Şimdi Ara

2010 2011 JETTA 1,6 TDI ALINIR MI? (Max 47.000 Araç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı sattım ve 47.000 tl ye kadar bir araç düşünüyorum Aklımda 2010 2011 model Jetta 1,6 tdi araç var Fiyatları 39 000 49 000 tl aralığında değişiyor Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum

Bu rakamlara başka önerebileceğiniz araçlar nelerdir? Dizel, benzinli veya lpg li olabilir Otomatik olsa da olur olmasa da

Yardımlarınızı bekliyorum

• Hocam düşük km ve temiz olursa neden olmasin ama çoğu tok satici o yüzden ucuza bulmaniz zor ama bulursanız değerlendirin derim,focus sedan TDCİ manüel bence daha ucuza alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır km Mitsubishi Lancer
    veya çok makul kmlerde 1.6 multijet 120 hplik dolu bir bravo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar yüzü eskise de bence çok yakışıklı olan focus mk2.5 dizel ve titanium alınır ve rahat rahat binilir.Naçizane tavsiyem .

• Teşekkür ederim Seçenekler arasında imzanızdaki aracınızın 0km 1,6 115bg edition modeli de var Araç hakkında yorum alabilirmiyim? Sattığım araç H kasa 1,6 115 bg idi Motoru tanıyorum ama astra J de nasıl ve J kasa hakkında çok bilgim yok
  • Hocam ben 2011 derken eski kasayi kastetmiyordum, 45bin eski kasa için tavsiye etmem. İlanlari gördükten sonra focus 3 sedan'a bakin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam valla yeni kasası bence en güzel araçlardan biri.
    benim çok hoşuma gidiyor.
    doğuşa gittik, fiyatını ögrenince kaçtık tabiki
    ama 1.2 tsi comfortline alınır galiba.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-volkswagen-jetta-1-2tsi-comfortline-6vites-146244105/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-jetta-1-2-tsi-comfortline-berkay-otomotiv-145886204/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarlBenz -- 8 Aralık 2013; 12:07:07 >

• uniqlo kullanıcısına yanıt
    İlanların içerisinde en temiz ve düşük km olanları seçtim ama dediğiniz gibi hem eski kasa hemde en baz model Yeni kasalarda benim rakamlarımı biraz aşıyor

Teşekkür ederim

Focus3 sedanlara bakayım biraz
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Yeni kasayı bende beğeniyorum ama fiyatlar uçuk Gerçi hemen hemen tüm araçların fiyatı uçuk seviyelerde
  • o paralara alacağım tek araba 2007-2008 audi a4 1.6 olurdu yakıt işide lpg ile çözülürdü temiz temiz binerdim, nacizane bir fikir
  • omcool kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum İncelemeye başlıyorum
  • O paraya C5 düşünün. Dizeli az yakar, D segmenti bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Teşekkür ediyorum İncelemeye başlıyorum

gitmiyor diyenler olur, kuzenimde var hız meraklısı değilsen gayette iyi gidiyor, sorun olursa yardımcı olabilirim
  • quote:

İlanların içerisinde en temiz ve düşük km olanları seçtim ama dediğiniz gibi hem eski kasa hemde en baz model Yeni kasalarda benim rakamlarımı biraz aşıyor

Teşekkür ederim

Focus3 sedanlara bakayım biraz

Focus sedan hem motor hem de Donanim olarak ta sizi Üzmez.

• quote:

Teşekkür ederim Seçenekler arasında imzanızdaki aracınızın 0km 1,6 115bg edition modeli de var Araç hakkında yorum alabilirmiyim? Sattığım araç H kasa 1,6 115 bg idi Motoru tanıyorum ama astra J de nasıl ve J kasa hakkında çok bilgim yok

Özay bey j kasa da 1.6 115 hp atmosferik motoru kullanmadım ama h kasa ya gore daha ağır olduğu için yetmeyebilir .
    Astra j kasa elbette güzel edition donanım bile yeteri kadar konforu sunuyor .
    Ancak donanım meselesi karışık ne kadar donanım istersiniz bilemem sanırım j kasa 1.6 115 alıp lpg takacaksınız.
    Bu kasayı da tavsiye ederim oturaklı ve yol tutuşu güzeldir sadece arka süspansiyon (watts) biraz serttir ama yolu güzel kavrar.
    Pm den de cevap atabilirim isterseniz .

• Mk5 Jetta Candır Gerisi Yalandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.