Şimdi Ara

2011 auristen 1999 lexus rx'e (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlginiz için teşekkür ederim. Şu an çok aciliyeti yok, uzun yola pek çıkma durumumuz yok, arabayı da pek kullanmıyoruz ailemizin yeni üyesinden dolayı. İlerleyen zamanlarda düşüneceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GTS1907

    Tipsizlik adidesi j9 dan bozma arac

    Bence de tipi güzel bir araç değil ama konforu, kalitesi, sürüşü hiç dert ettirmiyor bu durumu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir tercih yapmışsınız.Bu tarz araçların temizini bulduktan sonra alınmasında hiç bir sakınca yok.Aldıktan sonra tek mesele rutin bakımlara kalıyor.Yakın zamanda bir akrabam omega 3.0 v6 aldı mesela.Fakat arabayı alırken titizlikle incelemediklerinden 4 bin tl masraf yaptılar maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GTS1907

    Tipsizlik adidesi j9 dan bozma arac

    opel in saçma salak araçlarından daha yakışıklı olduğu kesin kurbağa tipli yeni corsa ne idüğü belirsiz adam ve suv ların en iğrenci antara .... önce kendi firmana pislik at ayrıca j9 ne alaka onu çözemedim tam cahil lafı

    2011 auristen 1999 lexus rx'e


    2011 auristen 1999 lexus rx'e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 14 Kasım 2015; 19:11:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    Çok güzel bir tercih yapmışsınız.Bu tarz araçların temizini bulduktan sonra alınmasında hiç bir sakınca yok.Aldıktan sonra tek mesele rutin bakımlara kalıyor.Yakın zamanda bir akrabam omega 3.0 v6 aldı mesela.Fakat arabayı alırken titizlikle incelemediklerinden 4 bin tl masraf yaptılar maalesef.

    Eski araçlarda o tür masraflar oluyor maalesef, bunu göze alarak aldım. Sürekli sanayiye gitmek zorunda birakmadiktan sonra o tür sıkıntıları da hallederiz bir şekilde.

    Sıfır araçlara göre bakım, kasko, vergi gibi büyük avantajları var. İlk alımda da büyük bir bütçe ayirmiyorsun. Şimdi sıfır bir suv almak istesem en az 100bin gibi bir rakam tutacak. Faiziyle falan iyice artacak.

    Sıfır benzer sınıftaki araçlara göre avantajlı bencede. Yaşına rağmen kötü bir araç da değil. O yüzden bu tür araçları ben de tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • araba çok iyi.Hatta fazla iyi.Ama işte dediğim gibi bu tip araçların temizini bulmak,yürütmek sıkıntı.Şöyle bir konum var hatta.:
    http://forum.donanimhaber.com/m_111329780/f_//tm.htm#111329780
  • Köy yerinde kullanmak isterdim açıkçası. Suv sevmezdim ama bu araçla birlikte sevmeye başladım. Şehirde bile tümsek, kaldırım, bozuk vs hiç tınlamadan dolaşabiliyorum. Araca da acımıyorum, tadını çıkarıyorum. Tampon sürtecek, jant çizilecek, altı sürtecek derdi yok.

    Size de şimdiden hayırlı olsun. İnş gönlünüzden geçen bir araca kavuşursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala kullanıyor musunuz? durum nedir çok merak ediyorum. memnun musunuz, bir sorun yaşadınız mı vs?

    ilgiyle takip ettiğim bir araç. sizdeki de maşallah çok temiz ve orijinal bir örneği... zor bulunur
  • radikal ,hoş bir tercih olmuş.
    aracın kmsi kaçtı?rutin bakımlar haricinde masraf açtı mı? parça sorunu var mıydı hocam?
  • Satalı çok oldu. Araç sahibi tanıdığım 240bin'de satılsın diye aracı galeriye bırakıyor, 1 hafta sonra galeriden gecenin 1'inde telefon geliyor, şanzıman bozuldu diye :) Ben almadan önce şanzıman yeni yapılmıştı. Düzgün yapmamışlar maalesef(klasik usta bozuntuları), şanzıman yağ kaçırıyordu. Yapan yer Antep'te, ben İstanbul. İki defa şanzıman için Antep'e gidip geldim. Yaptık deyip gönderdiler ama düzelmedi maalesef. Biraz yol yapıp park edince yağ damlatıyordu. Yetkili servise götürdüm, alt tarafta boru, kapak vs ne varsa değişecek dedi, 9500tl fatura çıkardı. Ben de arabanın durumunu belirtip sattım. İlana koydum, ben 30bine almıştım, 25bine ertesi gün satıldı.

    Yaklaşık 1 sene, 15bin km çok severek kullandım ama şanzımandan dolayı içim rahat etmedi sattım. Hiç arıza, yolda kalma vs yaşamadım. Gayet diriydi araba. Bir kere arka yayı kırıldı, 200tl ye o değişti o kadar.
  • Hocam Araç halen duruyor mu bilmiyorum ama parça konusunda veya bakımlarında sıkıntı yaşadınız mı?
  • onur940 O kullanıcısına yanıt
    Çok oldu satalı. 1 sene bindim. Parça konusunda sorun olmadı. Filtre vs yurtdışından ucuza almıştım zaten toplu olarak. Bir kere arka yay lazım oldu, Toyota servis getirtti 2 haftada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper konu. Soluksuz okudum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben aynı araçtan halen kullanıyorum. Ve çok da memnunum. Tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.