Şimdi Ara

2010'dan mesajımız var! 5 yılın sonunda hortlatıyorum :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasir internet projeni hayata geçirdin mi? Geçtiyse bu mesajı okumuyorsundur. Tüh boşa yazdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Yasir internet projeni hayata geçirdin mi? Geçtiyse bu mesajı okumuyorsundur. Tüh boşa yazdım..

Neyiş bu projeee
  • 5 yıl sonraki ben : makine mühendisi olup teknik resimde ustalaşmış olduğunu sanıyorum. eğer ki yapamazsın öle bi şarkı yok yapcan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renkler

quote:

Yasir internet projeni hayata geçirdin mi? Geçtiyse bu mesajı okumuyorsundur. Tüh boşa yazdım..

Neyiş bu projeee

Bitince...
  • beş yıl sonraki ben sana sesleniyorum eğer ölmediysen hala

sen bu satırları okurken ben çok ama çok uzaklarda olucak tam 5 ışık yılı uzakta(biliyorumm ışık yılı zaman kavramı değil)

neyse panpa işte inş. girmişsindir odtü bilgisayar mühendisliğine hazırlığı da atlamışsan iyi abi ama odtü zor daha düşük bi yere girsende olur panpa bide kız arkadaş felan yaptın mı ya şu 5 sene önce sevdiğin bi kız vardı ona nooldu bide? kesin saçma sapan olaylar olmuştur. birde yurtdışına gitmeyi felan düşünüyomusun biliyorum ki şuan hayallerle dolu yazdığım bu satırları hayal kırıklarımla okuycam o yüzden biraz da teselli vereyim üzülme ya olmasa da olur belki böylesi daha iyidir bu arada dinle felan aran nasıl ateist mi oldun deist mi oldun ne olduysan dön lan müslüman olman lazım müslümansan tamam abi elhamdülillah mektubumun yanıtı bekliyorum panpa cabuk yaz, cevap felan yazarsan eğer çocukmuşum o zamanlar felan dersen öldürürüm olm seni unutma ben senim ne düşündüğünü felan biliyom hepsini neyse çok saçmaladık işte 5 sene önce böyle saçma bi insandın sen
    görüşmek üzere
    burak 2010

edit: rengi düzelttim kalınlığı kaldırdım 4 ay önce ergenmişim dikkat çekmeye çalışıyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ndPerson -- 13 Mart 2011; 4:45:01 >

• 5 yıl sonra burayı okuyorsam üniversitede olcam.Lanet olsun halen daha eğitim öğretim stres.5 yıl sonra göreceğim zavallıya acıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Neyiş bu projeee

Bitince...

Öyle olsun bakalım :) Bitince niye bu mesajı okumayacaksın o zaman

• 5 yıl sonraki ben:sakın bilgisyar tarihini 5 yıl ileriye alıp bunu okumaya kalkışma yanlış olur 5 yıl önceye alırsan nedemek istediğimi anlarsın

ben şimdi bile anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neyiş bu projeee

Bitince...

Popüler bir site olacağı için, işim biter burasıyla...

Bu arada o zamana zaman makinesi icat edilir ve 1999 yılına dönüp forumun açılmasını engellerim.

• Bana bak lan.Ne yaptın üniversiteyi ? Kazandın ve bitirdin mi ? Umarım öyle yapmışsındır.Sevgili bulmuşsundur inşAllah Eğer bu mesajı okuduysan cevap verirsin,hadi kal sağlıcakla...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyiş bu projeee

Bitince...

Popüler bir site olacağı için, işim biter burasıyla...

Bu arada o zamana zaman makinesi icat edilir ve 1999 yılına dönüp forumun açılmasını engellerim.

