Şimdi Ara

2011 Dacia Logan, Yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • getz derrdim bu durumda ancak yukarıda arkadaşın da dediği gibi bagajı küçüktür. ayrıca arka koltuklarına cüsseli bir insan bindiği zaman rahat edemicektir :) 1.85 boy ve 100 kilo ile açıkcası ben rahat edemiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

getz derrdim bu durumda ancak yukarıda arkadaşın da dediği gibi bagajı küçüktür. ayrıca arka koltuklarına cüsseli bir insan bindiği zaman rahat edemicektir :) 1.85 boy ve 100 kilo ile açıkcası ben rahat edemiyorum .

Dıştan küçük bir arabaya benzese de içi falan tatminkar geldi bize. Belki de daha küçüktür diye beklediğimiz için... Dediğiniz gibi bagajı biraz küçük onun dışında pek problem çıkarmaz sanıyorum. 4 kişilik bir aileyiz ablam da olmayacak artık büyük ihtimalle 3'e düşeceğiz. Yazları piknik ve sene de 3-5 kere uzun yol seyahati dışında pek bagajlık bir işimiz olmaz sanıyorum. Şuan getz daha ağır basmaya başladı karar vermek yine güç...
  • Getz gerçekten de boyutlarından beklenmeyen bir iç hacim sunuyor, Logan kadar ferah olmasa da 4 kişi için gayet yeterli bence. İlk çıkan Getz'ler işçilik ve tasarım olarak tabi Logan'dan daha iyi ama malzeme kalitesi bence çok farklı değil. Sürüş dinamikleri açısından da Getz daha iyidir, bagaj hacmi konusunda yetersiz gelebilir ama. Makyajlı Getz'lerde sanırım malzeme kalitesinde bir nebze artış olmuş ama makyajlı Logan'da da iyileştirmeler var.
    Tam fiyatları bilmiyorum ama 23.000TL bütçeniz varsa bence Era'yı da seçeneklerinize ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: emre_acar1989

Cevaplar için çok teşekkürler... Benim yine de içime sinmeyen konu, daha düşük modelde de olsa güzel bir Toyota Corollar, Honda Civic vs köklü ve kendisini ispat etmiş arabalar almak daha mantıklı değil mi ?

Aynen çok daha mantıklı

+++

Dacia gibi kalitesiz bir araç alacagına, 2.ci el saglam bir araç almalsıın. O kadar para Dacia'ya verilmez.
  • Günlük de olsa bir dacia kiralayın, en azından 23,000 vermeden önce test etmiş olursunuz, kafanızda soru işareti kalmaz.
  • Renault Clio3 1.2 Authentique --> 26500 Liste Fiyatı (75HP)
    Ford Fiesta 1.25 Trend ----------> 27725 Liste Fiyatı (82HP)
    Opel Corsa 1.2 Twinport --------> 28200 Liste Fiyatı (85HP)
    Fiat Punto Evo 1.4 Fire Active ---> 26500 Liste Fiyatı (77HP)
    Fiat Grande Punto 1.2 S5 --------> 23000 Liste Fiyatı (65HP, motor belki yetersiz gelebilir)
    Fiat Grande Punto 1.4 S5 --------> 25000 Liste Fiyatı (77HP)
    Fiat Doblo 1.4 BZ Dynamic -----> 26400 Liste Fiyatı (77HP, Süspansiyonları falan geliştirilmiş, binek araç kadar konfor olmayabilir ama geniş, ekonomik bir araçtır)

Bayi indirimi birlikte bu araçları ortalama -1500 TL kadar düşürebilirsiniz. Bence 3-4 ün hesabını yapmayın, marka değeri daha yüksek bu araçlardan birisini tercih edin...
  • 23.ooo e dacia alınmaz desem şimdi benı yuhlayanlar olr mu acaba
    23.ooo e daha ıyı daha konforlu daha saglam araclar varken neden dacia ki

Düzeltme:

Ayrıca tip olarakta....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 8 Eylül 2010; 14:23:25 >

• araca kötü demek haksızlık olur , 0 araç alınıcaksa iyi bir fiyatı var .
    ayrıca sayın meta80 3 haberde aynı , 2009 model hondanın bile şahin çarpınca arkası dağılmış resimleri forumda var..
    aracı genel olarak değerlendirmek lazım..
    ben olsam 2.el'e başka bir araca yönelirim ama sakın alma pis kaka demek olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.