Şimdi Ara

2011 YENİ PANASONIC MODELLERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
3
Favori
35.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • media markt larda da 30 serisi gelmiş mağazada dün gördüm
  • Beyler selamlar

İçinizden birisi bir zahmet şu "işten çok iyi anlayan" Pany/TR yi bir arasında Hi-End TFT-LCD lerin gelip gelmeyeceğini öğrensin ltf!

Ben 2 senedir bu heriflerle ne zaman arasam "kavga ediyorum"
    Artık arayacak halim kalmadı!

DT3x/D30 gibi Seriler

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • VT30 varmıydı ;? GT30 sadece gelmiştir muhtemelen.
    fiyat hatırlıyormusunuz ?

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

media markt larda da 30 serisi gelmiş mağazada dün gördüm
    HT : Denon AVR3400 / Mission M71 Set
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

VT30 varmıydı ;? GT30 sadece gelmiştir muhtemelen.
    fiyat hatırlıyormusunuz ?

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

media markt larda da 30 serisi gelmiş mağazada dün gördüm

e30, c30 vardı gt 30 hatırlamıyorum ama vt30 ve v30 yoktu telefonla aradığınızda da fiyat bilgisi alabiliyosunuz ayrıca teknosalarda da 30 serileri vardı fiyatları net hatırlamıyorum ama mediamarkt tan biraz daha yüksekti
  • darty internet sitesinde 50u30 2500 tl ve 50GT30E 4769 tl olarak stokta görünüyor
  • quote:

C serisi giriş seviyesidir, ve açıkcası çok tavsiye etrmem.
    İndirim yine olacaktır, taklip edin G serisi almaya çaba gösterin derim.
    C serisi ile dağlar kadar fark var.

Ben de öyle tahmin etmiştim, bilgilendirdiğiniz iyi oldu. İlginize teşekkür ederim.
    Bir ara 46g20 Teknosa'da 2045 tl civarında diye bir msj okudum dün gece ama teknosanın sitesine bir türlü giremedim. Şimdi girdiğimdeyse 2600tl diyor...
    Bekleyelim bakalım...

quote:

Orijinalden alıntı: MysteriousBoy

quote:

C serisi giriş seviyesidir, ve açıkcası çok tavsiye etrmem.
    İndirim yine olacaktır, taklip edin G serisi almaya çaba gösterin derim.
    C serisi ile dağlar kadar fark var.

Ben de öyle tahmin etmiştim, bilgilendirdiğiniz iyi oldu. İlginize teşekkür ederim.
    Bir ara 46g20 Teknosa'da 2045 tl civarında diye bir msj okudum dün gece ama teknosanın sitesine bir türlü giremedim. Şimdi girdiğimdeyse 2600tl diyor...
    Bekleyelim bakalım...

• Arkadaşlar ben bu panasoniclerin tasarımını hiç beğenmiyorum ya. Birde benmi yanlış görüyorum vt20 vallahi media markttaki tv ler içinde en karanlık olanıydı. Tv de parlaklıktan eser yok. Plazma olduğu içinmi böyle karanlık bir tv.

Bu panellerde "vividçilik" lafıda bana aittir ayrıca!!

Vatandaş X45x almış,Film leri Dynamic mode tan izliyor ve sonra beni arıyor;...yaw abi ekran bayağı koyu.... diyor
    Bende ona Movie mode ayarını veriyorum,bu sefer vatandaş bana ....abi yaw sen ne yaptın her yer karanlık şarkısını söylüyor panel diyor

Bende ona sen vividçimisin diye soruyorum;...abi çaktırma ama biraz öyleyim.... diyor

Zevkler ve renkler tartışılmaz

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Evett P42GT30E modelini almış bulunmaktayım, cihaz tek kelimeyle mükemmel olmuş, mkv dosyalarını direk açıyor. Özellikler zaten saymakla bitmez. İçerisinde dahili uydu için receiver bile var. Yanında LG HT906TA home theatre ses sistemiyle beraber aldım. Müthiş diyebilirim. Seypaya PS3 ü de ekledim daha ne olsun Alacak olanlar için söylüyorum lcd veya led hiç düşünmeyin, kesinlikle plazma panasonic diyorum. 3D gözlükleri daha gelmemiş sanırım, gelince onları da alacağım bir de wireless adaptorunu.
  • Teşekkür ederim, teknosadan 3650tl ye aldım. g30u sormamıştım direk gt30 almaya gitmiştim zaten.
    PDP : Panasonic 50VT30 / Media Player: Zidoo X9S
    Konsol : PS4 Pro + Sony 49XF8596
    PRJ : BenQ W3000 / Specta Contrast Grey Screen
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