Çok hain planlar içrisinde gördüm seni

• ben geçmişteki senim playstation 4 ü hacklemek için gerekli olan herşeyi evdeki kasada şifre mifre yok pc kasasının içine sakladım tabi atmadıysan
    playstation 4 masterkey:f1 15 g6 hg 78 s5 f6 47 w8 5d 4f
    lpar1 key:FUCK! ϐs
    µt$”B À! " 2­µéz„=3 muhahaaa.binïuoÏŸ °O4z5}6İ*v
    ¾–eOˆ¾«A‡²vãd0ĞãŞÊ_ è0ÿ€>4OÈé‘«ŽY§Õu÷°¯¹İ½«Vä”Ü£ùèg›9#k¼#4{0vŞ Øúo†?˳|ŽĞ’«² KF7-¥%–‰,0Šp€¢Ş™0Í­¶®¼ş€7 ú¢°–dB”DÀêø•ı.qàìYú"ïªW'):¸ë¼¦l¼âÿ1/æ¨FbHW„,lPãkÀX]Øğ•ܲ‚â0ÒGÉ”¦wä#Ul Nםة<ßQଉ…«h–ÜÒß²şåO#»S.¨‰@gµQA“ë•k~R*`FŞY›õRo¡Â2²V"šQ/—¡œsJç'Ü(õÜB—Ø7ɲ‰.Ùû@µb£4?ïÖU‹m«5€±FŸ=0µÅRjw92;G´x`‰ºu¡pâJê`E1êBà ÂéN¼BP¿Ø'·ÈÃh)Ù=–cİS°ùÔm¯=g iÀ&KÌôûj†Ğï…•ÔGčğÂÕ3~²°{Ç[‹şø³íÑH"ÓU]!BÉMô-Ãçøú#Ÿ¶x’Ƈ2¹r*=0ÏVÅñ”5,šÄOo ©ü@GU`DC=q·)Œ‹{‡ HAÛf–Tãêpà,Nä†ÈI·e§Y)ÃM“WŽ–7Æ\~/>2B)qb­:öÒ47Ï“H©4VtåôÇlõ¢P3Hà&ÓK†ù†¸¿8¾¥åÂJ`%„M˜Şhø·­‡à.„· ÒŸyèFÕØؐv‰w}´ÿND…Œ8^Xfy¶ğm­ÚŸOH¤§œ~³¿Ëàߧö™\¦”õYÛTn&İ>Éş"Y³|ÎWë¯lH•úMÛ£³ä÷æĞ@™Rõö´d]/ìhkÌPÿîRTAsãádNKØr{¼H¢ˆ(­qh
    €a'«kBfè½Ã`,LI:pfø™Y§† +($Kø­1 Ê»mé·~95Õශc½Î‰
    ‚ÒÓ8_=±£ş¼.màåàus¢ê=vÔÅ[r ³hµpsìlğ÷&©„B.Á«-¹ÀÓÉ2RÚs^Ù̦ê›Z2$úr—sHœ—[Ž ş‹ı¬£5éíÎMÖDP ù[û§ò˜„êí]cyZ×êä)1¼ÕàRˆï^¼ˆãD-aÿƏb¢Ø$¼qF¼Á/¦
    =Ù8¦‘hpAß¼gÒíäµ°}ğ6Hsl£&xi¹Î&½
    Êǘœ+€=n–íŞÊbJ ¥´äı÷ŞZ{$p0B÷Bƒm¢õš¿Ì( äܲX¦ŸÑWõ>>3Æé·vdª‚Ëöc@LTÒ@O-¬iä¨ohÛ ôZڎ— '¹GÆàDºjIæ×r½ß'°9çñ®m0qâ5æÅâ¹¹:íGRlò·¤pWiNı±l‘ºêS#!©µ?#¶ÍŸŽ^‘’l0Mi¿ï†Ö³Ş$şZv)›¹81z¨XôÄy‹”:8†ˆÀúoXX»ô(%5e9`—j©Ej-ØÇ]!ò5SViıŠ>ÎË:㪹£ÎÛ9BÆ öÕK˜š}_-œ¦VY-E•Tg¯±uÜP.0×Xí@?ŽÊ•åI}Øé~to.šôÀO@¿™µæ›6 W5º¼ù3üóVËöp5æx.^ÃSEJ£7ı¸Õ!óå”*ÔÄİŠRb»É|LQº˜"͝,@Ûğh³§OrúÂó½U¾@QqùĞãæS2ê ?>JgTaĞ‘p#µÍêÏòkwíQ±ZŽªú=ö VñŞçJ÷ŠıË_½
