Bildirim
2010+ bravo 1.4 t.jet nasıldır? TAVSİYEE.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben dizelini kullanıyorum 6 senedir. Çok memnunum.
Benzinlisine LPG rahatlıkla uygulanabiliyor. Forumdan arkadaşlar yaptırdı gayet memnunlar. 120 lik T-Jet çok seri güzel bir araç tavsiye ederim. Malzeme kalitesi gayet iyi -
Bunun birde sportu var 140mı 150 beygir mi ne. Onlarada bakınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
Ben dizelini kullanıyorum 6 senedir. Çok memnunum.
Benzinlisine LPG rahatlıkla uygulanabiliyor. Forumdan arkadaşlar yaptırdı gayet memnunlar. 120 lik T-Jet çok seri güzel bir araç tavsiye ederim. Malzeme kalitesi gayet iyi
bi saat önce ankara karataş fiata gittim 2 tane 2. el vardı ellernde inceledm sıfır 2013 modelede bindim...aracın kasası çok sağlam geldi bana ki elimdede ford focus var 2010 model dizel...içi malzeme kalitesi gayet güzel arka koltukta diz mesafesi güzel ..aracın konsol kısmı yüksek geldi biraz ama sorun değil sadece garipsedim biraz....ordaki adam tjetlere lpg takılmıyor uyum sağlamıyor dedi ama dayı hayattan bezmş duruodu pek inanmadm :D....eğer öneriyorsanız bi hafta içinde bitane bulup alıcam.....peki 2 bin km de 20132 model t jet dynamic plus cam tavan modeline 39 bin verilir mi ? ..
-
39 bine araba kalmadı B sınıfı araçlar bile 40 binden başlıyor. Sıfır sayılacak bir araç için bence çok uygun. bi de cam tavan var.
LPG konusunda eminim. ilgili foruma girersen orada detayları var. Araç direkt enjeksiyonlu değil o nedenle LPG ye uyumlu. -
39 bin he, vay canina ya. Hocam b sinifi baz paket araba parasi.
Temizse baliklama atlanir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alinir keyifle binilir
quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
39 bine araba kalmadı B sınıfı araçlar bile 40 binden başlıyor. Sıfır sayılacak bir araç için bence çok uygun. bi de cam tavan var.
LPG konusunda eminim. ilgili foruma girersen orada detayları var. Araç direkt enjeksiyonlu değil o nedenle LPG ye uyumlu.
eyvallah lpg varsa ben bu aracı alırım..ses sistemi nasıl aracın activelerde dynamclerde değişiyormu yoksa hepsnde aynı sistm mi var? -
Tavsiye ederim. Bende 5-6 ay once focus hb ile bravo arasinda cok kaldim. Temiz bir focus bulunca fazla dusunmedim. Kişa dogru focusu satip, bravo dusunuyorum. Bravonun fiat olmasi yaniltmasin oldukca tok araclar. Fiatin en iyi oldugu alan motorlari. Ozellikle multiairler tam bir teknoloji harikasi. Tjetlerin lpg uyumu var. Multilerdede olmasi lazim. Gerek motor, gerek kasa olarak sorunsuz, seri ve konforlu araclar.
39 bin bedavadan biraz pahalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: acr
Tavsiye ederim. Bende 5-6 ay once focus hb ile bravo arasinda cok kaldim. Temiz bir focus bulunca fazla dusunmedim. Kişa dogru focusu satip, bravo dusunuyorum. Bravonun fiat olmasi yaniltmasin oldukca tok araclar. Fiatin en iyi oldugu alan motorlari. Ozellikle multiairler tam bir teknoloji harikasi. Tjetlerin lpg uyumu var. Multilerdede olmasi lazim. Gerek motor, gerek kasa olarak sorunsuz, seri ve konforlu araclar.
