Şimdi Ara

200k ve düşük diploma ile mezun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sekilde mezuna kalsam en fazla nereye çekebilirim? yoksa kalma yaz git bu sene mi dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durum bendede var ama zaten 200k lık yerleri tercih edip gitsek okul dandik olacagından iş bulma sıkıntısı çekilebilir şahsen mezuna kalıcam karar senin benimde opb den 40 geliyor düşük ama yapcak bişey yok 2 3 soru fazla yapıp ordaki eksikleri sınavda giderirsin BAŞARILAR...
  • GüzelGünlerBiziBekler G kullanıcısına yanıt
    haklısında ne kadar cekerim diye bilmiyorum korkuyorum:( 62 diplomada obp kac oluyor

• tahmını sanada 35 36 gibi puan gelir valla zaten beterin beterindeyim kendi adıma soyluyorum daha ne kadar duşuk alırım bilmıyorum 1 sene daha denemeye deger dandik bir uni ye gitmektense ama bende senin gibi çok kararsızım git gel oluyor gunluk :D
  • GüzelGünlerBiziBekler G kullanıcısına yanıt
    tercihlere taktıgım kadar ygs lys taksaydım simdi bu sıkıntıyı cekmiycektim

• Ayni durumdayim. Takip.

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @tembelkiz içimi okudun sanki çok dogru :)
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelkiz

bu sekilde mezuna kalsam en fazla nereye çekebilirim? yoksa kalma yaz git bu sene mi dersiniz?

ben 92 k dayım iş korkusu yüzünden mezuna kalıyorum
  • up up

• Bir onay almana gerek yok. Bizzat dene bunu. Burada biri sana gelip ''yaparsın, benim bi tanıdığım yapmıştı'' dese gerçekten inanacak mısın? O ''tanıdığı'' kişi ile sen aynı mısın? Farklısınız. Bu nedenle onay alsan dahi yine içinde kuşkuların olacak. Sana tavsiyem deneme-yanılma yoluna gitmen. Nasıl? Bir YGS denemesi vardır evde, yarın sabah veya akşam onu çöz. Puanını bir kağıda not al. Sonra 1 ay sürekli çalış, eksiğinin olduğu veya basit birkaç konuyu iyice özümse. 1 ay sonra bir deneme daha yap ve puanını hesapla. Göreceksin de zaten. 310 almışsan ilk denemede ikinci denemen 340 olacak, az da olsa artacak. Ve sınava kadar böyle yaparak ilerlersen gün gelecek 400'leri göreceksin. Bu sınav birikim/çalışma işidir. Ev yapmak gibidir; her gün bir tuğla koyman gerekir. Ha bu durumda ikinci soruna da cevap vereyim: evet değer, sen iyi bir gelecek istiyorsan o puanla gideceğin bunu gerçekleştirmen zor olur. Gerçekleşir ama daha çok çalışıp, daha çok kendini geliştirmen gerekir. Ve kalitesiz bir üniversitede kendini geliştirmen zordur. İnsan hayatında birkaç yılın önemi yok. Nice örnek gösteririm ''sene kaybetmemek'' için düşük seviyeli okulları yazıp 2. sınıfta pişman olanlardan. Forumda da bu konuda pişman olmuş arkadaşları görebilirsin.

Önce başaracağına inan, sonra denemelerindeki puan artışını görerek bunu somutlaştır. Sonrası gelecektir, güven kendine; başaracaksın.

• 193 bindeyim seneye hedefim 90 bin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.