    cä6ß±‚Ù*OSl(ëU†©¾±õÏøğMê¶A_«±fûû¯ÉN•£kpÎ@n:ó`1 ÍH#úÕ£ŞMzòÔ[oظgÈ1O½„ÌoÌ‹ºı=Õ°ê~iOG
    y„‰E"©Íg—ÑÜæÖï;ø şèÖç}ÍŞ„4aañÏĞhQÝ搻#f,P×ôÊÄ0ƒŒ>ücÙó§âÀ‘ÕPÍ5†¥+ ®O6ÀU{ğ_âä}V¿u÷i£Üï_Ï=‹dUÒïˆwmn‹Ëê‚Iå¸ÀB¾öQ”©%Ÿ·ÄmgÏş ıı îB3½EWê|yXžj
    ¾±èWJMr[æ}à+@fõÕ”ğ@–»Ü;ö÷ƒ’*b ÷å\a
    ʧ¥q€Íû˜Ş`‘ß”Ÿ0åC?°ı#~©Wª(ü8‰ı¿ÀŒë3OOa‘ña­Rû|A£g[:´ÉH÷à—4aüjÒ›c!-K©½ü¥w©N A¡„†B•w"Ÿ%Û܃ÕG›B:%Kà…=S©Ó£f’ŞPqU†DkK1fc†nœÌ‚œ ua
    «K¿N·¶ÙF1qÏÌ Æ:tâÖ¦x´=0'ğìáÈÚ sĞùàNÓ1oÀѽ{nOQÖ2¤Õò ´½Ô‡Ú(ÌîxÅ0(áÍŠCȎ"åúƒ5/-hÑC>\%Ş)N÷aVåkÏõÄİDiìN3 £>žÍ_9éãÿ8ø¸­æ›€î¹C("q’O6yz÷à$tö­Êo÷İ·KQØ‹ØğËK´z•u õê»®>ğ'¼„EÅ™.'€¤éa|aÏî¨åè&Ş!4²[šb€ßû’ææÊà¤ğ'!¥“Ôâ6 ?›2ØÈØ juı…ş°ìï×õ¡ØáŸkır§k}ĞSœ+–žÌP²<ài> o¶šE€~Êv;õru¿1SÁ 9ş„ҁ5BycW ©“Ö'~ñëŠEÕ$dKYş©Û—>¯ê’ºU~A1GığlOhµn8§Xäv„Âó•tœæşyˆúó]üï­ ])?üéõh(ûğNMıbí֐†D¡Ö‰É?ÿäîúÜ 0HoF-Ş™CòXnú­–OXÀ‡K X
    õ…õmŠ·iÿ~tá©úØæÆøÖ@—Z里 “Ÿ™R5ª7{<„±êœ}ñ™µmıkP Lòe¼ #kÛhCçÕ%ò’;J<¯¤)‹B‡Z¿qU Γ_PT;™
    [JV÷,‰\Ğìö¸?èH‚¿ø€á®Ž{v6ğ ø|‰=A£Šùâ´±
    tÈ'mê>×)¶ÙŽÉ³:’ÜĞ æ¤Ôz(şqr•)ŞêÄĞ_š{!®rñ'±èuv5”—£Wq5G @2TnmÇ•ú]ïÏ\àçF*Û3€sŽU¦í%B!¾ñ€õÊŞ~ëæŒuYñç°tGúÀ!Êæm½g¹ÂĞ[/nëwÛàWZ`eŒ,*¢V?Œ°ìPÔ
    ØÿE?²Wh6±xâ9V|68- p%, ±ù
    …ݍØë“Ú®b”Eß?!9Fq9’·å ùíŞ¶—~1Äߟæ²ù€óœ½'`[ŞI)`*~GúͧËß÷Ž–”˜óP^Ê XÄ)-|á &ˆv2ƒú3>ŸcJX[‘ä
    3—ËÓ;ª´Ïª¦I¤ãõD•LšQ£‡¿>†+’FQlf8³Í‚¡şK\vv+™Ãìp^E*ä2©jÚ¡~ËKŽ9¯›âßök œ±ZfÜ®ÚíÈ•$
    ‘¦C£uÌß헸“⻺6qÚ/ƒÈíq¹ ú?ô‘3Ö™94ñ C©±}Ü¡ç0X˜Ä£WV…¨Ç–ü&>\