aracı inşallah perşembe günü alıcam..2012 1,4 tjet dynamc plus cam tavan ...bluotooth asr vs full bir araçmış dynamc plus tam olarak neleri içeriyor bilmiyorum..mesela kaç hava yastığı var esp var mı? -
Bana göre ikinci elde tam bir f/p aracı, gerçekten o fiyatlara ancak B segmenti araçların full modellerini alabiliyorken, C segmenti kaliteli olarak değerlendirebileceğiniz bir araç almış oluyorsunuz, özellikle t-jet oldukça yeterli bir performansa sahip, şehir içinde sakin kullanımda ortalama 7,5-8,5 civarı değerler rahatlıkla yakalanıyor, eğer sert bir kullanım tarzı benimseyip gaza basarsanız araç hakkını vererek tüketimi 10-11 civarında seyrediyor. İç mekanda kullanılan malzemeler fiat standardının kesinlikle üstünde ve araçtan rahatsız edici hiçbir tıkırtı veya ses gelmiyor. Bana göre tek olumsuz yanı koltukları; arka koltuk diz mesafesi biraz dar ve ön koltuklar aşırı sert, şekilsiz ama "sport stil" versiyonunda koltuklar daha rahattır. Bu araçta bence en iyi kombinasyon beyaz renk, cam tavan ve asist kit. Lpg ile herhangi bir sıkıntısı olduğunu duymadım, 120 bin civarı lpg kullanılan bir t-jet linea görmüştüm sahibi herhangi olumsuz bir durum yaşamadığını söylemişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durace -- 3 Haziran 2014; 22:37:39 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: rocco1903
quote:
aracı inşallah perşembe günü alıcam..2012 1,4 tjet dynamc plus cam tavan ...bluotooth asr vs full bir araçmış dynamc plus tam olarak neleri içeriyor bilmiyorum..mesela kaç hava yastığı var esp var mı?
active, active plus, dynamic, dynamic plus olarak 4 donanimi var. 8 airbag olmasi lazim. esp var. oldukca dolu bir arac. donanımı gayet yeterli (dynamic plus) hillholder, usb, bluetooth, far ve yağmur sensörü, çift bölgeli dijital klima, sogutmali torpido, hız sabitleyici, viraj içi aydınlatma, sertlik ayarlı direksiyon, elektrikli kapanan dikiz aynaları falan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 3 Haziran 2014; 22:47:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Durace
Bana göre ikinci elde tam bir f/p aracı, gerçekten o fiyatlara ancak B segmenti araçların full modellerini alabiliyorken, C segmenti kaliteli olarak değerlendirebileceğiniz bir araç almış oluyorsunuz, özellikle t-jet oldukça yeterli bir performansa sahip, şehir içinde sakin kullanımda ortalama 7,5-8,5 civarı değerler rahatlıkla yakalanıyor, eğer sert bir kullanım tarzı benimseyip gaza basarsanız araç hakkını vererek tüketimi 10-11 civarında seyrediyor. İç mekanda kullanılan malzemeler fiat standardının kesinlikle üstünde ve araçtan rahatsız edici hiçbir tıkırtı veya ses gelmiyor. Bana göre tek olumsuz yanı koltukları; arka koltuk diz mesafesi biraz dar ve ön koltuklar aşırı sert, şekilsiz ama "sport stil" versiyonunda koltuklar daha rahattır. Bu araçta bence en iyi kombinasyon beyaz renk, cam tavan ve asist kit. Lpg ile herhangi bir sıkıntısı olduğunu duymadım, 120 bin civarı lpg kullanılan bir t-jet linea görmüştüm sahibi herhangi olumsuz bir durum yaşamadığını söylemişti.
aynen hocam şu bir haftadır bakmadığm araç kalmadı alfa 147 den fiestaya hatta bmw 116 bile baktm ama hep bi yamuk....3 bin km de 2012 model 2014 çıkışlı tjet cam tavan inş perşmbe gnü alıcam...biraz benzinle kullanıp daha sonra lpg taktırmayı düşünüyorum..kısmetimde varsa olur artık öle bakıyorum :)
-
quote:
quote:
quote:
aracı inşallah perşembe günü alıcam..2012 1,4 tjet dynamc plus cam tavan ...bluotooth asr vs full bir araçmış dynamc plus tam olarak neleri içeriyor bilmiyorum..mesela kaç hava yastığı var esp var mı?
active, active plus, dynamic, dynamic plus olarak 4 donanimi var. 8 airbag olmasi lazim. esp var. oldukca dolu bir arac. donanımı gayet yeterli (dynamic plus) hillholder, usb, bluetooth, far ve yağmur sensörü, çift bölgeli dijital klima, sogutmali torpido, hız sabitleyici, viraj içi aydınlatma, sertlik ayarlı direksiyon, elektrikli kapanan dikiz aynaları falan...
eyvallah dostum..aynı üni mezunuymuşuz bu arada onu farkettim..ankara besyo mezunuyum bende :)...araç istanbulda perşmbe gdip alıcam ksmetse umarım bir yamuk cıkmaz....bitane bmw ye de böle heveslenmştim kursağıma tıktılar...ondan paraya kıyıp sıfır ayarında bişey alayım dedm zatn..
