Şimdi Ara

2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
29.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknoloji16

ARKAŞLAR ÖZELLİKLE D7000-D8000 SAHİPLERİ METAL KUMANDASI OLAN SİZE Bİ SORUM OLACAK ACABA KUMANDANIN IŞIK TUŞUNA BASTIĞINIZDA ORTADAKİ DOKUNMATİK PANEL IŞIĞI YANIYORU YOKSA DOKUNMATİK PANELDE IŞIK YOKMU? BİRDE IŞIĞI ÇOK KISA SÜRE Mİ YANIP SÖNÜYOR 2-3 SN KADAR ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.... KUMANDA MODEL : AA59-00543A KUMANDANIN EN ALTINDA YAZIYOR...

dokunmatik panelde ışık yok ve kumanda ışığı çok kısa süre yanıp sönüyor 2 -3 sn dediğin gibi.
  • arkadaşlar 40 d 7000 tv kullanıyorum bir seneden beri bu sabah tv nin ortasında yukarıdan aşağı doğru tamamen uzanan mor ince bir çizgi belirdi...nasıl çözülür bu problem en iyi yoldan ...servislerin durumu malum beni uzun bir süre tvsiz bırakırlar mı?
  • bu gün servis geldi aldı ...tv siz kaldık an itibari ile...teşekkürler samsung...elvada avrupa şampiyonası
  • Onca kötü yoruma karşı insanlar akın akın samsunglara konuyor, demek ki bu problemler yaşanmasa ne olacak :) Bende şahsen samsung alacağım çünkü kalite ortada :)

Teknosada çok samimi bir arkadaşım var, tartışmasız samsung diyor. Bu forumdaki yorumlardan bahsettim, güldü... Burada yazılanların gerçeklik payının olduğunu düşünüyorum şahsen ama samsung samsung samsung kesinlikle ölü pikseldi, ışık sızmasıydı her şeye değer.
  • arkadaşlar d5000 serisini mi önerirsiniz yoksa eh5000 mi? bu eh yeni çıkan modelmiş galiba ama d serisinden daha ucuz? Annemlere alacağım için 5000 serisi yeterli ama başta sorduğum durum kafamı karıştırdı..Acil bi cevap verebilirseniz sevinirim..herkese iyi akşamlar(5000 serisi başlıgınıda sordum ama orada kimseler yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedathut

Onca kötü yoruma karşı insanlar akın akın samsunglara konuyor, demek ki bu problemler yaşanmasa ne olacak :) Bende şahsen samsung alacağım çünkü kalite ortada :)

Teknosada çok samimi bir arkadaşım var, tartışmasız samsung diyor. Bu forumdaki yorumlardan bahsettim, güldü... Burada yazılanların gerçeklik payının olduğunu düşünüyorum şahsen ama samsung samsung samsung kesinlikle ölü pikseldi, ışık sızmasıydı her şeye değer.

samsung icin kaliteden bahsedene gulunur esas .....ben dahil bircok kisi tamamen gorsellik ve medya desteginden dolayi samsung tercih etti ancak 2012 model tv ler gorsellik sorununu da asmis lg ve panosonic goze hitap eden kasalar cikarmis ozellikler desen samsungdan ilerideler .....bu saatten sonra samsunglara bakilmaz ..koyunun olmadigi yerde keci abduraman celebi idi artik o devir bitti samsung tv satislari hizla dusecektir bunu goreceksiniz ....size tavsiyem teknomarket calisanlarina kesinlikle guvenmeyin arkadasiniz bile olsa ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sedathut

Arkadaşınız için yorum yapamam ama Teknosa çalışanı olarak, çalıştığı firma ele alınırsa gülmekten başka bir tepki vermesi zaten beklenemezdi çünkü Teknosa'nın sorunu olan müşterisine yaklaşımı da farklı değil zaten...
    Ayrıca çıkabilecek sorunları ve verilecek! satış sonrası hizmeti (ki Samsung Türkiye'yi satış sonrası hizmet ile beraber anarak diğer firmalara büyük ayıp ediyoruz) kabullenmişsiniz dolayısı ile memnun olmamanız mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 8 Haziran 2012; 17:15:36 >

• arkadaşlar Tüketici hakem heyetinden lehime karar çıktı.....LED TV nin geri alınması ve paranın iadesi kararı...tüketici mahkemesinemi gitmem gerekiyor? yoksa direk icraya gidebilirmiyim?
  • Merhaba;