    Ì4âÓıóÚz†•Stœ<ÕcD¸HˉUÁŞã,ÀË•
    xªºfŲְY&ÌÓòû4-9ı!é:çæ+åÅ[ymH‚’–õ—ÍPiúK¹&?§Ÿ«àbA·ÏϼŽ 29÷²Ú{>7†Rùû@˜g‹)ޝÀ÷À왂ÙÿFK~XOG·"¦¿¯PïIÏ‘A màÓÀõàw‹k|;JS$ ,®8.­r²¨d†
    ğŽ¨¯‘žj ^~”ï‡êÛİQ<K€l–@u²q‰ñRñ²ÍĞuhK_9àATFí8»¬Î˸,ëžY‹RH ¡1dž!ƒ£V'-¢xÁğV7f­.wxu¦¯mŒ3¯Ó³ÅÖä~µ™ ™]zà ‡iÕ¢xÑ(y΀r¶±á7s;ªÛ†”`æ³meàÌÛ|ŠïÍõÌî ±Ä õ„şÈ‰ˆé|àˆNew‡Œ3pˆ•&Ù"­Ñ
    r‰~pP¹ˆùèc–s0ÊDÆe9´“ôøËğ —¶×L4ÜʪôŽg
    ¢z÷M»#nqi8‚¿ÏžÆ‚|2¶YAxúİ~Gékt˜‚â¹ã´çÈï„÷b`¡?ÂZQY%Ö:Ö -9CÏ_új>‰×Ï”5% b¯ùÓX*·®Ö‰ö×s¸ ²
    彊sÓ¦2E0
    ûÅË“Hg@‰É¼ú!Ü^z!¢-´¬ÕÊïÊúA¶ê»ÔqtŠÇÏÏ°…¿@7±Îå²Qa\0ªšçqŽãôGG±Á·òä‡vEWíÉÉC&Ö\{S‡÷&$y×{È(1Gºú¦–ò±e‚Ú¾İ- Pöa¡¿æ69sjª«+¼öRÉÑ=Vq…X©¡Q–s,%½ûJ-ë WñÛ݁)?ÙžN‘%²›ÌJ¢
    E+:V±Óò@›@oùàž6¼X다téw*UÖ²>W7ÿïnU³¦âëρ}(ªi–ÿ"à×Ä9Hë8‡èìÄáÎH?o¦_¶‘#ât«µq!;mÚ‰y†iˆĞĞ‘qM*ÍQ>
    8<Øy›¯o‰YvÌüÿób‹n“Úiñ™9²V„l8µ÷Ãğú§¹>(+»ˆ ‡Ä&İ#†¾†ï- ªW÷mÙ¾™$º|—-û “U0Ò ¼V 5«^Wºq1¦m…û¥Ú{ÿQž]ÎTB| C·
    î³êşØ«Í€„%'`V¨‚ßK+Æ´…-hôÏ30Tõ}Ëùø»sØgµ;‡@ 3]¡Ü·kºğPmŸœ$ݷɾ;o“Ó*lžµpd9nŒ$[SÆ̆Ù~H¼••[ÍUø?xş]k1ÈK9(Æ¡•ğ¦ÔAëD{ÿ³°Wøï?ª˜q ÅûbC ğİ)Û¿Ñ¿@E:”i „YªüŠ!™žny|hœßžtjq{ÂÖ¯¬œ€øÿoŠõ¼_»#µ­3xæcşñõ‹ß5¾š“±¤Cã1椢°ºâä£ ¬ ön=¸úùàî°ÁJı¶«œŸ{ ÿs)×’ÖİT£§ĞCk¤¦d&äx˜É±u/#N‰ºã …ğ+ĞæÂN×Ú §ñk@7¾ŽçåÇ\WnœÖ$
    Bl“š.Õº§"óyöµaä呪Ù\ÓØnKÖÓ¸í`¶é*bœMì.ª>·ãô3Ş ø’’ïüài&%Í9”ØÎl÷YÃà‰,íÑ)BH ßN•„¾£^—±¾/1;—šÅ¡¨ûp¿«/·’C7«Â§TëÈUÅäQêӲ塒ãä Ò¦C膯@L—¼A÷µ‘M“÷WõK5º42©
    BÌ«Zİë+ñTå¤Z¾Žy†™‘FU•ÛPj¡¹´žÄ†2ì W18¬1êF°(Ú 4íXX#k´yŞ
    FÜ]ŸCLÿ¨>€Æäߤéyºž´T⪖¶>}ê­·ÄÎîž7âò2@®u¶ü=nrX3C* ß#ğç‘‘{µ(í2æ¡
    *rì‚;
    €ƒçÉËÀeş½>†¬[Y9r¼Ê¯‘üWªæ¡‘±ùw6Ü8YT⏒‡Y„Á¿~æU/Íá´o%¥J£C€¤ø¦