-
Bende 2008 tjet emotion plus var.Özellikleri Linea nın 120 hp olan en dolu Emotion Plus modelidir.
Aracın özellikleri:
*ÇİFT YÖNLÜ DİJİTAL KLİMA
*HIZ SABİTLEYİCİ (Cruise Control)
* ESP DESTEKLİ ABS FREN SİSTEMİ VE ASR+ECO
* 6 HAVA YASTIĞI (SÜRÜCÜ+YOLCU+YAN)
* HILL HOLDER YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ
* YAĞMUR SENSÖRÜ-FAR GECE SENSÖRÜ-ARKA PARK SENSÖRÜ
*TAM FONKSİYONLU TÜRKÇE MENÜ YOL BİLGİSAYARI
* ELEKTRONİK IŞIĞA DUYARLI İÇ DİKİZ AYNASI
*UZAKTAN KUMANDALI VE İÇERİDEN BAGAJ AÇMA ÖZELLİĞİ
*YÜKSEKLİK VE ELEKTRİKLİ BEL DESTEK AYARLI SÜRÜCÜ KOLTUĞU
*UZAKTAN KUMANDALI ORİJİNAL SUSTALI MERKEZİ KİLİT IMMOBİLİZER
*DERİ DİREKSİYON,EL FRENİ VE VİTES TOPUZU-KÖRÜĞÜ
*ÖN ARKA KOL DAYAMA
*MP3/CD ÇALAR +RADYO USB GİRİŞLİ(TORPİDO GÖZÜNDE)
*ELEKTRİKLİ ÖN VE ARKA CAMLAR
* ELEKTRİKLİ ISITMALI YAN AYNALAR
* ÇELİK JANT* SİS FARI
* BEYAZ ZEMİNLİ GÖSTERGE PANELİ
* ARKA GÜNEŞ PERDESİ
* FONKSİYONEL DİREKSİYON 8 TUŞLU
*ÇİFT RENKLİ ÖN KONSOLKADİFE KOLTUK + İSOFİX
*HBA- PANİK FREN DESTEK SİSTEMİ VE*BLUE&ME
TJET: Motor performansı mükemmel tjet özellikle yokuşlarda hakkını veriyor.Cruise kontrol ile dik rampalarda bile sabit hızla çıkıyor.İvmede azalma olmadan.Bende lpg yok ancak sana örnek olması açısından benzinde uzun yolda 6 lt şehir içi 7,5-8 lt tüketir.1.4-1.6-1.8 atmosferik benzinli motorlu (megane focus astra corolla civic vs)yakıt tuketimi ile aynı fakat performans bakımından oldukça iyi.Dik ve uzun rampalarda turbonun avantajını anlıyorsun. DEZAVANTAJ:Linea ve Bravo saşeleri ve kullanılan ön takım malzemeleri aynı olması sebebiyle aynı kronik soruna sahip:Amortisör takoz ve rulmanları ses yapar,lineada amortisör yay sistemi çok yumuşak araç spor kullanıma uygun değil.Bravoyu bilemem ama.Karter koruma yok ben kendim taktım 70 tl vida yerleri var zaten.------(ESP emotion plusta standart(bosch) akunun arkasına bakınca orada yer alır..Birde orta konsolda ASR varsa Esp de vardır.Ordan anlayabilirsin.)Direksiyon lineada hidrolik bravoda elektrik destekli.Yani lineada daha ağır bir direksiyon var.Yedek parça gerçekten çok ucuz.Trigeri değiştirdim:orj yedek parça kayış ve rulman 175 tl.Lpg taktıracağım araştırma aşamasındayım .Sorun olursa cevaplarım...
-
Turbo jet 120 hp lik olan motor tabiri caizse canavar gibidir
quote:
Orijinalden alıntı: turkce06
Bende 2008 tjet emotion plus var.Özellikleri Linea nın 120 hp olan en dolu Emotion Plus modelidir.
