Bildirim
2011 2. el CONNECT mi? DOBLO mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Eğer doblo 1.3 olsaydı connect derdim.
1.6 105 bg.lik dobloya oranla 90 bg. connect performans açısından tatmin eder mi(hele birde yüklü olarak) bilemem.110 luk olsa güzel olurdu.
Ama 1.6 motor tam dobloya göre.1.3 lerin performansını yeterli bulmayan çok,hemde yakıtı motor zayıf olduğundan sanıldığından fazla yakıyor.Hele birde dolu versiyonlarını alırsanız oldukça güzel özellikler var.
Bir diğer dobloyu tercih sebebimde connecte göre yeni yüz olması.Connetc sanıyorum yakın zamanda yenilenecek.
Bir de kullanıcıların yorumlarını alalım,hatta iki aracıda kullananlar yorum yazarsa çok daha iyi sonuç alabilirsiniz. -
Connect yenilenecek, yaz ortasında yeni kasa gelir düşüncesindeyim.
İki aracı kıyaslarsak bence doblo connecten daha az yorar kullanımda, ama connect sağlamlık konusunda bin basar dobloya... Yakıt konusunda connect çok yakıyor ama yeni çıkan doblolarında çok yaktığı söyleniyor. -
bizim şirkette 90 lık bir connect var. araç gerçekten sağlam. 1 ton yüke banamısın demiyor. ortalama yakıtta 8 lt civarında. -
Sağlamlık, Konfor, Güvenlik = Ford Connect
Yakıt = Fiat Doblo -
quote:
Orijinalden alıntı: Dominic Toretto
Yakıt = Fiat Doblo
Arkadaşa katılıyorum. 6.9 karışık kullanımda ki yakıt tüketimim.Sıcaklarda 6.5 e düşer. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.
quote:
Yakıt = Fiat Doblo
Arkadaşa katılıyorum. 6.9 karışık kullanımda ki yakıt tüketimim.Sıcaklarda 6.5 e düşer.
Bende 2008 1.3 Multijet Doblo var, şu an karışık 6.3 yakıyorSıcaklarda 5.8'e düşer sanırım.
-
quote:
Yakıt = Fiat Doblo
+1,000,000 -
quote:
Bende 2008 1.3 Multijet Doblo var, şu an karışık 6.3 yakıyorSıcaklarda 5.8'e düşer sanırım.
Kullanıma göre değişir.Ben kendimi kasmadan sürüyorum dizel olduğu için en fazla 1 litre oynar
Gaza basmasını seviyorum çevredekilere zarar vermeyecek şekilde tabi ki -
connecte 6. vitesi eklemeyi unutmuşlar araba resmen 6yı istiyor :D 110 luk oldumu tadından yenmez diye düşünüyorum. ticari amaç dışında o aracı alıyosan muhtemelen aile için alıyosun. oyüzden sağlamlık açısından connect diyorum sana. ama yeni kasa doblolarında tipi arkadan hoşuma gidiyor hani :D -
doblo ekonomik olur her anlamda. Connect cok sert bir arac ama ford yol tutusuna önem verdigi icin. Ben dobloyu öneririm yinede. Yeni kasalarida oldukca konforlu -
kesinlikle connect -
doblo kullanmadım hiç ancak taksi olarak çok bindim. Connectin içi daha ferah daha geniş geliyor bana . Yakıt olarak 200tl lik mazotla rahat 600 kmden fazla yol yapıyorum. Ayrıca sağlamlık konusunda da dobloyu bilmem ama connect gerçekten çok iyi . Bozuk yol ufak kasis vs dinlemeden kullanıyorum banamısın demiyor. -
araçtan fazlasıyla yakıt tasarrufu beklentin var ise kesinlikle 1.3 doblo classic yeni kasadan hafif olduğundan yakıt tüketimi de düşük oluyor
örnek vermek gerekirse
bugün şehir içinden yakın bir köye gittim yol bilgisayarını sıfırladım ve 15 km sonra köye vardım aracı sakin kullandım 4.8L/100 km yakıt tüketimim oldu bu arada yol düz yada yokuş aşağı falan değildi gayet engebeli bir yol karadenizin yollarını bilen bilir iniş çıkış virajlar yani bu araçla otobanda 80-90 km hızla gitsen bu araç 4 litreleri rahat görür
not:araçta yük vardı tahminimce 400-500 kg -
quote:
Yakıt = Fiat Doblo
+ 1 Kesinlikle doğru , bence connect yakıtının hakkını fazlasıyla veriyor , hele birde 110 ps glx olursa dobloya kesinlikle kıyaslanamaz. -
tabi 110 glx almalısın. full ün tadı bi başka. hele yukarda bi boşluk var resmen ufak lcd bağla diye koymuşlar o boşluğu. istanbul trafiğinde sabit bi insan olmasam inan connect alırdım çöl grisi yada güzel bi rengini.tadından yenmez. -
Connect illaki tadından yenmez ama devir ekonomi devri maalesef -
110 luk full connect alacaksın,plus paketinden,birde üzerine chip attıracaksın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X