9}€LzMt!•şVh; ]c Æ®ƒL—DIì m8ŒıLûæ ¸î Uth=ÔúêîŠÿ- 
    š²D#Èt mÿtù*qtÂO'ÏGN¹$ûáıÓ®ü«ŒŠ/£\§‘0,¶㇬A?…{°‚æ‚˸¿%Ösà5]&G%pm¿‡~…+L:́ìêÜi0÷l
    jÚ«Öu»¬}ñ^u„SV5ïC¡BҝC¡ª¿+Ãğ6´"Š«~ñõÈ} Ä†ë\²?&A”y› tU;ÂïµÊ^ÚXñÀ›¦Œqb|!b3c³I5eEúF Ô>±IşÁyüR9XU”!1X4‰ ÏmDÈÛtğ|òÊí+$Ž úšÊ¡x&±@ªxuÏpK¬²Íi ÔéQùd@—’=oë÷ò—pÿBéGyní—JsÒ°YÔí€2ƒ¼nĞvP¦´ììÑKÇíÍá×åML'èÉ°(ìD‡ìÍıC–¾Ûoa†õΪ¦”‘~f±eÈ°„sâ3šd„»6$uŒU ´P¯ÔP€P0N:lUÚË ,†G¼Ó$ï±2û#¤ğ(Ñes—ÉJº§çZ¹!LžĞ^‘¯ú¬è &¬¾ï†Ñ3ï©Ÿ¨8´ïäâὤkêÊ[f©lŸ7&¼ğBÉŞºñÿ=pÁ,O!˜¨. TYdâ¼?ìLu8§®®˜­H(¸ Õ¾‚(#Ba Îdwõ O€ê÷‘LvµGR„èä¸Ë”¯Ö-ƒ–øàΖ‰(qû x.“A°^ØÈÁ^İËCVFüæ{ŸR•iêt:ŒÔËõ<\iÆê]j}85**ë‡ì™¯V‰êÒ¾ˆçäÌK[ÙåÜ$×"¤ÏWO˜¨:ªëرNÑÂ=ş2ñ€ž³şd¼aMJëüy.÷¬µñ㞘4TP¶I ˜Ñáìž^ÊÇ@Vu;¹À¦·Ş÷øè [æI°“uŽªØcJ}p›úõé~;3·ì³.r“d™ü_¸ô6줐…üNş>õ¦˜&ÏraRó2÷ï*Ž°Ó:…©µõH½B¨7P¥1))±
    ƒ±‰“º½M¨æxÖò'ÊıÑRº0«şš+ƒ6L°ZȧçVÛÊã}èÁ„s›tbf0ˆ¢m}¼nmúͧi[Été¾’gi'„úuùƒñèÅòÓúsß]"–›Ym‰è¦/x9øï7şì'Y~S7T
    ^ŠÏnÖV {İy€åõV†ôÊ©>›ğ{¤ì*Ã0.=s¸
    ¶ ^z++É—žbö’Œ ½â>*RŞLí@Úí¸ôfË*¯UË—¦6Ø|׋Ğ6 zsÊiqhÄšåÛ~Şxï»c9›„º„‡p­ëÃb~bQj&â•KÙ|Ü'µ½˜Š\%kŽ ²ôNÚ
    |·ÂŸL7z¯9 'Æ冦9´A‹—PÙÉ\ás¡à³Õ¯AÕYqøɒã—@nü¤L³õşNš¦Ñc®…ğ<H@r1n’]t»a ›Á¤ı}µ"ù00õ_B;%Â.[A=»O£†t’FpÓà>d­"™ÿŞ=[²=Dëeë 2Ùÿ›3‚GßIHÇÒo‰›AF»žˆûVP
    Z-şÅ·•á˪eh9nÈ:G
    dèµSM><d6¡Ô]Œó ø£«œ!„¤X˜žC1C^8Ôt^
    ]`ØS;ˆW?€™ªé(Ü­¢G¸Vş7Ï>ääǤ+Á>|Ö8S’Ë/褟m¼ãp3ğ‹bs8u¤%ˆ«lô§¨ä¾D…Ÿ7%¿Ù6±Å^9T*ãøZ-ù”NŸƒrBá=Å°A ÄĞÅÀ·­ªÔ.µ©ÚBXlÉğc,¯¯[|£ÈÎ…ù=dõ(±JxğŞ‘ÅBÔë!×õíBF“˜uÖ¦Z9•
    ıÖRè ùĎDûÊE–éŒs³Obø`qĞş„p}’†Û£Õ©ƒ‰pPgØT¢)çÀ˜Ù
    ”€"UšqÔ3ôä¬Ríê)ãeƒC¥Å%¦mp£¨À5e–n` Ëê–|Ö\7£$„`ØÕei¤'OÍò*dBl醍,ض/s3‰Á{+š¥_w0\ÅØ#ºø:#(UjyWÄ