Aracın özellikleri:
*ÇİFT YÖNLÜ DİJİTAL KLİMA
*HIZ SABİTLEYİCİ (Cruise Control)
* ESP DESTEKLİ ABS FREN SİSTEMİ VE ASR+ECO
* 6 HAVA YASTIĞI (SÜRÜCÜ+YOLCU+YAN)
* HILL HOLDER YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ
* YAĞMUR SENSÖRÜ-FAR GECE SENSÖRÜ-ARKA PARK SENSÖRÜ
*TAM FONKSİYONLU TÜRKÇE MENÜ YOL BİLGİSAYARI
* ELEKTRONİK IŞIĞA DUYARLI İÇ DİKİZ AYNASI
*UZAKTAN KUMANDALI VE İÇERİDEN BAGAJ AÇMA ÖZELLİĞİ
*YÜKSEKLİK VE ELEKTRİKLİ BEL DESTEK AYARLI SÜRÜCÜ KOLTUĞU
*UZAKTAN KUMANDALI ORİJİNAL SUSTALI MERKEZİ KİLİT IMMOBİLİZER
*DERİ DİREKSİYON,EL FRENİ VE VİTES TOPUZU-KÖRÜĞÜ
*ÖN ARKA KOL DAYAMA
*MP3/CD ÇALAR +RADYO USB GİRİŞLİ(TORPİDO GÖZÜNDE)
*ELEKTRİKLİ ÖN VE ARKA CAMLAR
* ELEKTRİKLİ ISITMALI YAN AYNALAR
* ÇELİK JANT* SİS FARI
* BEYAZ ZEMİNLİ GÖSTERGE PANELİ
* ARKA GÜNEŞ PERDESİ
* FONKSİYONEL DİREKSİYON 8 TUŞLU
*ÇİFT RENKLİ ÖN KONSOLKADİFE KOLTUK + İSOFİX
*HBA- PANİK FREN DESTEK SİSTEMİ VE*BLUE&ME
TJET: Motor performansı mükemmel tjet özellikle yokuşlarda hakkını veriyor.Cruise kontrol ile dik rampalarda bile sabit hızla çıkıyor.İvmede azalma olmadan.Bende lpg yok ancak sana örnek olması açısından benzinde uzun yolda 6 lt şehir içi 7,5-8 lt tüketir.1.4-1.6-1.8 atmosferik benzinli motorlu (megane focus astra corolla civic vs)yakıt tuketimi ile aynı fakat performans bakımından oldukça iyi.Dik ve uzun rampalarda turbonun avantajını anlıyorsun. DEZAVANTAJ:Linea ve Bravo saşeleri ve kullanılan ön takım malzemeleri aynı olması sebebiyle aynı kronik soruna sahip:Amortisör takoz ve rulmanları ses yapar,lineada amortisör yay sistemi çok yumuşak araç spor kullanıma uygun değil.Bravoyu bilemem ama.Karter koruma yok ben kendim taktım 70 tl vida yerleri var zaten.------(ESP emotion plusta standart(bosch) akunun arkasına bakınca orada yer alır..Birde orta konsolda ASR varsa Esp de vardır.Ordan anlayabilirsin.)Direksiyon lineada hidrolik bravoda elektrik destekli.Yani lineada daha ağır bir direksiyon var.Yedek parça gerçekten çok ucuz.Trigeri değiştirdim:orj yedek parça kayış ve rulman 175 tl.Lpg taktıracağım araştırma aşamasındayım .Sorun olursa cevaplarım...
her aracın bir yerde kusurları var kusursuz raba beklemiyorum zaten sadece zırt pırt canımı sıkmasın yeter o yüzdende 40 bin bravoya yatırıcam...alcağm paket dynamc plus..tjetlerde emotion yok bildiğim kadarıyla..asr tuşu var cam tavan direksynda bi ton tuş var ancak cruise control varmı sormadım...alcağm arac 2012 model 3bin km de sıfır sayılır yani 2014 trafik çıkışlı..lpg taktrırken araştırmalarından banada bahsedersen sevinirim bende alırsam aracı eğer taktrıcam illaki :)
-
B-segment arabaların 40 bin TL'leri bulduğu ortamda 39 bine o araç kaçmaz.
Bende 1.6mjet 120hp var, çok memnunum.
quote:
quote:
Benim aracim 1.6 multijet dynamic plus.Arabamda 4 hava yastigi var o donemlerde assist kitle beraber safety kit alinamiyordu.Hava yastigi sayisini iyi sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi b segmenti araçlar
- kia ceed 1.6 crdi otomatik
- bedelsiz hasar kaydı ne demek
- toyota auris 1.33 comfort
- volvo v40 paket sıralaması
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X