Şimdi Ara

#___ 2009 PASSAT CC GOLD COAST ___#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PASSAT CC GOLD COAST TEKNİK VERİLERİ:

Araç bence çok güzel olmuş. V6, 300 HP tatmin eder diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 1 Şubat 2009; 9:40:11 >

• Direksiyon süper yakışmış Türkiyeye ne zaman gelicek belli mi ? Fiyatıda TOUREG'le eşit olur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

Direksiyon süper yakışmış Türkiyeye ne zaman gelicek belli mi ? Fiyatıda TOUREG'le eşit olur heralde

Türkiye'ye ne zaman geleceğini ben de bilmiyorum. Zaten Gold Coast'ın Avrupa fiyatı da henüz belli değil. (En son öyleydi, sonradan açıklandıysa bilmiyorum.)

Ben de Türkiye'ye gelmesini iple çekiyorum doğrusu, İnşallah şöyle canlı canlı inceleme fırsatımız olur.

Ekleme: 4 kapı olmasından dolayı, hem sportif hem de ağır bir duruşu var. Şahsen aracı çok beğendim. Tutulur gibime geliyor. Ancak fiyat konusunda da sanırım haklı olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 31 Ocak 2009; 15:39:33 >

• 1.resim harika gittikçe ısınmaya başladım passat cc ye ama passat varken pekte satılacağını sanmam hele bu şartlarda.Şu ana kadar bir tane siyahından gördüm ama bu renk daha yakışmış.
  • @şahbaba,paylaşım için sağol.

Bugün hızlı çalışıyorsun.<<<<fazla mesai var
  • quote:

Orjinalden alıntı: liarda

1.resim harika gittikçe ısınmaya başladım passat cc ye ama passat varken pekte satılacağını sanmam hele bu şartlarda.Şu ana kadar bir tane siyahından gördüm ama bu renk daha yakışmış.

Normal 2.0 TDI Passat CC'ler ülkemizde 55.000 € civarında satılıyor. Gold Coast Edition sanırım 70.000 € gibi bir fiyatı bulur.

@bureda

Önemli değil...

Sıkıntıdan kendimi bilgisayara verdim bugün...
  • Passattan kat kat güzel

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Symbol 1.0 Sce Gelmiş.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Direksiyon süper yakışmış Türkiyeye ne zaman gelicek belli mi ? Fiyatıda TOUREG'le eşit olur heralde

mümkün değil getirmezler, sadece galeriler elimde böyle bir kupon araba var demek için getirir.
    ha ne zaman 1.4 tsi ile 1.6 fsi si çıkar, o zaman gelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

mümkün değil getirmezler, sadece galeriler elimde böyle bir kupon araba var demek için getirir.

2.0 TDI neyinize yetmiyor, gibisinden azarlayabilirler de...

Galeriler getirir getirmesine de... bence bu araç tutar, o yüzden Doğuş mecbur kalır onlar da getirir... ancak şu an Avrupa fiyatı bile henüz belli olmayan bir araçtan bahsediyoruz... epey bir zaman alır gelmesi...

• quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

quote:

quote:

Galeriler getirir getirmesine de... bence bu araç tutar, o yüzden Doğuş mecbur kalır onlar da getirir... ancak şu an Avrupa fiyatı bile henüz belli olmayan bir araçtan bahsediyoruz... epey bir zaman alır gelmesi...

1.4ü 1.6sı geldikten sonra ne özelliği kaldı bunun

• Araç çok güzel duruyor kalitesi phateona yakın gibi
  • Amerikan piyasası için olabilir diye düşünüyorum. Avrupada kim alır ki bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 31 Ocak 2009; 16:19:24 >
  • Çok güzel olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

vw'in üst modellerinin satması için bence d segmentinde en az 2 litre ile pazarda durması lazım
    dikkat ederseniz makyajsız touareg'ler makyajlılardan daha fazla, bir anda bıçak gibi kesildi üst segment otomobiller...
    çünkü filo desteği falan da var, millet bacanağından kaynından bir şekilde 1.4 passat'ı filo indirimli alıp vw'e binmiş oluyor. phaeton zaten hak getire... gören cennetlik...
    düz cc bile çıkalı zaman geçeli göremedik. gold coast da bence tutmaz. doğuş'un ülkemizdeki amacı vw'in genel politikasından farklı...

• Resimlerde çok güzel duruyor gerçekten. Renk olarak siyah tercih ederim..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vw'in üst modellerinin satması için bence d segmentinde en az 2 litre ile pazarda durması lazım
    dikkat ederseniz makyajsız touareg'ler makyajlılardan daha fazla, bir anda bıçak gibi kesildi üst segment otomobiller...
    çünkü filo desteği falan da var, millet bacanağından kaynından bir şekilde 1.4 passat'ı filo indirimli alıp vw'e binmiş oluyor. phaeton zaten hak getire... gören cennetlik...
    düz cc bile çıkalı zaman geçeli göremedik. gold coast da bence tutmaz. doğuş'un ülkemizdeki amacı vw'in genel politikasından farklı...

Söyledikleriniz mantıklı... ben olaya Doğuş açısından bakmıyorum, tüketici olarak baktığımda beğendim. Ancak sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz. Volkswagen gibi bir markada 2.0 üzerindeki araçların "tutma" olasılığı zayıf. Ama yine de tahminim(ya da beklentim ) galeriden, ya da Doğuş'tan girmiş farketmez, bu aracı canlı canlı incelemek.

• Bu arabayı alacaksın,Akdeniz, Ege,Karadeniz sahil yolu , gezilir ki ne gezilir. Yapıyor adamlar.
  • Yok çekici duruyor valla. İçim gitti. Neredeyse bir BMW 5 serisi kıvamında olmuş. Sınıfının kesinlikle çok üstünde...
  • şu bej iç mekanlar beni bitiriyor ya, bej iç mekanı olan bir otomobile oturduğunuz zaman ruhunuz dinleniyor içinize bir ferahlık geliyor, koyu renk iç mekanlar genelde hep kasvetli vede sıkıcı olurlar, birde bej iç mekanlar daha konforlu görünür..

teknik tabloda bir hata var oda aracın motoru TFSI diye yazılmış ama vw grubunun kullandığı 3.6 litre motor FSI motordur TFSI değil, yani atmosferik bir motordur turbo değil..

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

şu bej iç mekanlar beni bitiriyor ya, bej iç mekanı olan bir otomobile oturduğunuz zaman ruhunuz dinleniyor içinize bir ferahlık geliyor, koyu renk iç mekanlar genelde hep kasvetli vede sıkıcı olurlar, birde bej iç mekanlar daha konforlu görünür..

teknik tabloda bir hata var oda aracın motoru TFSI diye yazılmış ama vw grubunun kullandığı 3.6 litre motor FSI motordur TFSI değil, yani atmosferik bir motordur turbo değil..

Ön çekermiş, şimdi gördüm

böyle bi araba ya rwd yada awd olmalı bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.