Şimdi Ara

2011'in En İyi 5 PC Oyunu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
1
Favori
292.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5- Deus Ex: Human Revolution
    4- Battlefield 3
    3- Assassin's Creed: Revolutions
    2- Batman Arkham City
    1- TES V: Skyrim

Kesinlikle liste bu tarz bişey olmalıydı. En azından Skyrim'in olması gerekirdi, şu sıralama saçmalık olmuş gibi...
  • müzik ile kafayı sallayan bir tek ben değilim galiba ? BSC ekibinden yılın en iyi platform oyunlarını bekliyoruz oyuncu seçimi filan fos.
  • PORTAL 2 NEREDE ????
  • 1. Skyrim
    2. Portal 2
    3. Witcher 2
    4. Batman Arkham City
    5. ACR
    olmalıydı bence. Ama ilk üç listeye girememiş bile. MW 2 desen ilk beşi bırak ilk 10 a bile giremezdi bana kalsa. Keşke BSC editörleri belirleseydi listeyi...
  • Deus Ex,Portal 2,Skyrim nerede bunlar?

Oyun kültürünüz ile hiç hava atmayın kusura bakmayın,rezil bir anket sonucu olmuş.BF3 ile Batman:AC muhakkak listede olmalıydı ama BF3'ü 1. sırada görmek çok şaşırttı beni.

RPG oynayacak kadar dil bilgisi,Portal 2 gibi aşırı zeka isteyen bir oyun neyse...

BSC yönetimi bence önümüzdeki sene siz belirleyin en iyi 5'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 31 Aralık 2011; 1:41:46 >
  • yılın en iyi 5 oyunu değil en iyi 5 fps koymuşsunuz nerdeyse saçma sapan çoluk çocuk oy verirse böyle olur inş bir daha böyle bir anket olmaması dileği ile
  • Bu listede Crysis 2 yerine Skyrim olmalıydı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

undefined

+1,bu nedir böyle bence saçma bir liste olmuş.Yılın oyunu olan Skyrim bile yoktu düşünün.Liste olsun diye yapılmış bir liste olsa gerek.
  • çoluk çocuk oy kullanırsa böyle oluyo işte, vurdulu kırdılı oyunlar hep listede..
  • Skyrim olmamasi cok sacma Ayrica Crysis gosterirken arkada calan muzigi bilen var mi harika muzik
  • Minecraft Nerde ??
  • mw3 en fazla 5. olmalıydı mw ve mw2 nin verdiği zevk mw3de yoktu ben olsam listeye bile almazdım
    crysis listeye grafikleriyle ve türk oyunu olarak bilindiği için girmiş
    battlefield3 bence 1. haketmiyor multisine sözüm yok ama singleplayer olarak başarılı değil
    assassins creed listeye girmeyi haketti bence brotherhood veya ac2 kadar olmasada güzel oyun (brotherhood goty olmuştu galiba)
    diğer oyunları oynamadım pek birşey söyleyemem malum sınav var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 31 Aralık 2011; 2:45:05 >
  • saçmalık bf3 1. olmuş. ödülümüz yok diye ağlayıp zırlıyorlardı (: neyse fanboyları az susar rahat ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_e

Herkese merhabalar,

Biz sözümüzde durduk ve tamamen sizlerin oylarını yansıttık videolara. Bugün oyun dünyasının en büyük ödül töreni VGA'da bile seçimler tamamen üyelere bırakıldı ve sonuçlar ortada. Açıkcası bu tabloyu daha net görmenizi istedim. Seneye daha farklı bir sistem ile karşınızda yer almayı planlıyorum. Sonuçta test etmeden genel bir kanıya varamıyorsunuz. Fakat tekrar söylüyorum, yarın yani 2012'nin ilk dakikalarında BSC editörlerinin değerlendirmesini göreceksiniz.

Değerli katılımlarınız için teşekkür ederim, hepinize iyi geceler...

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Üyelerin seçimlerinin yanında ayrıca editörlerin de sıralama yapması daha iyi olurdu. Açıkçası Skyrim gibi efsanenin listeye girememiş olması, ve DH'nin GOTY listesi diye sadece bu listeyi verebilmesi üzücü.

BSC kendi GOTY'sini yarın açıklıyor. Her sene olduğu gibi TOP 10 videosu hazırladık! :)

İşte şimdi harika oldu.

Gözümden kaçmış demek ki. Daha tutarlı bir sıralama olacağından eminim. Bekleyelim yarını.

• Skyrim'in listede bile olmaması çoluk çocuğun oy verdiğinin en basit göstergesi.
  • Hepimiz bu listelerden sora sövüyoruz.Peki kimlerdir bu sıralamayı yapanlar?Bulacam ooolum sizi.
  • btfld3 nasıl 1 olmuş anlamadım
  • hocam birdahaki sene siz kendiniz oy verin çünkü sonuçlar çok saçma skyrim gibi bir bas yapit listeye bile girememis oysaki MW3 3. olmus oy verenlerin çogu fanlik yapmis.
  • bence listenin hepsını bsc yapsaymış çok iyi olurmuş.. bune fanboyların hepsı bf3-cod abanmış..tamamen aptallık... ps3 bolumu xbox bolumu full exc dolması gerekırken onlar ne öyle .. multıplatform... kesşe bsc koysa ..inş ilk 10 oyunuda oylardan koymazlar
  • yaaa millet sizene kim kaçıncı olmuş bilmem ne. Oyları biz oyun severler vermedimi sana göre skyrim güzel olabilir ama bana göre değil. sen seviyorsun diye herkes sevmek zorunda da değil. Bütün arkadaşlar kendi beğendiklerini seçmişler sonuçta bu çıkmış. Bana göre böyle deyip kendi ilk 5'ini yazar koyarsın bu kadar basittir. Liste çok güzel olmuş. BF3 - MW3 - AC - Crysis - Batman daha ne olsun bu oyunlar yılın oyunu olmayacaktı da kim olacaktı. Sonuç çok iyi bende böyle bir şey bekliyordum zaten...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.