Şimdi Ara

2010 FIFA World Cup : Round of 16 >>>ŞAMPİYON JOEDUMARS<<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 kişi toplayamadık
  • Yer varsa oynayabilirim psn imzada.
  • Kuraları çek bence,son kişi de takımını girdiğinde öğrenir.Turnuvanın başlaması için onu beklemeyelim.
  • Hadi ekle son takım da ben olayım tek maç nede olsa
  • maçlar başlasın

1...fbdemir''''''''''''''''fburak90 ''''''''''''''''''''''SLOVAKYA
    2...ugur610'''''''''''''''Pianist_bcnr67'''''''''''İSPANYA
    3...yakshi'''''''''''''''''''yakshi88''''''''''''''''''''''''G.KORE
    4...ReoxTR''''''''''''''''ReoxTR'''''''''''''''''''''''''''İNGİLTERE
    5...waikato''''''''''''''''akonay'''''''''''''''''''''''''''GANA
    6...Déathklaat'''''''''deathklaatx''''''''''''''''''PARAGUAY
    7...tahmaz88'''''''''''t7485413'''''''''''''''''''''''URUGUAY
    8...yımah'''''''''''''''''turkolog3''''''''''''''''''''''''''ALMANYA
    9...joedumars'''''''''wamlaw'''''''''''''''''''''''''''HOLLANDA
    10.muhammed.durgun''NaViqaSy0n'''''''JAPONYA
    11.4321''''''''''''''''''''AykutKoksaL_UK'''''''''PORTEKİZ
    12.awesome'''''''''''ChnGT__GTS''''''''''''''''USA
    13. Blooodie''''''''''''Blooodie''''''''''''''''''''''''''ŞİLİ
    14. freev'''''''''''''''''''freevm'''''''''''''''''''''''''''''BREZİLYA
    15.ßurak34tr ''''''''''burak34tr'''''''''''''''''''''''ARJANTİN
    16. ghimco'''''''''''''''ghimGo''''''''''''''''''''''''''''MEKSİKA

rakipler sakat ve alınmayanlara dikkat edin..oynatılırsa tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 27 Haziran 2010; 19:51:42 >

• Benim psn ghimGo g ile olacak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghimco -- 27 Haziran 2010; 19:49:35 >
  • Guizasız napıcam ben Ekledim seni aykut,kabul edersin
  • Yahu arkadaşlar turnuvaya adam alırken biraz dikkat edin.. Çoğu kişi beni tanır, burada bir dünya turnuvaya katıldım yani.. Blooodie denen arkadaş olayı o kadar zorlastırıyorkı sınırlenmemek elde değil..

Ghimco senin actıgın turnuvada aynı gruptaydık bu adamla , macı yapıcaz önce ılk deneyelım sora esas yaparız dedi ok dedik.. Tam maç baslıcak yok bu esas maç olsun dedi bende tamam yapalım bıtsın hadı dedım.. Macı yaptık 2-1 aldım , sora bır mesaj hadi esas macı yaplım.. Dedım buydu esas maç , yok kardeşim yazmıstır falan fılan uydurmaya basladı.. Enson sahtekar sil forumdakı mesajı yazmıs iyice tepemın tasını attırdı...

Aksilik fbdemir arkadasımın turnuvasındada eslesmişizz.. Mesaj attım macı yapalım şilimisin dedi yok brezilyayım dedim.. Ben brezilyayım dedi taktık yaptım dedi.. Neyse davet attım buna sectı brezılyayı , şilisin diye mesaj attım oyundan cıktı.. Mesaj atıyo 10 gun yokum 10 gun sonra gel yoksa yenılgıyı kabul et çekıl mactan demezmi.. Ne tur bir ınsan ben anlamadım bu arkadaş.. en sonunda musaıt degılım dedı yapamadım macı

Sınırlerımı oynattı adam , dikkat edin arkadaşlr biraz bizim kara defterımız var ordakı ısımlerı almayın.. Yoksa bole aksaklıklaar yasarız.. Yani bu adamla ben sağlıklı bir maç yapacağımı sanmıyorum.. Maçı yapıcam belki yenicem yada yenilicem ama yenersem eminimki bahaneler üreticektir.. Mesela sakatlardan birini oynattı diyebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 27 Haziran 2010; 19:55:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freev

Yahu arkadaşlar turnuvaya adam alırken biraz dikkat edin.. Çoğu kişi beni tanır, burada bir dünya turnuvaya katıldım yani.. Blooodie denen arkadaş olayı o kadar zorlastırıyorkı sınırlenmemek elde değil..

Ghimco senin actıgın turnuvada aynı gruptaydık bu adamla , macı yapıcaz önce ılk deneyelım sora esas yaparız dedi ok dedik.. Tam maç baslıcak yok bu esas maç olsun dedi bende tamam yapalım bıtsın hadı dedım.. Macı yaptık 2-1 aldım , sora bır mesaj hadi esas macı yaplım.. Dedım buydu esas maç , yok kardeşim yazmıstır falan fılan uydurmaya basladı.. Enson sahtekar sil forumdakı mesajı yazmıs iyice tepemın tasını attırdı...

