Bildirim
2010 model symbol abs sorusu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O ışık yanarsa ABS çalışmaz.
Yani ışık yanarsa problem var demektir. -
Araçta ABS olduğundan emin misiniz? Önce onu araştırın...Gösterge panelleri tüm versiyonlarda ortak kullanılır...
Kesin var diyorsanız...ABS öyle her zaman devreye girmez...Boş bir yolda hızlanıp aniden freni kökleyin...Varsa devreye girecektir... -
Müsait bi yolda sert fren yapıp deneyin... -
emin degilim iste o yuzden sordum daha once hic ani fren yapmadim allah yaptırtmasin ama bugun deneyecegim belirli bir hıza cıkmam gerekiyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: scarface123
emin degilim iste o yuzden sordum daha once hic ani fren yapmadim allah yaptırtmasin ama bugun deneyecegim belirli bir hıza cıkmam gerekiyormu
Belli hiz olmasi gerekmiyor. Cik 60 70de birden kokle freni. Tak tak tak diye on takimlardan vurma sesi gelirse. Pedalda bi degisme olursa demekki var ve calisiyor. Yoksa ustaya bi danis. 2010 model arabada okadar calmis olamazlar herhalde
arabaya anahtarı takıp 1 kademe çevirin yani marştan önce abs lambası yanıyorsa vardır hiç yanmıyorsa yoktur. -
Aracınız sanırım authentique donanım. Yani baz model. Bu modelde güvenlik paket satın almadıysanız abs yoktur. Yani yolcu hava yastığı yoksa abs de yoktur diyebilirim. Güvenlik paketli olduğunu var sayarsak araç normal seyir halindeyken abs ışığı yanarsa bu abs sisteminde arıza olduğunu gösterir zaten. Absnin nasıl devreye girdiğini 50 km hızla boş bir yolda ilerlerken dip fren yaparak görebilirsiniz. Araç kızaklama yapmıyorsa abs devreye girmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
quote:
Belli hiz olmasi gerekmiyor. Cik 60 70de birden kokle freni. Tak tak tak diye on takimlardan vurma sesi gelirse. Pedalda bi degisme olursa demekki var ve calisiyor. Yoksa ustaya bi danis. 2010 model arabada okadar calmis olamazlar herhalde
Maalesef çalmışlar hocam gözümün önünde symbol bildiğin Şahin,broadway gibi kızaklayarak kaydı 15-20 metre sonra vurdu park halindeki arabaya ABs yoktu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
yok yanmıyor malesef 2010model aracta guvenlik diye birsey yok
quote:
Orijinalden alıntı: xxkoksalxx
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
quote:
Maalesef çalmışlar hocam gözümün önünde symbol bildiğin Şahin,broadway gibi kızaklayarak kaydı 15-20 metre sonra vurdu park halindeki arabaya ABs yoktu
Vay be. Bukadarda olmaz. Ama oluyormus demekki. 2001 clioda vardi benim. Bile bile gidipte o arabalari almamak lazim. Dediginiz gibi sahinden bir farki yok. Zaten gecen bi kaza haberi vardi. Arabanin yarisi yokolmus kazada. Sase yok bu arabalarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2009 Modeli var bizde, Authentique donanım ama güvenlik paketi mevcut, Yolcu Hava yastığı ve ABS var. Opsiyonel olarak satmaları çok saçmaydı, şimdiki Dacia Logan olan Symbol'de ESP bile mevcut... Ama ağabeyi Fluence'de sadece Icon donanımında manuel ve EDC şanzıman ile mevcut ESP, EDC şanzımanlı olan Joy ve Touch paketlerinde standart. -
valla aklı olan symbol almaz arkadad az yakıyo ona diyeceğim yok ama aşırı derecede dandik nir arac tam bir şirket arabası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X