Şimdi Ara

2011 model honda jazz şanzıman sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay önce şanzıman ışığı yandı arabamın vitesleri falan görmüyordu araba ustaya gitti şanzımanın beyninde parça değişti 20000 de masraf yaptık. Yaklaşık 2 ay önce yine şanzıman ışığı yandı ancak bu sefer vitesleri algılıyordu 10 dk çalışıyordu ışık yanıyor yşne algılamıyordu biraz bekleyince geçiyordu. Aynı ustaya götürdüm abi akü iletişimsizlik yapmış şanzıman sağlam dedi aküyü değiştirdik 2 hafta sonrasında yine aynı sorun aküyü söktüm taktım düzeldi yaklaşık 1 aydır kullanıyordum. Bugün yine aynı şekilde ışık yanıp vitesi algılamadı araç. Biraz bekledim çalıştı vitesi de algıladı bi 10 dakika kullandım tekrar ışık yaktı ama şuan vitesleri algılıyor. Sizce bu duruma klima sebep oluyor olabilir mi? Kullandığım ara sürede hiç klima kullanmamıştım bugün klimayı çalıştırdığımda yine aynı durumu yaşadım. Geçenkinde de keza aynı senaryo. Acaba akünün gücü yetmiyor falan gibi bi sorun oluyo da şanzıman kendini korumaya mı alıyor. Ustaya götürüyorum abi bir şey çıkmıyor şanzımanda 2 gün kalsın deniyim al diyor hiçbir şey de çıkmıyor araba yattığıyla kalıyor. Benzer durum yaşayan oldu mu? Önerisi bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hangi şehirdesiniz bilmiyorum. Her usta anlamıyor bu arabadan.

İstanbula getirip göstermekte fayda var.

İkiler Honda servis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.