Şimdi Ara

2011'in En İyi 5 PC Oyunu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
1
Favori
292.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skyrimin listeye girmemesinin tek sebebi coğu pc oyuncusunun adam gibi oynamaması (benim gibi)
  • 10 yaşındak çocuk nerden bilcek skyrim'i de oy vermesini bekliyosunuz onun bildikleri call of duty battlefield bide assasin's creed :D bundan sonra editörler seçsin küçük çocuklar değil
  • Yanlış anlaşılmasın ama bu kadar kötü sıralama BSC ye oluyor yabancı biri siteye girse bu ne saçmalık deyip alay edecek ayıptır yaw herkes fanboyluk yapmış ::((
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabasan78

undefined

Dostum 2011'in en iyi oyunları diyor.Mass effect 2 2010 da çıktı.
  • fanboy yapmış yapcağını :(
  • Ayrıca bence gelecek sene oy kullanımında sunlar dahada iyi olabilir hem bizim hemde BSC nin unvanı için :::
    1.) Herkez istediği alanlarda istediği kadar oy kullansın
    2.) Şu 5 oyunu ((bence)) daha da artırın çünkü böyle olunca fanboylar kafaya göre sallıyor
    3.) ((Hepimiz için Geçerli)) Şu saçma yorumları bırakalım herkezin sevdiği bi oyun vardır ona oy verir birbirinizi suçlayacağınıza oynamadığınız oyunları ya araştırın yada kafaya göre sallamayıp hiç oy kullanmayın
    Ayrıca nolursa olsun bsc ekibine tşkkür
  • ne assasinsc credd 4 batman arkham city deb daha iyi bir oyunmu veya call of duty crysisden bu ne ya skyrim bile yok bence böyle olmalıdı
    1.battlefield 3
    2.batman arkham city
    3.skyrim
    4.crysis 2
    5.portal 2
    benım sahsı dusuncem ama asasins creed in 2. olması benı derinden uzdu bu sene hayal kırıklıgı yasadığım 2 oyundan biri asasins cred digeri flatout 3
  • İnsanların her sene aynı motortu kullanıp farklı haritalarla aynı şeyleri önüzüme koyduğu bir oyunu seçmeleri gerçekten şaşırtıcı listede kesinlikle FİFA 12 olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: D/\rk Prince

Şöyle birşey var yalnız, bence yorumlarınız çok saçma.
    Sonuçta en iyi oyunları belirleyecek insanlar da oyunculardır, kendi görüşleriniz ne olursa olsun fazlalık neyse o geçerlidir. Türk halkında demokraside böyle bi sorun var işte, kendi beğendiğin şey seçilirse sorun yok ama başka birinin görüşü ortaya çıkınca hemen baltalama hemen bir ne bileyim yakınma. Yapmayın bunu demek ki oyuncuların oyları çoğunluk olarak böyle olmuş, adamlar ankette oynama yapmıyor ki sonuçta.

Çok çok haklısın. Gerek vga gerekse diğer platformlarda ki seçimlerde hep benzer olaylar oldu.

Farklı bir görüşü savunan kişinin ne yaşı ne zekası nede oyunculuğu kalıyor.

Farklı düşünenleri, bu tür kırıcı ve dar kalıplara sokmak isteyenlere gülüp geçmek lazım.

• Portal 2 ve Skyrim nerde???
  • BOK gibi olmuş,
  • Bu forum oyundan anlamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuhh :D 1.sırada kesin skyrim i bekliyordum çok ilginç oldu şaşırdım doğrusu her sitede GOTY skyrim olmuştu ama iyi olmuş farklılık göstermiş olduk BF3 de çok iyi oyun bence yerinide hak ediyordu.
  • bi kaç gündür bekliyorum skyrim ne zaman girecek diye,artık pc'de yer almıştır dedim .gerçekten ilginç ,witcher 2'de yok ,bütün listelerde ACR mw3 battlefield almış gitmiş nedir bu sevgi anlamadım
  • Ben oy verirken multiplayer modlarına göre verdim.
    Crysis 2 Türkçe dublajlı olduğu için her platformda oy verdim.En iyi 5 oyun değilde en iyi 10 oyun olsaydı buradaki çoğu kişinin istediği oyunlarda listede olacaktı.
    Benim düşünceme göre xbox 360'ın en iyi oyunu Gears of War 3 olmalıydı.Bir tek bu yanlıştı bana göre.Skyrim ve Portal farklı zevklere hitap ediyor.Dünyada Call of Duty oyunları boşuna 20 milyon satmıyor.Çoğunluk fps oyunu seviyor.
  • helaaal bf3 lider işte bu
  • hiçbirini oynamamısım daha
  • Sanırım bu oylamadaki PC platformu oyunları, Fail of The Year oldu.
  • Arkadaş amma büyüttünüz ya. Skyrim witcher 2 güzel oyunlar ama herkese hitap etmez. İyi bir ingilizce bilmeyen oynayamaz çocuklukla felan alakası yok. Ayrıca rpg türüde çok fazla kişiye hitap etmez. Bana göre liste idare eder ama ac r ile mw3 olmasaydı daha iyiydi.
  • Bence Hiç saçma değill.. Saçma diyen arkadaşlar! Bu oyları veren sizlersiniz. Şimdi neden şaşırmış gibi yapıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.