Şimdi Ara

2010 MODEL TOYOTA 120 ile Gıderken STOP Etti - Aracımı Değiştiler. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
15.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vtech

quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

sat o arabayı. hatalı üretim işi türkiyede sonuç vermez.
    mahkemeler size yalan söylüyor gibi bakmalar vs sıkıntılı işler.
    bir otomobil aynı şeyi 3defa tekrarlarsa (arıza) satılıktır.
    bende opel astra vardı servise gittim gittim çozüm yok
    yolda giderken stop ediyordu sattım birdahada opel alamam.
    birde türkiyede servis yok. bir defter okumuş toyotada usta

"Sat o arabayı" diyorsunuz iyi, güzel de bu göz göre göre sorunlu arabayı baskasına "kakalamaktır". 3 kez ayni hatayı verdiyse zaten herturlu kanuni yola basvurabilirsiniz. Neden baskalarının basını ağrıtasiniz ki?

sen öyle yaparsın 3kez hata veren bir şeyin olursa onu hemen yenisiyle değiştirirsin

Degistirilebiliyormus değil mi?

Aman siz siz olun 3 kez aynı hatayı veren bir eşyanız oldugunda kanunen size verilmiş olan haklarınızı kullanmayın ve hemen bir "kerize" okutup kurtulun.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er-soy -- 13 Ağustos 2011; 12:13:47 >

• Dostum çok geçmiş olsun..
    bu konuyu hortlatmasam bana batardı..

yüksek hızla gidip boşa atan, stop eden, yokuş çıkmayan daha başka markada yok ve duyulmadı.. hala toyota sorunsuzdur diyenlere inanmak zor..

ayrıca bu topicte sat aracı tavsiyeinde bulunan arkadaşlara bu aracı satmanı tavsiye ederim..

bu arada cüzzi miktar dediğin ne kadar?
    zira bemim 2008 mmt li aurisim için 2010 model düz vites corolla önermiş ve 5000 tl gibi acaip acımasız bi rakkam önermişlerdi..

zira sotunlu araç yasa gereği misli ile değiştirilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

Dostum çok geçmiş olsun..
    bu konuyu hortlatmasam bana batardı..

yüksek hızla gidip boşa atan, stop eden, yokuş çıkmayan daha başka markada yok ve duyulmadı.. hala toyota sorunsuzdur diyenlere inanmak zor..

ayrıca bu topicte sat aracı tavsiyeinde bulunan arkadaşlara bu aracı satmanı tavsiye ederim..

bu arada cüzzi miktar dediğin ne kadar?
    zira bemim 2008 mmt li aurisim için 2010 model düz vites corolla önermiş ve 5000 tl gibi acaip acımasız bi rakkam önermişlerdi..

zira sotunlu araç yasa gereği misli ile değiştirilmelidir.

Saolun. Yeni arabam bile eskidi, baya vakit olmuş yaw resmen 2 sene olmuş daha dün gibi.

Cüzi bir rakam göreceli bir tabiki. O anki duruma göre bana cüzi gelmişti diyelim. Liste fiyatı 52500(mmt comfort extra) olan araç 41500(aynı donanım) gibi bi rakama geliyordu totalde. Benim makyajsız manuel aurisi alıp manueline üstüne 2500-3000 arası bişe istediler. Otomatiği için ise 4500-5000 gibi bişe oluyordu. Açıkçası uğraşmak istemedim otomatiğini kabul ettim.
    Ekstra olarak spoyler, boya koruma, paspas, trafik seti, garanti extra bişeler daha almıştım. Şu an pek bi karım yok da aldığım gün satsam karlıydım.

• Sizi memnun etmiş ancak başka bir ülkede müşteriyi memnun etmeye yetmezdi. Bu kadar sorun çıkaran bir aracı sizden alıp manue şanzımanın üstüne fark almadan oromatik olanı size teklif edilmeliydi. Müşteri memnuniyeti bu şekilde olur. BEn bu şekilde düşünüyorum. Ama özellikle otomotiv firmaları nasılsa satıyoruz anlaşıyışı ile müşteri odaklı olmuyorlar.
  • merhabalar benim aracım 2011 corolla comfort modeli aracım çalıştığında check engine uyarısı ve yazısı veriyor acaba neden yağını da kontrl ettim ama bir türlü sorunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaş ne sorunlu çıktı Toyota memlekette araba kalmadı valla :). Almayı düşündüğüm listeden kesinlikle Toyota'yı çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2011 corolla

merhabalar benim aracım 2011 corolla comfort modeli aracım çalıştığında check engine uyarısı ve yazısı veriyor acaba neden yağını da kontrl ettim ama bir türlü sorunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Herşey olabilir
    Serviste OBD ile bakılıp sorun görülür ve halledilir

Bende lpg takıldıktan birkaç ay sonra uyarı vermişti
    Baktılar ve uyarıyı silip hallettiler dahada vermedi uyarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.