Şimdi Ara

2011 Scirocco Satıp 2004 - 2005 645ci yada 630i almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
7.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kuzenım de 2011 scirocco 160hp lik araç var , fakat bu araç bizi tatmin etmiyor , geren tipi gerek nam olarak.

Bende evlenmeden önce spor bir araca binmek istiyorum ( gerçek spor 8 silindirli bir canavar)

Bu aracı satıp 50bın - 60bın neyse sattığım rakam kadar bende ekleyip.

2004 - 2005 645ci almak istiyoruz. Hali hazırda Latitude , q7 , amarok gibi şehır dışına gideceğimiz ekonomık araçlar elimizin altında mevcut.

Sizce alırken nelere dikkat etmeli?

100bin civarı sorun çıkartırmı?

Kronik sorunları varmı?

Yakıt sorun çıkarmaz , mtv vergisi de sonuçta bu rakamları şirketten kdv sinide olsa düşebiliyoruz , zaten 2 kişi ortak olacağı için yarı yarıya herşey.

Bize 100 - 130bin tl civarında ne gibi bir araçlar önerirsiniz.

Ben hevesimi alıp satmak peşindeyim , bu arada tabiki paylaşma duygusunuda küçük kardeşlerime öğretmem için böyle birşey yapıyorum

• Keyif aracı olacak sanırım Z4 cabrioda düşünebilirsiniz hemde çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz yada çok daha yeni modeller alınabilir.6 serisi güzel tercih olacaktır orası ayrı konu tabiki..
  • Yakıtı vergisi sorun değil desenizde 645 ağır gelebilir. 630 daha mantıklı olur.
  • para sorunu yoksa , yakıt - vergi ( ki bu araçlardaki en önemli etken ) dert olmayacak ise neden olmasın.

piyasadaki genel fiyatların biraz daha fazlasını ödeyip daha derli toplu bir araç bulursanız rahat edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

Keyif aracı olacak sanırım Z4 cabrioda düşünebilirsiniz hemde çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz yada çok daha yeni modeller alınabilir.6 serisi güzel tercih olacaktır orası ayrı konu tabiki..

Cabrio araca anti patimiz var , bulunduğum yer izmir , sıcağı sıcak , baharı yağışlı bir yer

Birde ufak araç sevmiyoruz , model yılı konusunda takıntımız yok , 1988 e30 325i alıp sattığımız bile olmuştu.

Ford mustang , 911 carrera gibi araçlar geliyor ama 6 seriside namussuz çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

Yakıtı vergisi sorun değil desenizde 645 ağır gelebilir. 630 daha mantıklı olur.

Senede 15bin yada 20bin km yaparız.

3000cc ve 4500cc arasında 20bin tl fiyat farkı var.

2 yılda bu rakamı benzın farkından çıkmaz , vergisini biraz fazla veririz belki ama v8 gürültüsünüde yaşamak istiyor insan.
  • 6 serisi ve BMW 5 GT serisi ile birlikte benim en beğendiğim gerçek kalite sunan araçlardır bana göre.

O zaman 6 serisi alın keyfini çıkarın söylediğiniz diğer araçlara ben biraz soğuk baktığım için tavsiye veremiyorum.

Ama tabi Mustang ve Camaro görünüş itibariyle güzel araçlar Amerikan spor araçların görünüm itibariyle yerleri başkadır yürür yürümez ayrı konu zaten siz zevk aracı olarak alıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet aveo 2012 1.2 ls almak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel tercih olur.Şu sese değer açıkçası

• ben olsam 2009 3.35ci alırım.

6.45 in vergisi benzini adamı mezara gömer
  • 76bin tl ye satılan 6.45ci varmış ya
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-saylamlar-dan-2004-bmw-6-45ci-borusan-cikisli-95203295/detay
    çok ucuz geldi bana o paraya d segmenti çakma premium araba satıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

76bin tl ye satılan 6.45ci varmış ya
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-saylamlar-dan-2004-bmw-6-45ci-borusan-cikisli-95203295/detay

Bak daha ucuza ne buldum mesele yakıt tüketimi ve vergisi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-gercek-kazasiz-full-orjinal-km-96268297/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

76bin tl ye satılan 6.45ci varmış ya

Bak daha ucuza ne buldum mesele yakıt tüketimi ve vergisi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-gercek-kazasiz-full-orjinal-km-96268297/detay

yakıt için tüp taksan 50 krş civarı yakar heralde
    yıllık vergisi de 5 bin tl imiş
    yılda 10 bin km yapan biri için
    aylık 1000 tl masraf
    +periyodik bakım var :/
    ama 4bin tl üstü maaşı olan
    ve gösteriş meraklısı biri için
    kaçmıycak araçlar

• Birine bunları yazmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_65430361/tm.htm

Fiyat aralık sıkıntısı varsa 630 bak diyecektim ama V8 tadı alayım deyince iş değişiyor. Modeli ne kadar yukarı çıkarırsan yakıt ve tatlı performans dan sen kazanacaksın :)
    tabi 2009 felan kast etmiyorum. Konu dan anladın sen.

Bulabilirsen modeli yükselteceğine 645 de M paket seçmeye çalışmak zevki arttırabilir. 650i de güzeldir ancak rakamlar biraz sıkıntılı olabilir senin için.
    Ben zaten bu model için M6'ya para vermezdim v8'ini alır yüklerim canavar gibi olur. Ben aslında en başta yukarı model E92 M3 bakmaya çalış diyecektim ama küçük felan deyince :) atlıyoruz.
    Yakıt felan diye çok takılanlara bakma renault, fiat dan kurtulamaz millet böyle imkan yakalayınca bineceksin geçeceksin böyle şeyleri. Parça felan da çok dert etme, maddi kuvvete bakar almanya dan gelmeyecek hiç birşey yok yani borusan sana yeter de artar bile sen sadece para dan haber ver. Mantık olarak demiş olayım sadece motoru, km'yi dert etmeyiver bırak altında kırılsın getirtirsin kolayca bir motor sonra değerlice satarsın, kapış kapış gider bir 4-5 yıl daha. Senin gibi arzulara takılacak insanlar hep olacak.
    Can bmw 6 çekiyorsa alınır binilir geçilir çok düşünecek birşeyi olmaz. He ama çok kısa vadeli düşünüyorsan çok para yatırma derim.

• ben olsam,öyle bir fırsatım olsa v8 veya v6 mustang alırdım yeni kasa 2007 falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 serisi şekil olarak hala çok güncel.motor seçenekleri size kalmış.maserati de düşünebilirsiniz.grand sport alınabilir sanırım sizin bütçenize göre.

Ama Z4 ve TT büyük sporculardansa daha şehir sporcusu görüntüleri var...
  • 2005 630Cİ almak en mantıklısı gibi gözüküyor.

Vergisi yormayacak , yakıtta hiç birşey farketmez gibi geliyor yada 1 -2 lt civarı o pek sorun değil.

Audi markasını kullanmak istemiyorum artık 2004 yılından beri a6 1.8t , yeni a6 , 2010 q7 gibi araçları kullandık , hali hazırda q7 zaten duruyor

2009 335i içinde 2006 320d 2 yıl kullandığım için farklı bir model kullanmak istiyorum.

Şimdi temizini bulmaya kaldı iş , tabiki sciroccoyuda satmaya
  • sayfaya biraz renk gelsin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.