Şimdi Ara

2011-2012 Zaman Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasadaki deneme setlerini sevmiyorum

Geçen senenin zaman denemelerinin pdf'sini falan bulabilir miyim acaba, bir faydası olur mu ?

Zorluk bakımından piyasadaki fem denemelerinden(6lı, 8li, 10lu) daha zor mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 27 Aralık 2012; 16:28:11 >

• allah akıl versin audrey
  • bireyin ygs denemesini bulursan coz disarida satilan degil ama kendi ogrencilerine yapilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 lu kolayda 6 lı çözüyorum zamanla aynı gibi zorluk derecesi zamana da giriyorum zaman denemelerini bulman zor telif hakları saklı anca dershaneden bulursun
  • Ya ben buldum bu denemeleri de cevap anahtarini.nerden bulabilirim? Zamanin sitesinde yok cunku

• bu senenin zaman denemelerini pdf olarak internetten bulabilirsin güzeldir. ilk denemeleri zor sonlara doğru kolaylaşıyor. link isteyen pm atabilir
  • link var mı hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mayıs 2011 vs Ağustos 2018
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • femin deneme setleri dandik olmuş bu sene. uzun paragraf koymuşlar ama cevap kabak gibi belli şıklarda.mübarekler madem şıklarıda biraz karışık yapında bi işe yarasın... matematik de seviyenin altında. fen için alınabilir belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiyose no Jutsu

bu senenin zaman denemelerini pdf olarak internetten bulabilirsin güzeldir. ilk denemeleri zor sonlara doğru kolaylaşıyor. link isteyen pm atabilir

piem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiyose no Jutsu

bu senenin zaman denemelerini pdf olarak internetten bulabilirsin güzeldir. ilk denemeleri zor sonlara doğru kolaylaşıyor. link isteyen pm atabilir

Ben de alabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.