Eylül 2011 Vatan Computer dan 46D8000 ürünü aldım hatta qwerty kumandası ve şarjlı ilave 3d gözlük ile fakat clouding ve banding sorunlarını bende yaşıyorum bununla ilgili sikayetvar.com da yazı yazdım. Bu TV den baya bir miğdem bulandı, aslında seviyordum ama gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkeste benzer sorunlar var, ben call centerı aradım servis yönlendirdiler. tabi adamlar kazma gibi birşeyden anladıkları yok, TV servise aldılar 1 hafta kaldı, sonrasında malum sorun görülmemiştir yazısı ile geldiler. Birde ufak tefek çizikleriyle beraber, ama okuduklarımdan sonra panelimi değiştirdelerde aynı sorunları yaşayabileceğimi düşünüyorum. Ondan dolayıda şimdilik bir şey yapmama kararı aldım.
  • Merhaba Arkadaşlar;

samsung 46D8000 sahibiyim, servisteki adamlar ile kavga ettikten sonra servis menu sünde istemeden bir kaç değişiklik yaptım fotoları gönderiyorum, bu ayarlar doğru mu arkadaşlar? bence bir sorun var çünki tv kanalları daha karanlık görünüyor. sanırım type kısmındaki model no ve ADC/WB menusundeki front colarda değişiklik yaptım onun dışında ince ayarlar ile oynamadım. 46D8000 sahi arkadaşlarımdan çok rica ediyorum. Şu adamlarla muhattab olmak istemiyorum. Elektrikçi çırağı olmaz bu adamlar.:)

http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gfn.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2ggv.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2ghf.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2ghz.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gjf.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gju.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gkf.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gkv.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gll.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gly.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gm9.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gmn.jpg
    http://d1207.hizliresim.com/z/t/b2gn1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbarrett -- 25 Temmuz 2012; 20:02:23 >

• Arkadaşlar Selam;

46d8000 model tv nin banding sorunu vardı yaklaşık 1,5 aydır sorunu anlatmaya çalıştım firmaya ilk gelişlerinde tv aldılar ve 1 hafta test ettikten sonra sorun yok deyip geri yolladılar tabi çizik ve vuruklarıyla tv geldi bende sinir oldum:( birazda pirpirikli bir adam olarak TV den baya bir soğudum nerdeyse 6 ay araştırıp almıştım halbuki. Samsung sonunda panel değişikliği yapacağını iletti, yani TV alıp parçalayıp sağını solunu çizip kırıp belkide paneli değiştirecekler, gelen panelde nasıl olucak Allah bilir. Baya soğudum ben bu TV den değişimini istiyorum aslında çünkü fabrikasyon hata mevcut ve aldığımdan beri böyle ne yapmak gerek? yada bundan sonra başıma neler gelecek.??
  • Arkadaslar ben de samsung mağduru 46es8000 sahibiyim. Bu konuyu bastan asagiya okudum resmen roman gibi ama karakterler gercekten alinmis
    Gecen hafta sonu bu tv yi aldım kurulum sonrası hemen olu pixel testi yaptım bisi yoktu. Ancak özellikle sol alt kısımda ISIK sizmasi var onden aynı hizadan farkedilmiyor ama ayaktayken veya yandan bakıldığında farkediliyor. Ayrıca samsung yazısının üzerinde V işareti gibi isik sızıyor bu da karanlık sahnelerde karanlık ortamda farkediliyor. Servisi çağırdım 2 gün sonra gelmeye karar verdiler ancak evde değildim ayrıca tv yi alacaklarmis vermem dedim. Bir sürü foto var onları göndereyim hatta nasıl foto video istiyorsanız söyleyin çekip gönderir veya getiririm dedim, bakalım yarın cevap verecekler tv yi götürmeden foto ile bakıp bakmayacaklarina. Aslında hiç umudum yok buradaki yorumları okuyunca kesin tv nizi vermezseniz bakmayız diyecekler, verirsem de eminim kenarı köşesi çizilecek ben de pimprikliyim sadece karanlık ortamda ve sahnede görülen isik sizmasi yanında surekli göreceğim çizik vuruklar olacak daha mutsuz olacağım. Çünkü tv de bisi yok deyip geri verecekler. Bakalım olmazsa fotoları merkezlerine yollarım o da olmazsa yapacak pek bisi kalmıyor Türkiye'deki bu iğrenç servis anlayışının mağduru olarak görmezden geleceğiz..
    Cok uzattım ama asıl sormak istediğim su: avforum sitesinde bazı kullanıcılar yazmış: panel bir miktar çalıştıktan sonra bu cloudingler kayboluyor muhtemelen ledlerin ISIK şiddeti azaliyordur. Ancak burada da zamanla çoğalan arkadaslar gördüm..
    Ayrıca aynı sitede birkaç arkadas bu sıkışmış pixeli çözen renklerin devamlı değiştiği videoyu oynatmış clouding in azaldığını gözlemlemisler. Bunu deneyen oldu mü hiç aranızda??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burc2006

