Şimdi Ara

2010 gibi geldi diye sevinen tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle bir tanesi misakı milli topraklarına ulaşmışız gibi o kadar sevinçli bir şekilde bir sürü konu açmış her konuya da yazıyor. Hayır ne oldu yani eline ne geçti insanlar üzülünce, beklediği gibi sıralamalar gelmeyince eline ne geçti? Nerelerde okursanız okuyun çalışırsanız çalışın bu insanlar gibi başkalarının üzüntüsünden beslenen parazitleri hayatınızdan uzak tutun. Ben 2017 lys ile yerleştim ama arkadaşlarım için hala bu forumda zaman zaman takılıyorum. Emin olun sınava giren biri kadar üzüldüm bu sonuçların böyle gelmesine. Yazık bu tarz insanlara bunlar troll bile değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen öyle hocam yemin ederim sinirden elim ayağım titriyor böyle bir şey olamaz ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onların taaaaaa ...

• doğanın kanunu üzülecek bir şey yok bunca mezun birikimi patlıyor böyle
  • Eğleniyor millet işte.Ne güzel yerde okuyorsunuz,bu foruma uğramanız bile saçma,keyfinize bakın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

doğanın kanunu üzülecek bir şey yok bunca mezun birikimi patlıyor böyle
    Çok farklı şeylerden bahsediyoruz ben sınav hakkında yorum bile yapmadım. Burda ana konu bu yaratıklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblade36

Çok farklı şeylerden bahsediyoruz ben sınav hakkında yorum bile yapmadım. Burda ana konu bu yaratıklar.

Alıntıları Göster
    sıralama sınavı illaki böyle şeyler normal burdaki herkes birbirini rakibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019Rank1

Eğleniyor millet işte.Ne güzel yerde okuyorsunuz,bu foruma uğramanız bile saçma,keyfinize bakın bence.
    Yanılıyorsun bu eğlenmek değil. Saçma olduğunu da düşünmüyorum çünkü ben sınav olsun tercihler olsun bu forumdan çok yararlandım ve borçlu hissediyorum. Her sene tercih dönemi gelip yardımcı olmak istiyorum ama bu yaratıklara diyecek söz yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.