1-LCD/LED diye bir tanımda yoktur ayrıca!
    (bunu ilk ""uyduran"" sonrada DAVA edilip mahkum edilen ama yinede hiç tınmayan üreticide Samy dir)

A)CCFL/HCFL/EEFL-LCD

B)LED-LCD

Baclit-yapısına göre LCD ler ikiye ayrılır(ama bana göre hiç ayrılmazlar!)

2-Pixel hatasının;PDP/LCD lerde olur/olabilir demem ise riskin olduğu ama oranın LCD lere göre PDP lerde
    daha az olduğu şeklindedir,yoktur/olmaz/çıkmaz gibi bilgiler tamamen yalnış olur!
    Sadece LCD lerde bu riskin ve oranın çok daha yüksek olduğuda bir gerçektir,etrafa bakınca elbete bu şikayetlerin
    PDP den çok fazlasıyla LCD lerde olduğunu biliyoruz ama bunun hem teknik hemde üretim prosesleri hemde kullanılan
    teknoloji ve en nihayetinde maliyetle illşkisi vardır ama PDP lerde tüm bu işlemler daha farklıdır!

3-Benim asıl işim Modüldür(panel dediğiniz eleman)ancak sistemin teknik ve fiziki ve çalışma prensipleri olarak ne transistör
    nede bazı devrelerle doğrudan ilişkisi yoktur,zaten bunu halen üreticilerde bulamadılar
    Bu konuda en büyük ve gelişmiş teknolojiye sahip(TFT-LCD paneller)Sharp uzun yıllardır "pixel" için çalışma ve ömür
    çalışması sürdürsede bunu normal yani sizlerin kullandığı Modüllerde henüz başaramadı(aslında teknik ve teknolojik olarak
    başarıldı ama hem maliyet hemde kasa büyüklüğü v.s sebebler yüzünden pratik hayata sunulamıyor!)

Kısaca üreticilerde aslında her türlü teknolojik geliştirmeler ve bunların prototipleri olsada bunları hayata geçirmek çok zordur
    ve en baştada maliyet gelmektedir!

Heriflerin gizli Laboratuvarlarında 20-30 senelik panel teknoloji bilgileri ve hazır ürünleri bile vardır
    Örneğin bazı panel tipleri bulunalı 10 seneyi geçti artık ....LED tabanlı paneller gibi(AMOLED/OLED/MOLED gibi örneğin)
    ama pazara bir şekilde sunmuyorlar ve "maliyet" diyorlar;ancak burası külliyen yalan tabiki!! çünkü PDP/LCD pazarı "hala"
    çok aç!!!

PDP ve LCD de ufak rötuşlar ile daha herifler senelerce giderler!! onların hiç acelesi yok zaten!

PDP deki pixel hatası ise ilk gün neyse bugünde aynıdır ne ilerleme nede gerileme yoktur ama bana görede PDP lerde pixel hatası
    riski hiç önemli değildir veya kafa takılacak bir durumda hiç değildir ama Retention konusu hepsini bastırmaktadır ki zaten günümüzde
    konuşulan tek PDP sıkıntısıda budur!!
    +diğer sıkıntıları saymıyorum!

Sadece çalışma prensipleri matrix arkasında farklı olduğundan dolayı;PDP ler özellikle pixel hatası konusunda "avantajlıdır" ama diğer
    riskleri ise daha can sıkıcıdır vede Retention olayı başlı başına sinir bozucu bir olaydır!!!

Not;sıfır pixel hatalı Modül üretilmez(teknik olarak)ancak 1 pixel hatalı bile olsa üretici garantisinde verilen Modüller vardır!
    Seviyeleri çok fazla olan TFT-LCD Modüllerde;bugün Hi-End bir panelde en yüksek "Class-II" kullanılır!
    "Class-I" ise özel Modüldür ve sadece Sharp üretebiliyor(Askeri/Tıp/Mühendislik/Uzay ve özel alanlar için ve fiyatları kafa sıyırtır bu panellerin
    Monitörleri ise 65" ebatlısında $35-40bin dir!!!)