Arkadaslar ben de samsung mağduru 46es8000 sahibiyim. Bu konuyu bastan asagiya okudum resmen roman gibi ama karakterler gercekten alinmis
    Gecen hafta sonu bu tv yi aldım kurulum sonrası hemen olu pixel testi yaptım bisi yoktu. Ancak özellikle sol alt kısımda ISIK sizmasi var onden aynı hizadan farkedilmiyor ama ayaktayken veya yandan bakıldığında farkediliyor. Ayrıca samsung yazısının üzerinde V işareti gibi isik sızıyor bu da karanlık sahnelerde karanlık ortamda farkediliyor. Servisi çağırdım 2 gün sonra gelmeye karar verdiler ancak evde değildim ayrıca tv yi alacaklarmis vermem dedim. Bir sürü foto var onları göndereyim hatta nasıl foto video istiyorsanız söyleyin çekip gönderir veya getiririm dedim, bakalım yarın cevap verecekler tv yi götürmeden foto ile bakıp bakmayacaklarina. Aslında hiç umudum yok buradaki yorumları okuyunca kesin tv nizi vermezseniz bakmayız diyecekler, verirsem de eminim kenarı köşesi çizilecek ben de pimprikliyim sadece karanlık ortamda ve sahnede görülen isik sizmasi yanında surekli göreceğim çizik vuruklar olacak daha mutsuz olacağım. Çünkü tv de bisi yok deyip geri verecekler. Bakalım olmazsa fotoları merkezlerine yollarım o da olmazsa yapacak pek bisi kalmıyor Türkiye'deki bu iğrenç servis anlayışının mağduru olarak görmezden geleceğiz..
    Cok uzattım ama asıl sormak istediğim su: avforum sitesinde bazı kullanıcılar yazmış: panel bir miktar çalıştıktan sonra bu cloudingler kayboluyor muhtemelen ledlerin ISIK şiddeti azaliyordur. Ancak burada da zamanla çoğalan arkadaslar gördüm..
    Ayrıca aynı sitede birkaç arkadas bu sıkışmış pixeli çözen renklerin devamlı değiştiği videoyu oynatmış clouding in azaldığını gözlemlemisler. Bunu deneyen oldu mü hiç aranızda??

Selam burc2006;

durumuna üzüldüm evet muhtemelen fotoları kabul etmeyecekler, yada gelip kendileri video ve foto çekip merkeze yollayacaklardır, bunu benim banding sorununda yaptılar. dediklerinde haklısın alıp görürlerse cizmeden asla getirmezler:)

Neyse ben kendi durumum hakkında yukarıda bilgi vermiştim. Son durum TV servisten geld ve panel değişimi yapıldı, panel değişimiyle cizdikleri çerceveyi flnda değiştirmişler fakat TV açtığımda daha belirgin dikey bandingleri keşfettim ve şok oldum, en azından daha iyi olabilirdi diye düşündüm ama maalesef bir daha Samsung'la işim olmaz ama bu işin peşinide bırakmayacağım. Servis formuna sorunun devam ettiğini yazdırdım, Tekrar servis açtıracağım gene aynı süreçler devam edecek, yani macera devam ediyor..

