Şimdi Ara

2011 Türkiye kupası hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzonspor ,Fenerbahçe ,Bursa , Kayseri gibi takımların kupaya giden yolda olmamasından dolayı sanki Türkiye kupasının bir anlamı yokmuş izlenimi veriliyor.
    Bir sezonda iki önemli kupadan birisi Türkiye kupasıdır. Beşiktaş da bu kupanın en büyük favorisidir.
    yerden yere vuran medya bunu farketmeli.

kupaya giden yolda hep destek tam destek...

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • Yıl yıl ayırmıyoruz biz Türkiye kupasını.Hepsi murdar

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • Galatasaray alıcaktır kupayı. :)

★★★ Fenerbahçe 2012-2013 ★★★
    1 Volkan Demirel 2 Egemen Korkmaz 3 Hasan Ali Kaldırım 4 Bekir İrtegün 5 Mehmet Topal 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 11 Dirk Kuyt 14 Raul Meireles 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 17 Recep Niyaz 20 Sezer Öztürk 21 Selçuk Şahin
    23 Semih Şentürk 27 Milos Krasic 34 Fehmi Mert Günok 38 Mehmet Topuz 48 Salih Uçan 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu
    60 Özgür Çek 67 Orhan Şam 77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin
    Aykut Kocaman
  • Kupayi kazanmak çok iyi birsey ama onun sonunda sadece UEFA'ya gidiliyor. Ve zaaten genelde kupayi alan takim ligdeki siralamasi ile UEFA'ya zaaten gidecek durumda oluyor.

Ama bu seneki kupa öyle degil. Kupada bütün kalanlar için çok önemli onu kazanmak. Yani özellikle bu sene çok konusulmasi lazim ama konusulmuyor iste.
  • Beşiktaş öyle ya da böyle o kupayı almaz zorunda...
    Schuster sahada kendi mi oynar bilemiyorum fakat bunun farkında olduğunu düşünmek istiyorum, aksi taktirde o gece kovulur.
    Beşiktaş bu kupayı kesinlikle alacaktır, aksini iddia edenle 1 ay uzaklaştırma iddiasına girebilirim.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Beşiktaş öyle ya da böyle o kupayı almaz zorunda...
    Schuster sahada kendi mi oynar bilemiyorum fakat bunun farkında olduğunu düşünmek istiyorum, aksi taktirde o gece kovulur.

Aman Allah'ım!
    Allah mı söyletti ne.
    Umarım böyle bir şey olmaz.

"almak zorunda" olacaktı. Yoksa valla Schuster'i ben kovalarım.

Kupa demek UEFA'da para demek. Sadece bu sene diğer takımların elenmesinden ötürü kazandığımız para 10 milyon Euro.
    Beşiktaş takımının maç başı hasılatı 1 milyon TL olduğu düşünülürse bizim için ne kadar önemli olduğu anlaşılır.

Hem Avrupa olmadan yıldız oyuncuları motive de edemezsiniz kolay kolay. Hatta bazıları gidebilir.

• Umarım Antep alır

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • e yuh artık bunuda alsınlar artık gerekirse kampa alsın bişiler yapsın ligte rotasyona gitsin ne yapıp ne edip alsın o kupayı hem sezonu bir kupayla kaparsak bence hem moral olarakta azda olsa faydası olur çünkü bu sene 3 büyüklerden kimse herhangi bir kupa alamıcak biz olursak başarılı olmuş oluruz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.