Şimdi Ara

2010 fiat bravo'ya ses sistemi (helix) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ses sistemi işinden hiç anlamıyorum, ancak istediğim şudur; dinlediğim müzikte berrak bir ses elde etmek. Genelde audio cd dinlerim ve equalizer ile çok oynamam, flat dinlerim. Tizlerin patlamadığı, basların boğulmadığı, midlerin net duyulduğu kaliteli bir ses sistemi istiyorum. Bugün gittiğim yerdeki görevli sağolsun çok ilgilendi, sıkılmadan anlattı neyin ne olduğunu. Helix diye bir marka önerdi, alman malıymış, garantili.

Ben yüksek ses istemediğim, yalnızca berrak ses istediğimi söyledim. Ozaman amfiye gerek yok dedi. Arabanın orjinal teybini değiştirmeden. Kapının içindeki hoparlörler ve tweeterlar değişecek. 2 adet de crossover takılacak.

Bana mantıklı geldi, ama başka hiç bir yerden bilgi almadığım için sizlere bir danışmak istedim; mantıklı mıdır bu işlemi uygulamak, Helix iyi bir marka mıdır? Helix dışında iyi ve garantili ne önerirsiniz? Çin malı vs. olsun istemiyorum, garantili kaliteli olsun, arabanın orjinalini değiştirdiğime değsin.

Teşekkürler şimdiden.

• helix cok kaliteli markadır oto da HİEND ürünler katagorisindedir . doğallık kalite ve detay taşır ama sistemintamamı eş değer olmalı sadece anfi almakla bu iş olmaz cihazları da tuzludur . şöyle önerim olur size arabanın ana ünitesini değişmeden audison bitone ilave edin sistemi tepe noktaya taşıyın ve bir tane büt cenize göre helix H serisi veya A serisi anfilerden tercih edilen bir sistemde mükemmel ötesi müzik dinlenir .amaaaaa ustasınıda bulucaksınız tabiki bu konuda yardımcı olurum size
  • Süpercüp ün dediği sistem size çok pahalıya patlar, söyleyeyim.
    Ses işlemci sadece 1000 Tl üzerindedir, o da bulabilirseniz.
    Helix amfiler de 1000 Tl civarında, bilginiz olsun.
    Yani kalite ucuza olmaz.
    Onu geçtim, Audison BitOne a ayar yapacak adam her yerde bulunmaz, bilgisayar ile yapılıyor o işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Süpercüp ün dediği sistem size çok pahalıya patlar, söyleyeyim.
    Ses işlemci sadece 1000 Tl üzerindedir, o da bulabilirseniz.
    Helix amfiler de 1000 Tl civarında, bilginiz olsun.
    Yani kalite ucuza olmaz.
    Onu geçtim, Audison BitOne a ayar yapacak adam her yerde bulunmaz, bilgisayar ile yapılıyor o işler.

doğru söze nedenir

• zaten tesadüfen bir montaj esnasında helix H serisi dinlemiştim ve ertesi gün HELİX A6 aldım ama elimde eş değer compenentler vardı ozaman İNFİNİTY PÖRFECKT 6.1 hala duruyor tabiki mükemmel compenent tir
  • Arkadaşlar çok sağolun tavsiyeleriniz için ancak beni yanlış anladınız =) ben o kadar para harcamak istemiyorum, kendim için de gerekli görmüyorum.

Benim aldığım bir fiyat var; 175€ sadece kapı içi hoparlörler değişicek (component midir, bilmiyorum ismini), ek olarak tweeterlar değişecek ve ön kapılara birertane crossover takılacak. Ses yalıtımı dahil böyle bir helix sistem için aldığım fiyat bu. Dediğim gibi, sizler gibi çok fazla ses veren bir sistem kurmak istemiyorum, yüksek sesle müzik dinlemem arabada, yalnızca berrak duymak istiyorum sesleri, tizler patlamasın istiyorum. Bu işimi görür mü sizce? amfi ve woofer almayı düşünmüyorum.

şöyle bir şey benim taktıracağım:

http://www.audiotec-fischer.de/products/product_info.php?language=de&pName=e-135-esprit-p-40&cName=lautsprecher-c-15423&xploidID=fec8108db9e98eadc16fe9b19e123e39

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrcn -- 2 Nisan 2010; 0:01:14 >

• önerdiğimiz ürünler ve HELİX markası altıdaki ürünler yüksek ses deil kalieye hitap eder . sadece size tavsiye edilen compenentle kaliteli ses alamassınız .helede anfi almıycaksanız kesinlikle o parayı vermeyin o ürüne . o ürün belki o değerdedir ama tek başına bir şey anlam ifade etmez ve kaliteli calcak diye de bir şey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu mid takımı oluyor, diğer adıyla component.
    Bu model 50 watt RMS imiş, bundan iyi ses almak istiyorsanız amfi şart zaten.
    Zaten kalite isteniyorsa amfi şart, teyp çıkışıyla olmaz bu işler.
    Teyp çıkışı hem güçsüz, hem de distorsiyonu (sesteki bozulma) yüksek.
  • anladım, teşekkür ederim. Biraz daha araştırıcam bu işi, aciliyeti yok benim için.
  • herzaman bekleriz aceleye gelmez ona göre
  • Tekrar merhaba,

Aracıma yaptırmak istediğim ses sistemi için fikirlerinizi almak istedim. Başta düşündüğüm bütçe bu kadar bile değildi ama sanırım Helix'in hakkını vermek için bu ürünleri almak lazım en azından.

Amfi

Component

Subwoofer

1000€'nun üzerinde tutacak bütün bunlar. Öğrenci bütçesini epey aştığı için ilk etapta Componentleri almayı düşünüyorum. Daha sonra zaman geçtikçe Amfi ve subwoofer'ı alıcam sanırım. Component olarak yukarıda linkini verdiğim P236 ya da H236 düşünüyorum. Bunlar arasındaki fark nedir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Detaylı bilgi yok ama yine de H236'nın linki

Marka olarak Helix düşünüyorum özellikle. Alman malı olması, garanti koşulları ve uygulayıcı kişinin işin ehli olması beni çekti. Yüksek bir ses aramıyorum, kaliteli sesin peşindeyim daha önce belirttiğim gibi.

RMS uyumundan vs. anlamıyorum, yukarıdaki tercihlerimi her yönüyle değerlendirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

• Bu parçalar hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • ya arkadaşlar, bu işten anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bu component ve amfi uyumlu mu onu bile bilmiyorum, aynı marka oldğu için uyumludur diye yorum yapıyorum. Araştırdığım kadarıyla benim arabanın üzerinde 16.5cm 40w component varmış. Bu P236yı alsam rms/max=60/80W diyor. Amfisiz kullanımda benim mevcut hoparlörden kaliteli ses verir mi sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.