Şimdi Ara

2011 Volvo Xc90 D5 AWD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu arac hakkinda bilgi sahibi olanlariniz biraz beni aydinlatabilir mi?

Bu 2 ay icinde buyuk ihtimal kismet olursa alacagiz, aile arabasi olarak.

Arac 2.el ve 2011 model D5 AWD, suan 27 bin km de, fiyati da uygun bize.

Baya arastirma yaptim DH de ancak pek bilgiye rastlamadim.eskilerden tek baslik buldum oda T6 Motorlu Cx90 hakkinda ki herkes problemli demis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 26 Ağustos 2012; 15:39:56 >

Orijinalden alıntı: un momento

Arkadaslar bu arac hakkinda bilgi sahibi olanlariniz biraz beni aydinlatabilir mi?

Baya arastirma yaptim DH de ancak pek bilgiye rastlamadim.eskilerden tek baslik buldum oda T6 Motorlu Cx90 hakkinda ki herkes problemli demis.

Usta Volvo Cx90 diyorsun , fiyatı uygun diyorsun ve hala araştırma yapıyorsun Hiç beklemeden alın bence...

♥ ♦ ♣ ♠ELVIS PRESLEY 1935-1977 ♥ ♦ ♣♠

• Geyik testinde grand çerokeye meydan okuyup daha başarılı olan bir araç Volvo cx90. Fiyatı da aileye uygunsa alınır.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • Alternatif olarak Land Rover Defender ve Discovery 3 düşünülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Las_Vega$

quote:

Arkadaslar bu arac hakkinda bilgi sahibi olanlariniz biraz beni aydinlatabilir mi?

Usta Volvo Cx90 diyorsun , fiyatı uygun diyorsun ve hala araştırma yapıyorsun Hiç beklemeden alın bence...

Hocam aracin ne sanzimani hakkinda bilgim var ne de motor. Buldugum eski basliklarda herkes t6 versiyonuna problemli demiş

Oyuzden yine de sorayim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Evet xc90 t6 modelinde şanzıman sorunu çıktı bu doğrudur.
    Fakat problemi volvo çözdü diye biliyorum.
    Bakımı aksatılmamış temiz bir xc90 bulursanız sizi rahat rahat binlerce km götürür.
    2.4 lük dizel motoru volvo geartronicle beraber hala kullanıyor araçlarında,belirgin bir sorunu olsa piyasaya sürmezdi zaten.
    xc90 çok güzel araç,ama benim için bu sınıfta discovery bambaşka bir dünya.
    Eğer aynı fiyatlardan bulabiliyorsanız Land Rover daha iyi bir tercihtir.
    xc90 da eğer bakımlısı temizi bulunursa hiç düşünmeden alınıp binilecek tank misali bir araçtır.
    volvo s80 d5 hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CX değil XC90 olacak doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceVenturA -- 26 Ağustos 2012; 11:47:45 >
  • bence XC60 daha şık,kompakt ve gösterişli..90 serisi olmamış..çok kaba ve hantal..volvo kalitesi tartışılmaz..sürüş keyfi fevkalede..sadece motor belki mtv ve akaryakıt olarak biraz yorabilir o kadar gerisi çok şukela bir suv hele birde R design oldumu ohh ohh kahvrengi özel bir rengi var siyah jantları fln var içimin yağlarını eritiyor :) evlenirsem eşime alacağıma ilk arabadır :)

Karşılıklı oynan her oyunda her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele,ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilebilmektir..

Güç,gücü olmayanları yıpratır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

O sınıftaki hiç bir araçta güvenlik problemi kolay kolay olmaz.Benim önerim o kadar para veriyorsanız ve aile içinse 7 kişilik olması.Bunu geçtim hiç yoktan 4WD olsun.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-temiz-2008-toyota-land-cruiser-3-0-d-4d-93384646/detay

Oncelikle herkese tesekkurler, aydinlatici yorumlar icin.

Sunu belirtmemde fayda var, arac yabancidan yabanciya hocam.arac yaklasik 35 bin euro civari bize gelecek.

Suan ayni fiyat civarinda 2 rakibi var, 1. 2009 Range Rover Sport TDV6 2. ise 2009 Porsche Cayenne GTS.

Volvoyu secmemin sebebi hem daha az km olmasi, sorunsuzluk olmasi ve guvenlik. birde tabikide dizel olmasi.RR de dizel ancak fiyati 40-45 civari.

Cayenne GTS ise dev motorlu ve benzinli bir arac, tam olarak aile arabasi degil bana gore.

• Birisi şu xc90'nın kabin sağlamlık testini koysun,Porsche ye de Range'de sağlamlıkta 10 basar,Millet sıkılmadı mı trafikte bu 2'liyi görmekten? XC90 kesinlikle alınır.Hayırlı olsun şimdiden

Orijinalden alıntı: jdmworks

Birisi şu xc90'nın kabin sağlamlık testini koysun,Porsche ye de Range'de sağlamlıkta 10 basar,Millet sıkılmadı mı trafikte bu 2'liyi görmekten? XC90 kesinlikle alınır.Hayırlı olsun şimdiden

Haklisiniz, cidden sokaklarda caddelerde bu araclar cok.GTS olmasa da Normal ve Sleri cok.

Range roveri zaten saymiyorum bile.hem km yuksek hem 2009 hemde dediginiz gibi trafikte bu araclardan bolca mevcut.

Cok tesekkur ederim, insallah pisman etmez bizi Volvo Xc90.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.