Aksilik fbdemir arkadasımın turnuvasındada eslesmişizz.. Mesaj attım macı yapalım şilimisin dedi yok brezilyayım dedim.. Ben brezilyayım dedi taktık yaptım dedi.. Neyse davet attım buna sectı brezılyayı , şilisin diye mesaj attım oyundan cıktı.. Mesaj atıyo 10 gun yokum 10 gun sonra gel yoksa yenılgıyı kabul et çekıl mactan demezmi.. Ne tur bir ınsan ben anlamadım bu arkadaş.. en sonunda musaıt degılım dedı yapamadım macı

Sınırlerımı oynattı adam , dikkat edin arkadaşlr biraz bizim kara defterımız var ordakı ısımlerı almayın.. Yoksa bole aksaklıklaar yasarız.. Yani bu adamla ben sağlıklı bir maç yapacağımı sanmıyorum.. Maçı yapıcam belki yenicem yada yenilicem ama yenersem eminimki bahaneler üreticektir.. Mesela sakatlardan birini oynattı diyebilir...

eşleşmeler belli..aksini iddaa etmeyelim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 27 Haziran 2010; 19:58:24 >

• Arkadaşlar çıkartın şu adamı turnuvaya lekelenmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

Yahu arkadaşlar turnuvaya adam alırken biraz dikkat edin.. Çoğu kişi beni tanır, burada bir dünya turnuvaya katıldım yani.. Blooodie denen arkadaş olayı o kadar zorlastırıyorkı sınırlenmemek elde değil..

Okuduklarım karşısında şoktayım Arkadaşlar bunlar bi oyun bunun sonunda kazanana bir hediye verilmiyo amacımız sadece eğlenmek ve birbirimizi tanımak ... Kendi turnuvam ve bu turnuva için söylüyorum ; Eğer maçlar esnasında veya maçlardan sonra insanlar birbirlerine saygısızca ve amaçsızca saldırırlarsa inanın bir dahaki turnuvalara katılmaları çok çok zor olur ve üstelik kötü olarak tanınmakta cabası ... O yüzden lütfen birbirimizi kırmadan ve eğlenerek oyun oynamaya bakalım ...

Edit : Kara defter olayını çok tuttum tüm turnuvaları düzenleyenler bence bu isimleri bilmeliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghimco -- 27 Haziran 2010; 20:03:40 >

• @freev

benim kardeşimle ben ortak ps3 oynuyoruzda genelde o oynuyor yarı-yarı oynuyoruz yada kardeşim için özür dilerim Yaşı 13'tür Ben 18 Tekrar kusura bakma psn'den de o konuşuyor senle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie

@freev

benim kardeşimle ben ortak ps3 oynuyoruzda genelde o oynuyor yarı-yarı oynuyoruz yada kardeşim için özür dilerim Yaşı 13'tür Ben 18 Tekrar kusura bakma psn'den de o konuşuyor senle.

Ortak ps3 kullanıyorsan kardeşine hakim olmasınıda bilmelisin bence.Eğer rakibin sana mesaj atarsa kardeşin cevap verip kardeşin yaparsa maçı ve yenilirse bu olay rakibini bağlamaz.Seni bağlar.Böyle sorunlar olucaksada kimsenin canını sıkmaya kimsenin hakkı yok girmezsin turnuvaya olur biter.Söylediklerin pek inandırıcıda gelmedi bana bunuda söylemeden geçemeyeceğim.
  • bak arkadaşım bırak kardeşim mevzusunu.. Kardeşin bana mesajda şiliye karşı taktik yapıyorum diyor , o zaman foruma senin adınla giriyo biliyo yani herşeyi.. Taktiğide kardeşine yaptırıyorsun oda gusel.. Bak arkadaşım güzel güzel macımızı yapalım cıksın aradan bırakn boyle seylerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 27 Haziran 2010; 20:07:35 >
  • İnanmıyorsa facebook falan vereyim bak yani çocuk aklıyla konuşuyor işte.Brezilya oluyodu hep bende sana gelir brezilya dedim çocuk yanlış anlamış psn'den ne konuştuğunuzuda bilmiyorum açıkçası ben pc başındayım ps3 onda halen.
  • Hocam o zaman burdan boyle bır durum oldugunu belirtki yanlış anlaşılmalar oluyor.. Şimdi ne zaman müsaitsin maç için bir zahmet söyleyiver..

Yahu harbiden sinirlendirdi beni , dedimki sen nasıl bir türsün anlayamadım okuyup okuyup gülüyorumm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 27 Haziran 2010; 20:12:33 >
  • 5 dk içinde gel yapalım.
  • bana mesaj atarsın psnden , hatta davet atarsın.. Aksi sekilde sana mesaj falan atmıyorum psnden bilesin..
  • attığım mesaj neden onay bekliyor onu anlamadım forumun dünden beri kafası iyi herhalde :)

bu gözüküyorsa buna da ekleyim onay bekleyen mesajım aşağıdaki şekilde

quote:

ilk başta ghimco ile rakip olmuştuk daha sonra arkadaş belirtmiş sanırım kuralar değişmiş...

@ghimco arkadaşım benim psn'den silme sebebim tartışmanın uzayıp birbirimizi daha fazla kırmamız içindi..ilk attığım mesaj gereksiz bir tepkiydi kabul ama senden gelen cevap neticesinde tartışma uzasa oyun için anlamsız bir şekilde birbirimizi kırmış olacaktık ondan iyisi mi susmak daha iyiydi ama dediğim gibi o olay orada kaldı benim açımdan herhangi bir sıkıntı yok,eğer olur da ilerki turlarda veya başka bir turnuvada eşleşirsek de hiç bir sıkıntı olmadan maçlarımızı yapacağımıza eminim çünkü önceki turnuvalarda da karşılaşmıştık..alt tarafı oyun burada kalp kırmaya gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 27 Haziran 2010; 20:34:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.