    ¸C•Ñæq8=âs{[lô7K¾)ï–!~L$XÙf’ÿŸızµº3±=3­Øw±“¯h×EŒR ÀÄفlú$oo€õë‹4ƒİ:Äİ?D—Îí ÊÿâwœÜ
    5{¥öæõù”óAñ²f1bnO¤ŠºžÎ%NM³,õ±ç¹¯v‹ˆšåËIÍÜF8sIøtHÓ…âu$Úat誔šÒ žñ¬םE]†…4)Ö hBª‡®ş•(/s8¼Í6êÌ’®®“7T ŒŒ¢ç\#ò4aPò¸®+߆ ï·B—q~ˆ »tTƒYÓ` cYaq¶{l+ž}n&ÿ鼍uu§\<£Çöà›#¯’×ğSĞ¸Ƹ¶»gãâ^{ÔÛLq'}•ñR•ãIÿXL‚ô‡õswÉI;½ 2]!¶»jryäd&€ë®s…ÜktÕÂ4™y6N„•Ä/XÁ†êİvš#žhR`T6øQzò­É†¨pzŽÏë;v`:õÁï8)ÏË‘ `Š¡QøÚ$M+
    >ùul¾°
    F¬œaÔµÍÒ:
    ¼¼=
    Ãô¯>ôœî–°4Më2İŞƒıäÌq÷I ×/ÿ%cÜp=âm$Ürµ†R
    ©U¦ü°q•íÓW LŠµZèG»@ÿ²ªR±¢&L æ/Ótâ¥ş…ˤòÍf7 ¿E41|°ú3 ÇlÛÁ„â,ãˆ@ÈGwžÅ*«l¾¥B(¶Tz»Åí¸…³Bú«·•êÁË[øܯò=ë_‘‘{:¶Çıg}uRmuhÉ\ÿ÷ÏåÚbŸŒ•š‘ ÅCŸÑóƒbXÒwaïhüSèìn
    Ûı•ş®›^ Œ
    ÓKÃÑ!
    ĞEé^Ãï>{e© Mºƒåøå"ığ#Q¡ĞuÛ! Á”~¬\ŸûŸ2ï²iK Òì¥Ç›´º5b+2f»ŒAkœ¥X¨ØÛ{fTºf*ξ¶–ô)Qr¾UTR;Ò¡–ÿÌ™(F°~]S%@àÈC½½»Ë9¼¯¾µcŸ¶¨U¥¿î…Ûà{¸ §V6‘ò^o¶º,ô09bößş‡ã;K—ë´#~²U—tñ)ÁÍWâ–2ç*ÀO$0LŞ7}ŽƒbÄš½0÷Y€,…8Ué¼ä¿… ñWFL´óùˆ°£˜{×wº7p/MƒJìO
    -ÜÈ°m~C1ÏP,=&Ê0ªU'¿¤Nγ%"Ã„á?+-ı
    =ˆ¢ƒé,=.2 ŸÑ¡°v¨’¶gñåo‚à»%¿=˜÷dawDÆcƒI;–^6¯Šµ]7EƒØIÙ`[V »@‰<¬Ô”\¨ ¥é»TƒïúØܤÎAìcJ‰qÎù/vOéCjڞŽ7·Çi$g{¾öó`×]÷Ÿm—y¢¥‘èı~ÿÕ_¿a 4gs¢û¤†‰,to»†
    pHœVWÖ s‰háûr-.ôøA¡–<øIŸµÆæ îûÁÛÃ÷)ÓóÄlÁ=ÍÖGuetÒ,ïx
    ;&tÿ(H…¾Rìc"/W‹­qŽ0ΪєlJH“v0Ie´½;®pS|ôsraŒÜş%昣´w4»~ ­P«Zw65·¡%Ž%Û…¨½#LGÍÎÈX,œ‹%ê\á¾z@/ø0ÇåìNÆQ‘ß#Š-yİÙ5<;F£c`ÓªğZjj¦r© Ø!¬ä8º’÷ÕÛ½<!Áá.)m{õ )QdÉB-xévˆÒïyşSì”(aØÀ<-ʬıâíŠí—`ğÖ$f O›“éğétü+.`@¾¾òï@¬¬õGσ¨ø;É—äí&$žX¹º˜+\s€æÇØ«»@Æ»í„ËV”†
    é$ü"™šÂµ¾) Å—™ø3ŠõFüƒˆÒ¹\’`ž“6Öû ÊȽz…î@Çò$"G Ú ÂÀ«ƒx÷Û
    Ğ>ÅáøÑCÃZÌJfXXÁ­rN’âl?wÖ%<ÃdØS‚&
    >\°dÍxV^€¬Ó.Ùc ²px  @4~x“è­v4Sß”ž(ù¡•.ŒoYİÊs…¥ÑåıoS7Ïø¬F'å'†ïüܯ›×{*`➑c­S¹Å{Z8"@G³¾5jèùŸÆôÎş–y(N ,£‘qeL8;Gfl\Pm•04Ó $¾?Ï´÷pÏ€äYde¬E¬/a+Wz