• beyler mesela bluray film izlerken, TV'yi film modunda mı kullanıyorsunuz?
    Bende D8000 modeli var ve film modunda izliyorum, o modda default.
    Daha kaliteli bir görüntü almak için film modunda yapılması gereken ince ayarlar varsa paylaşır mısınız?
  • beyler mesela bluray film izlerken, TV'yi film modunda mı kullanıyorsunuz?
    Bende D8000 modeli var ve film modunda izliyorum, o modda default.
    Daha kaliteli bir görüntü almak için film modunda yapılması gereken ince ayarlar varsa paylaşır mısınız?
  • selam beyler,
    bende uzun zamandır 51d550 plazma sahibiyim.
    buraya hiç girmemiştim bakmamıştım ama tv ile ilgili en ufak özellik bilgisi burada varmış.

ama benim yaşadığım sorunu arama kısmından çeşitli aramalar yapmama rağmen bulamadım.

izninizle sormak istiyorum;

tv ile birlikte d-smart hd next & nextstar uydu alıcı kullanıyorum. hd uydu alıcısı tv'ye hdmi ile bağlı durumda.
    yaşadığım sorun tv'yi açarken meydana geliyor. uydu alıcısını açıp tv'yi açmama rağmen tv otomatik olarak hdmi kısmına bağlanmak yerine sinyal yol sinyal kablosunu takın yazıyor. tv'nin kumandasından source tuşuna basıp hdmi kısmına ok dedikten sonra hdmi'ye bağlanıyor.

benim istediğim tv'de bir ayar yapiyim ve tv ilk açılışta her daim hdmi kısmını açsın. ben her seferinde source tuşuna basıp kendim bunu seçmek zorunda kalmayayım.

hadi ben bunu yapıyorum ama yaşlı annem bunu yapamıyor bazen tv'yi açamıyor.

lütfen yardımcı olunuz.

teşekkürler.

• arkadaşlar iyi günler 2011 de almış olduğum 46d8000 model tv de ekranda dikey çizgiler çıkmaya başladı. ama bu çizgiler yeşil ekranda ve saydam ekranda ortaya çıkıyor ve ekranı sağ tarafında genelde maç izlerken çıkıyor. youtube a video ekledim ama yüksek çözünürlükte izlenince belli oluyor. yardımda bulunun lütfen bulunduğum yerde servis bulunmamakta.

video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asll -- 9 Mart 2014; 22:06:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

selam beyler,
    buraya hiç girmemiştim bakmamıştım ama tv ile ilgili en ufak özellik bilgisi burada varmış.

ama benim yaşadığım sorunu arama kısmından çeşitli aramalar yapmama rağmen bulamadım.

tv ile birlikte d-smart hd next & nextstar uydu alıcı kullanıyorum. hd uydu alıcısı tv'ye hdmi ile bağlı durumda.
    yaşadığım sorun tv'yi açarken meydana geliyor. uydu alıcısını açıp tv'yi açmama rağmen tv otomatik olarak hdmi kısmına bağlanmak yerine sinyal yol sinyal kablosunu takın yazıyor. tv'nin kumandasından source tuşuna basıp hdmi kısmına ok dedikten sonra hdmi'ye bağlanıyor.

benim istediğim tv'de bir ayar yapiyim ve tv ilk açılışta her daim hdmi kısmını açsın. ben her seferinde source tuşuna basıp kendim bunu seçmek zorunda kalmayayım.

lütfen yardımcı olunuz.

teşekkürler.

arkadaşım bunu anca servis menüsünden yapabilirsin tv yeride hdmi seçeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: asll

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

selam beyler,

lütfen yardımcı olunuz.

teşekkürler.

arkadaşım bunu anca servis menüsünden yapabilirsin tv yeride hdmi seçeceksin

servis menüsüne nasıl girerim
    cvp için tşkler

• favoriteteam kullanıcısına yanıt
    tv açık iken, süratli bir şekilde sırayla [mute] [1] [1] [9] [enter] tuşlarına basıyorsunuz, ekrana bir menü gelecek, buradan da "hospitality" seçeneğinde sadece sağ veya sol tuşları ile değişiklik yapıp "on" konumuna getiriyorsunuz. ardından tv'yi power off tuşu ile kapatıyoruz. sonra yine hızlı bir şekilde ve sıra ile info, menu, mute, power tuşlarına basıp tv'yi açıyoruz. tv açılacak ve karşımıza servis menüsü çıkacak.

en son menüden çıkarken hospitality seçeneğini off yapın ve öyle çıkın, yoksa tv'yi açtığınız zaman network çalışmadığı gibi, menü içeriside de disable olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asll -- 11 Mart 2014; 9:06:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.