Şimdi Ara

2011 linea 120 binde 24 bin tl Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bir arkadaş var linea aldı aynı bu model bu km124bin yaklaşık 24 e aldı ve 1 yıldır sorunsuz biniyor..

benim elimdede 25 26 bin tl para var bakıyorumda arkadaş sorunu hiç cıkmadı dedi birde size sorayım.

arkadaşın lineasının içi full değil tabi şirketten cıkmış 1.3 motor dizel klimalı 2 hava yastığı var içi biraz hor kullanılmış gibi ama düzgün gidiyor 1 kez ustaya gitmedi belirteyim plaka kontrolüde yaptırmadı hiç kazası varmı diye öylece aldı..

şimdi 24 25 e satılan linelar başıma bela olurmu şansamı arıza cıkarmadı yoksa elime alırmıyım vitesii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 5 Haziran 2016; 20:48:12 >

Düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır...
  • -shadow-- kullanıcısına yanıt
    hocam valla söyle diyim 1.3 multijet motoru var eşek gibi hergün kullanıyor sadece yağ değiştirdi galiba ağır hasar kaydı var aracın oda biliyor ama bir sıkıntı cıkarmadı ona 2011 model sonucta bakıyorum 30 35 den aşa yok o model daha eski kasalara baksam full bulabilirmiyim sizce ?
    illaki bulunur bende 2008 1.4 olan var lpg li versiyon lakin işte hasar kaydı sıkıntı olur bence ağır hasarlı diyorsunuz vede ...çok iyi araştırmak gerek alacağınız araca iyi bir ekspertiz de yaptırmanız lazım...
    lineanın paketleri 3 aşşağı 5 yukarı aynı zaten
    ben 6-7 ay öncesinde gurbetçi bir aileden satın aldım hocam 35 bindeydi aldığımda lpg yi bir ay öncesinde taktırdım 25 bine aldım boyasız kazasız hatasız...lakin şuan çok yükseldi fiyatları bildiğim kadarıyla 30-32 ediyor heralde

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.