Şimdi Ara

2010-2011 Arası Manuel Scirocco Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler 50-55 bin tl arası genç işi araç bakmaktayım. Fazla eski olmayan yani 2010-2012 arası manuel scirocco alınır mı sizce 1.4 tsi 160 bg versiyonu.

Arkadaşlar bu fiyat aralığındaki alacağım scirocco sizce beni zarara sokar mı ? zaten vites manuel düsünüyorum dsg değil. Temiz scirocco bulabilirmiyim kısaca ?

Bir de km leri 70 bin 80 bin km arası değişiyor bu km ye gelmiş 1.4 tsi motorun arıza yapma ihtimali varmıdır. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• up up
  • Zaten manuel scirocco alınır, otomatik scirocco alınmamalı.

Önemli olan temizi ve az kilometrelisini bulmak. Bu araçlar gençlerin elinde oyuncak olduğunu için her bir tarafını kurcalıyorlar ve araç devamlı yüksek devirlerde geziyor.

Orta yaş üstü ve sağı solu ile oynanmamış bir araç bulmanız şart.
  • sikirocco rcz ve tt bunlar benim için nasıl diyim bilemiyorum ki
  • güzel araçtır içi geniştir yol tutuş vs güzeldir. Temizini bulduğunuz zaman kaçırmayın. Önerim yere bastırılmıs,siyah jantlı,garip garip ışıkları olan ilanları direk geçin. Hiçbir yeri ile oynanmamış bir araç alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Zaten manuel scirocco alınır, otomatik scirocco alınmamalı.

Önemli olan temizi ve az kilometrelisini bulmak. Bu araçlar gençlerin elinde oyuncak olduğunu için her bir tarafını kurcalıyorlar ve araç devamlı yüksek devirlerde geziyor.

Orta yaş üstü ve sağı solu ile oynanmamış bir araç bulmanız şart.

Aynen hocam dsg ye hiç bulaşmıyacam direk manuel istiyorum.

Bende temiz arıyorum fakat o yıllardaki sciroccoların az km si yani çok az genelde 50 60 diye gidiyor.

Fazla oynanmış bir araç almayacağım zaten ama şuana kadar baktığım sciroccoların genelinde bi oynama var tampon egzoz vs dümdüz bir scirocco bulmak gerçekten çok zor. Ama kesinlikle motoruyla oynanan bir scirocco almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

güzel araçtır içi geniştir yol tutuş vs güzeldir. Temizini bulduğunuz zaman kaçırmayın. Önerim yere bastırılmıs,siyah jantlı,garip garip ışıkları olan ilanları direk geçin. Hiçbir yeri ile oynanmamış bir araç alın.

Hocam zaten öyle ilanları direk geçiyorum fakat dümdüz bir sciroccoda bulamadım şuana kadar illaki tampon egzoz vs oynamışlar hep bir de km leri yüksek bu sorun olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

sikirocco rcz ve tt bunlar benim için nasıl diyim bilemiyorum ki

Ne demek istediğinizi anlamadım ?
  • Temiz, oynanmamış bir araç bulursanız bir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xOldof498

quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

güzel araçtır içi geniştir yol tutuş vs güzeldir. Temizini bulduğunuz zaman kaçırmayın. Önerim yere bastırılmıs,siyah jantlı,garip garip ışıkları olan ilanları direk geçin. Hiçbir yeri ile oynanmamış bir araç alın.

Hocam zaten öyle ilanları direk geçiyorum fakat dümdüz bir sciroccoda bulamadım şuana kadar illaki tampon egzoz vs oynamışlar hep bir de km leri yüksek bu sorun olurmu ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-temiz-zorlanmamis-169836715/detay örnek olsun diye atıyorum söyle bir araç tercih edilebilir.

• Up Arkadaşlar başka yorumu olan yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.