Şimdi Ara

2011 uzman çavuşluk başvuruları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sınava girmek istiyorum yaşım 20 cumhuriyet üniversitesindeyim,
    kazanırsam üniyi bırakıp gideceğim,
    başvuruları nerden nasıl yapabilirim,
    sınav tarihi ve sınav belgesi geliyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 21 Ekim 2010; 16:22:13 >

• hocam yapma etme üniversite bırakılıp uzman çavuşmu olunur...

işin bütün pisliğini uzman çavuşlar yapıyor ve hiçbir kıymetleri yok subay sınıfında bile değiller...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

hocam yapma etme üniversite bırakılıp uzman çavuşmu olunur...

işin bütün pisliğini uzman çavuşlar yapıyor ve hiçbir kıymetleri yok subay sınıfında bile değiller...

biliyorum ama herşeyi göze aldım,
    2 yıldır uzmanlık için hazılanıyorum spor salonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 21 Ekim 2010; 15:32:15 >
  • en azından şuanda olunabiliyormu yada şartları nedir bilmiyorum ama astsubay çavuş ol.. onuda olmanı istemem ama en azından astsubay olursun...

uzman çavuşları küçük görmek yada yermek değil amacım ama gerçekten çok pis bir meslek ne subaylar tarafından adam yerine konuyor nede normal erler tarafından değer kıymet görüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 21 Ekim 2010; 15:44:45 >
  • astsubaylık önlisans istiyor ben biran önce gitmek istiyorum askeriyeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 21 Ekim 2010; 16:00:15 >
  • AMELE OL DAHA İYİ KUSURA BAKMA SENİN İÇİN DİYORUM...

ASKERDE O UZMANLARI EZEN ASTSUBAYLAR GÖRÜNCE BEN BİLE BU ADAMLARIN KADERİNE LANET ETTİM...

NE ER SENİ TAKAR NE ASTSUBAYI NE SUBAYI... HEDEF TAHTASI OLURSUN.. YAZIK ETME KENDİNE..
  • Kaçıncı sınıfsın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuckir boy

Kaçıncı sınıfsın ?

2
  • kesinlikle üniyi bırakıp uzman çavuş olma, askerdeyken yeni başlayan uzmanların hepsi 2 yılı doldurup bırakma isteğindeydiler vardır bi sebebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

quote:

Orijinalden alıntı: Fuckir boy

Kaçıncı sınıfsın ?

2

bu seneyide bitir önlisans diplomanla halledersin.
  • sözleşmeli astsubaylık olabilir belki önlisans ile.... hatta hava kuvvetlerine hem uzmanlık hemde sözleşmeli astsubaylık için başvurabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 22 Ekim 2010; 3:17:35 >
  • arkadaşlar şu anda okulu bıraksam sınavsız uzman çavuş olunuyormu askerliği komando olarak yapsak önceden böyle bir şey varmış,
    yada sınav tarihini bilen varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.