Şimdi Ara

2010 YGS tümüyle iptal edilebilir. [hadilen.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KPSS’nin ardından, ÖSYM tarafından nisan ayında yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) kopya çekildiği iddiası, sınavın iptalini gündeme getirdi.

Kopya iddialarıyla ilgili konuşan ÖSYM yetkilileri, “Sınavların ardından kopya olayları yaşanır. Sınava telefonla girenler, bazı adayların kopya girişimleri olur. Özellikle Diyarbakır, Kars, Ağrı gibi illerden çok ihbar gelir. Tespit ettiklerimizin sınavlarını iptal ederiz. Ancak sınav öncesinde sızdırma olaylarının tespit edilmesi halinde, sınavın tamamı iptal olabilir” değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, soruların yanıtlarını sınav sırasında elde ettikleri kesinleşen kişilerin sınavlarının ilerleyen günlerde iptalinin gündeme gelebileceği öğrenildi.
    KPSS’deki kopya iddilarını ilk kez dile getiren ancak önceki gün bazı gazetelerde “şüpheli” konumuna düştüğü haberleri yer alan Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise “belirli bir kesim tarafından linç edilmek istendiğini” öne sürdü.

Kaynak

Dün burada şom ağzımı açtım, ertesi gün haberi yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 7 Eylül 2010; 1:05:55 >

• 98 de olmuştu bikere sınav tümüyle iptal olmuştu sorular çalındı diye
  • Yerleştirmeler yapıldı. Nasıl iptal edecekler acaba? Daha önce düşünmeleri lazımdı. Banane lan ben vermem bölümümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt_Mustafa

98 de olmuştu bikere sınav tümüyle iptal olmuştu sorular çalındı diye

Hadi o zaman sınav iptal edilince 1 ay sonra tekrar yaptılar, kurtardılar.

Burada ne yapabilirler? Yerleştirmeler yapıldı. Bırak yerleştirmeleri, üniversite kayıtları yapıldı. Öğrenci kimlik kartım kapı gibi duruyor.
  • Şu saatten sonra bence ancak kopya çekenlerin sınavları iptal edilir.
  • Tercihler yapılmış herkes yerleşmiş düzenini kurmuş tümüyle iptal olacağını sanmıyorum.
    99'daki sınav sınavdan 12 saat önce iptal edilmişti yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

Şu saatten sonra bence ancak kopya çekenlerin sınavları iptal edilir.

Haber metninde sorular sınavdan önce sızdırılmışsa sınavın tümüyle iptalinin söz konusu olduğu yazıyor.

Tabii bu bir "ihtimal". Ben bazen basının prim yapmak için haberleri komplo teorileriyle süslediğini düşünüyorum. Zamanında Danıştay YÖK'ün katsayı kararını iptal edince de sistemin aksayacağını, her şeyin eski sisteme dönebileceğini söylemişlerdi. Bir şey olduğu yok.
  • Yok öyle bir şey..
  • bu saatten sonra imkanız ama keşke iptal olsa
  • İptal olursa iptal edenlerin can sağlığı tehlikede bu ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Haber metninde sorular sınavdan önce sızdırılmışsa sınavın tümüyle iptalinin söz konusu olduğu yazıyor.

Tabii bu bir "ihtimal". Ben bazen basının prim yapmak için haberleri komplo teorileriyle süslediğini düşünüyorum. Zamanında Danıştay YÖK'ün katsayı kararını iptal edince de sistemin aksayacağını, her şeyin eski sisteme dönebileceğini söylemişlerdi. Bir şey olduğu yok.

Kesinlikle doğru düşünüyorsun hocam. Tam böyle Basının patlaması için uygun bir haber zaten affetmemişler tabi. Iptal olursa zaten elbet biri cinnet geçiririp görevlileri vurmaya başlar.

• iptal falan söz konusu değil,bu tür şeyler hep gündemi değiştirmek için yapılanlar.99da sınava girmeden önce çalınmıştı,sınav ertelendi sadece.Şu saatten sonra hiçbirşey yapılmaz,ne soruları sızdıranlarınların soruları iptal olur ne de sınav iptal olur.Kpssde de gözaltına alınanlarda serbest bırakıldı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Kesinlikle doğru düşünüyorsun hocam. Tam böyle Basının patlaması için uygun bir haber zaten affetmemişler tabi. Iptal olursa zaten elbet biri cinnet geçiririp görevlileri vurmaya başlar.

Cinnet olsa da şunlardan kurtulsak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: banoz

iptal falan söz konusu değil,bu tür şeyler hep gündemi değiştirmek için yapılanlar.99da sınava girmeden önce çalınmıştı,sınav ertelendi sadece.Şu saatten sonra hiçbirşey yapılmaz,ne soruları sızdıranlarınların soruları iptal olur ne de sınav iptal olur.Kpssde de gözaltına alınanlarda serbest bırakıldı

Ertelenmemişti. Önce bir sınav yaptılar. Sonra soruların çalındığı ortaya çıkınca sınavı iptal ettiler, bir süre sonra başka bir sınav yaptılar. (2. sınavın soruları daha basitti Allah'tan.)

Ama burada durum da farklı. Sınav sonuçları açıklandı, tercihler yapıldı, yerleştirme sonuçları açıklandı, üniversiteye kayıtlar yapıldı, KYK sonuçları açıklandı. Her şey düzene oturmuş ta 5 ay sonra şaka gibi haber yapıyorlar.

Düzenleme: Bu arada NTV'de dinledim. Kopya sınav sırasında çekilmiş, dolayısıyla iptal edilmeme olasılığı yüksekmiş.

Ve bunu diyen de hâlâ o koltukta göbeğini kaşıya kaşıya oturan ÖSYM Başkanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 6 Eylül 2010; 12:09:21 >

• Aynen kapı gibi öğrenci kimliklerimiz varrrr
  • ihtimal yok
  • İptal edilmez bu saatten sonra.
  • Edilseydi iyiydi..
  • YGS yi tekrar etsinler benim kötüydü zaten

O değilde hiçbir şey olmaz bu saatten sonra soruları çalanların sınavlarını bile iptal etmeyebilirler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.