1 profil mkv'leri gösterebiliyormu ?

Teşekkür ederim dostum. GT20den en bariz farkı inceliği, tv süper ince, ledlere taş çıkartıyor. GT20nin görüntü kalitesini bilemiyorum ama bu harika. TV usb den direk mkv, mp4 oynatabiliyor. 5.1 DTS ses çözebiliyor, optik kablo ile ses sitemine dağıtabiliyor ve altyazı dosyalarını görebiliyor. Ancak font rengi veya boyutu sanırım değiştirilemiyor ben bulamadım açıkçası. Görüntü boyutunu istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. İndirdiğim filmlerin 1080p mkv ve dts olmasına dikkat ediyorum. Ses sistemi de aldığım için oda sinemaya döndü diyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Evett P42GT30E modelini almış bulunmaktayım, cihaz tek kelimeyle mükemmel olmuş, mkv dosyalarını direk açıyor. Özellikler zaten saymakla bitmez. İçerisinde dahili uydu için receiver bile var. Yanında LG HT906TA home theatre ses sistemiyle beraber aldım. Müthiş diyebilirim. Seypaya PS3 ü de ekledim daha ne olsun Alacak olanlar için söylüyorum lcd veya led hiç düşünmeyin, kesinlikle plazma panasonic diyorum. 3D gözlükleri daha gelmemiş sanırım, gelince onları da alacağım bir de wireless adaptorunu.

hayırlı olsun, GT20'lerden farkı çok mu ? mesela altyazı gösterirken font-renk değiştirilebiliyor mu? türkçe karakterlerde sorun çıkıyor mu, dts çözüyor mu, kendi playerından film gösterirken 16/9 formata yine sabitliyor mu, mp4 ve 5.1 profil mkv'leri gösterebiliyormu ?

Teşekkür ederim dostum. GT20den en bariz farkı inceliği, tv süper ince, ledlere taş çıkartıyor. GT20nin görüntü kalitesini bilemiyorum ama bu harika. TV usb den direk mkv, mp4 oynatabiliyor. 5.1 DTS ses çözebiliyor, optik kablo ile ses sitemine dağıtabiliyor ve altyazı dosyalarını görebiliyor. Ancak font rengi veya boyutu sanırım değiştirilemiyor ben bulamadım açıkçası. Görüntü boyutunu istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. İndirdiğim filmlerin 1080p mkv ve dts olmasına dikkat ediyorum. Ses sistemi de aldığım için oda sinemaya döndü diyebilirim.

Tv harika diyorsun. Harika olması gereken saydığın bütün özelliklerin daha fazlası Samsung D7000 de bulunuyor

• arkadaşlar Philips 46-PFL9705 serisinin pana daki muadili hangi seri acaba

öncelikle tv nizi güle güle kullanın. sormak istediğim soru ps3 ile alakalı. ps3 bağladığınızı yazmışsınız ? oyun performans ı hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ? sırf oyun için plazma düşünüyorum, VT30 bekliyorum ama GT30 da sadece oyunda kullanmak için yeterli olur diyede düşünüyorum bazen. bende samsung 46c750 var, tv den genel olarak memnunum ama multi oyun performansından özellikle (FPS) çok memnun değilim. biraz oyun performans ı hakkında bilgi verirseniz ? ınput lag vs ne durumda ? memnun olurum. teşekkürler. birde VT30 ne zaman satılmaya başlanır ? bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 11 Mayıs 2011; 17:48:37 >

Orijinalden alıntı: EmreFB1907
    Tv harika diyorsun. Harika olması gereken saydığın bütün özelliklerin daha fazlası Samsung D7000 de bulunuyor

Hocam hiç lcd ile plazma karşılaştırılır mı yahu, özellikle panasonic plazmaların panellerini araştıranlar iyi bilir.

quote:

Orijinalden alıntı: burak reis

@msw

öncelikle tv nizi güle güle kullanın. sormak istediğim soru ps3 ile alakalı. ps3 bağladığınızı yazmışsınız ? oyun performans ı hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ? sırf oyun için plazma düşünüyorum, VT30 bekliyorum ama GT30 da sadece oyunda kullanmak için yeterli olur diyede düşünüyorum bazen. bende samsung 46c750 var, tv den genel olarak memnunum ama multi oyun performansından özellikle (FPS) çok memnun değilim. biraz oyun performans ı hakkında bilgi verirseniz ? ınput lag vs ne durumda ? memnun olurum. teşekkürler. birde VT30 ne zaman satılmaya başlanır ? bilgisi olan varmı ?

Teşekkür ederim. Oyun performansı gerçekten harika, renkleri çok gerçekçi yansıtıyor, hiçbir ghosting veya lug olayı yok. Oyunlar akıyor yani. Plazmada ps3 keyfi kadar heralde güzel bir oyun keyfi yoktur. Zaten ps3ü açtığında direk tv tanıyor hemen hdmi moda geçiyor, dizi izlerken bile reklam olduğunda boş kalmamak açısından oyun oynayabilirsin veya ps3ün internetini kullanabilirsin. Web tarayıcısı plazmada çok iyi çok net görünüyor bu arada. VT30 u ben de düşünüyordum fakat çok yüksek fiyatı var, gt30 ondan sonra geliyor ama fazlasıyla ihtiyaçları karşılıyor bana göre. VT30 ne zaman gelir bilgim yok, teknosayı arayıp sorabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Bende TX 50GT30 modelini almayı düşünüyorum İB deki fiyatı 4900 TL civarı acaba daha ucuz satan bir yer bilen varmı arkadaşlar?
    IPHONE X
    Dell İnspron 5110
    Ford Fiesta Trend-
    Suzuki Vitara 1.4 S
    Sony KDL-40HX720 40" 102 3D Dynamic Edge LED LCD TV
    İnsanlar paranın sahtesini yapar, Parada insanların sahtesini yaratır

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.