Bildirim
2011 Ford Fiesta Titanium X Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben de bunu merak ediyorum. Hatta geçen gün bulduğum bir mp3 cd'sini denedim. Mp3 logosu ekranda yandi, ama çalmadi. Sanirim cd eski olduğu için çalmadi. MP3 logosu çiktigina göre çalar diye tahmin ediyorum. Birkaç güne kadar deneyeceğim ben de. -
Benim bildiğim kadarıyla Ford Fiestaların hepsinde Radyo/CD/MP3/WMA standart olmalı.
Böylelikle siz CD yazarken MP3 veya Ses CD si yazarsanız ikisnide okumalı ve benim tavsiye her iki tür içinde NERO kullanmanızda fayda ve çünkü uyumlu formata dönüştürme işlemi yapıyor.. -
ben 2010 titanium x kullanıyorum mp3 cdlerini çalıyor hatta nero ile yeniden yazılabilir şekilde açık bırktım cdyi daha sonra tekrar mp3 eklemek amacıyla ki ekledim yine çalıştırdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre481
Arkadaşlar Merhaba Size 10 Puanlık Bir Uzmanlık Sorusu Sorayım HemenFord Fiesta 2011 Titanium X Paketin Cd Çaları Mp3 Mü Çalıyor Track Mı Çalıyor Acil Yardım Ederseniz Sevinirim
Müzikleri Cdye Direk Mi Atayım Yoksa Nero Ya Da Media Player İle Yazayım Mı ?????????
mp3 çalıyor
bir çok kez cd yaptım kendime
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X