    xoµ®ûlœ¶k&Íß‚¬âók¿Ækûº‡¹ê—4Egò¦u¤ZD}ÃLësùGş«mÜ_g÷ğ$­%€Ö)%DŽj2U’•w
    mÑBøñSÛXòÖÏv!†ê%ËšÒPF©ş:¬Zg}o£Bg‘ˆ¡Ì1++vĞå¯oò¬ÆÚKc&™æ
    ìäǞcVÖ9±1¿¹ŠÜ,v^+*” €
    „Ï 54¦T',Cû8×¥õq¯„Í.æ
    3ƒ©ir@Ò|)¡/P¡¬bøŞÔ®zĞJ¶ …*¶‰½]"™·ò½ãµRÈûîÕÚ雌¡ßæLYJÖ
    åÆÏ6©˜F›úv>Ò؝ş×ÁgÀÃmH{Æó¿bñªÑÿIêNÃØw‘}¼åh®—zÚÉ$eC Rfk…Ü:ùƒËiô‰cI^ŸíŽˆëtiì/ÂA¿|[²ŸG *Qvé!ŞVìgôôÌÛ~Øoé-®Ä©ÆÕFñSÜLJų²÷%7w®;!| Ö1`_D–¶Ú­×į’<º«³ìåpüŒ«Öš1ˆr®½iDã-Ô‰ş-Ñ×Ã{Ò+ñ³tQëO^ı§wÿc;ôeoĞ
    1t°ñ·Ê¥LÄßé|¿bòÖjÄZØză)5('?DÂ&Y6³~ãn ¿äû X8áfko°üùÌçáA[z*E“Îã–ˆ‡)ò˜õµ»"s‡Õ?,–„BZŞÊº±–á6n´~m¾L’q.»Á
    Sğ-¢®-dÅju¹N¥ej ¬«}}Sş VS
    C¨ 7ù‚õdöDÀp„ê9Şúga–XÆ‚Ù×íÇ‚ÕU çG5oğñ´0y‡Y'O¾ÉT ;ãăòQ[*Œ’Øs5
    j¹n² z¢°Ï“©QÁtÈĦ XøÛK;°ºUž bŠÑ6kV.ì̵§ -ürÎ2BŒğ*IÅ£œ//±åÒ;å4ìi§Õêš"äôž*74çƒÕÍê­YÍZ±'ó¤ÔíñĞ>§eŽs
    ëjõ¯Ì¾¿S6 0Pôø æûsÖ»ª†OJ3ô)÷6JôÊó ÛŒnĞÒåˆÇš×¢b š¾¾teÀÛÄ={ @

• ne 5i 1 saate konu cop kutusuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

ne 5i 1 saate konu cop kutusuna

niye :S
  • Reserved çöp kutusuna gitmezse yazarık bişeler.
  • Ne kadar aci herkesin gelecek ile tek hayali universite ve kari kiz
  • rezerved
  • Yarını düşünemiyorum daha, 5 yıl mı kaldı?

Hem çalışıp hem yüksek lisans okuyan ben; eğer bunu okuyor isen kızlara da zaman ayır artık. Her şey ders değil a.k.
  • <= bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Ne kadar aci herkesin gelecek ile tek hayali universite ve kari kiz

Başka ne bekliyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.