NEC te yine özel üretim PDP Modüller vardır sıfır pixel hatalıdır! NEC Pio nun bünyesindedir şuanda ve Pio yu Pany/LGE/Samy den PDP kalitesinde
    ayıran en önemli özellikte NEC tabanını kullanmasıdır!!!

Aynı şekilde FHGroup(Fujitsu-Hitachi) tada böyle özel PDP ler vardır yukarıda bahsettiğim alanlarda kullanılan ve aşırı pahalı olan
    Modüllerdir bunlar

PDP leri ancak ikiye ayırabilirsiniz Pio ve diğerleri olarak Pany/Samy/LGE;çünkü bu iki tarafta çok ciddi bir kalite/teknik/işlem v.s farkları
    olduğu gibi Modül+HW olarakta çok çok farklıdır Pio lar!

Riskler diğer tarafa göre Pio da inanılmaz düşüktür ve 12 senedir bunu takip ediyoruz

4-"Panel tip TV" ler aslında tek bir teknolojidir! sadece PDP lerin kendi enerjisini yaratma sistemi dolayısıyla artıları vardır(bunun yanında eksileride vardır
    ama ben "bugün" için PDP tarafındayım!! kullandığım panellerin LCD olması sizi şaşırtmasın ltf,ben Pio cuyum panel işinde ve bu işin teknolojisinde ise Sharp çıyım)

++
    Sonuç olarak fazla kafaya takmayın pixel miş yok ekran yanmasıdır yok bilmem nesi söyleymiş diye,herkes nasılsa bir vesile gidip bir panel alıp kullanacaktır,bundan kaçış yok
    ama benim kafam hiç bu sıkıntılara takılmaz hatta görmem bile
    Üstelik kendimde malum VSL sıkıntısı yaşamış olsam bile hiç kafamı takmadım!

Bu teknoloji(daha doğrusu teknik)bugün için bu kadar!!daha ilerisi yok bu klasik panellerde!
    Ben hala gün boyu CRT izliyorum yaw panelden sadece büyük ağırlık SD ama özellikle HD FILM izlerim!
    Tavsiyem "FILM" için PDP alın

++

Panasonic in 2010 serilerinden L42GW20 LCD olarak nasıl yada pana Lcd olarak ne önerirsiziniz.

• Ben de evime 46" tam HD Pan. almak istiyorum. Ama hiç bir yerde bulamadım. 3D ihtiyacım olmadığı için, diğer modelleri tercih ediyorum. Fakat internette araştırdım ancak bulamadım.

3D olmayan 46" 1920*1080 cihazların model farkları nedir? Birçok seri var. İnsanın kafası karışıyor. :)

Mesela TX-PF46G20 ile TX-P46G20 arasında ne fark var?
    TX-PF46G20 için İB'de maksimum karta özel 2.029/12 yazmışlar. Teşhir değilse alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QNURi -- 6 Mayıs 2011; 20:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

Evett P42GT30E modelini almış bulunmaktayım, cihaz tek kelimeyle mükemmel olmuş, mkv dosyalarını direk açıyor. Özellikler zaten saymakla bitmez. İçerisinde dahili uydu için receiver bile var. Yanında LG HT906TA home theatre ses sistemiyle beraber aldım. Müthiş diyebilirim. Seypaya PS3 ü de ekledim daha ne olsun Alacak olanlar için söylüyorum lcd veya led hiç düşünmeyin, kesinlikle plazma panasonic diyorum. 3D gözlükleri daha gelmemiş sanırım, gelince onları da alacağım bir de wireless adaptorunu.

hayırlı olsun, GT20'lerden farkı çok mu ? mesela altyazı gösterirken font-renk değiştirilebiliyor mu? türkçe karakterlerde sorun çıkıyor mu, dts çözüyor mu, kendi playerından film gösterirken 16/9 formata yine sabitliyor mu, mp4 ve 5.1 profil mkv'leri gösterebiliyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 6 Mayıs 2011; 23:32:00 >

• 2011 Model Pany LCD L37DT30 bilen gören varmı acaba??

Paralelcilerde var demeyin ltf!

• albani hocam 42g30 ne aman çıkacak bir bilgin var mı
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.