Bildirim
2011 BMW 5 kasa görüntüleri yakalandı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sağolasın berk beklentim üst noktada yeni 5 ten çünkü günceli bile muazzam. -
sanayi casusluğu
resimleri yayınlayan ayvayı yedi
ama araba güzel olmuş -
güzele benziyor -
Ön taraf yeni 7 serisine benzemiş -
7'den güzel duruyor. -
bu daha cok bir suv a benziyor zannetmiyorum ki 5 sersii olsun yuksekliğe dikkat edin
edit ustteki tam gorunmeyen resimden bahsediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 18 Şubat 2009; 17:15:15 > -
quote:
Orjinalden alıntı: HoLY.oNE
bu daha cok bir suv a benziyor zannetmiyorum ki 5 sersii olsun yuksekliğe dikkat edin
bende katılıyorum 5 göre biraz yüksek üst sınıf SUV olarak düşünülen X7 de olabilir.. -
güvenlik kuralları sebebiyle araçların burunlarını daha yüksek ve dik tasarlamaya başladılar
bence yeni 5 olabilir -
5 kasası böyleyse 7 kasası nasıldır kimbilir -
bu böbrekler büyüdükçe kabalaşıyor bence -
e60(gökhan35 ciiimm eklemişti saolsun)
e39
Beklenti o kadar büyükki ne çıkarsa çıksın beğenilmeyecek gibi geliyor....
oldukça kaslı gibi sanki resimlere bakınca...
-
M modelini merak ediyorum sadece...
Umarım atmosferik kullanırlar. -
quote:
Projeksiyon perde görüntüsü gibi bir yerden aşağıdan çekildiği için yamuk bir foto olmuş ve sağ tarafı daha yüksekmiş gibi görünmüş. Sol tarafın yüksekliğine ve böbrek tampon oranına bakarsak Suv için ince ve orantısız bir burun gibi görünüyor.
Güzele benziyor.
Zaten 5 serisi ne zaman kötü oldu ki?
Umarım bu defa Ncap'tan 5 yıldız alıp yakışmayan 4 yıldızı 5 yıldıza terfi eder.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ATTRACTION
M modelini merak ediyorum sadece...
Umarım atmosferik kullanırlar.
hiç sanmıyorum serhat abi...
galiba son atmosferik m5 e60 olacak...
amg düz vites gelebilir artık büyük çoğunlukla emisyonu düşürmeye kasıcaz açıklamalarından sonra M serisine v6 koysalar şaşırmam...
emisyon değerleri baya baya sıkıştırıyor galiba -
E39 gibis varmı ya -
quote:
Orjinalden alıntı: supremum
quote:
Projeksiyon perde görüntüsü gibi bir yerden aşağıdan çekildiği için yamuk bir foto olmuş ve sağ tarafı daha yüksekmiş gibi görünmüş. Sol tarafın yüksekliğine ve böbrek tampon oranına bakarsak Suv için ince ve orantısız bir burun gibi görünüyor.
Güzele benziyor.
Zaten 5 serisi ne zaman kötü oldu ki?
Umarım bu defa Ncap'tan 5 yıldız alıp yakışmayan 4 yıldızı 5 yıldıza terfi eder.
kesinlikle e39 la e60 aynı yıldız olmamalıydı ... çok büyük utanç.....
eğer gene 4 yıldız alırlarsa zaten arabalarını da alıp gitsinler yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 19 Şubat 2009; 12:30:43 >
-
Paylaşım için sağol.
E60 beğendiğim bi kasa, ancak umarım daha iyisini yaparlar... beklentim çok fazla -
5 serisi kasa değiştirdikçe daha da güzelleşti sıradakini sabırsızlıkla bekliyorum casus fotoya baktığımda etkileyici gözüküyor. -
güzel olacağa benziyor
Benzer içerikler
- radar levhası koyma zorunluluğu kalktı
- e5 ne demek
- ön cam filmi yasak mı
- mercedes 1 milyon km garantisi
- 1.5 milyona sıfır araba
- tiguan boyutları
- toyota crown sport
- mercedes t serisi
- togg şarj ücreti
- id7 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X