Şimdi Ara

2009 model Makyajlı Yeni C4 Sahipleri buraya!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
12.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yeni araclarınız hakkında bizide bilgilendirirseniz mutlu oluruz. Varsa bol bol fotoğrafla renklendirelim konumuzu. Teşekkürler

2009 model Makyajlı Yeni C4 Sahipleri buraya!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRHaN50 -- 31 Aralık 2008; 18:07:05 >

• Anlaşılan arkadaşlar arabalarını çok sevdiler arabayla gezmekten foruma uğrayan yok. yeni c4 kullananlar bu zevki bizimle paylaşıııııııııııınnnnn
  • Bence de arkadaşlar.. zahnet olmazsa..
    izlenimler lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 17 Aralık 2008; 19:13:15 >
  • 2006 nın mayıs ayından beri kullanıyoruz çok memenunuz saygılar şaka bir yana gerçekten çok harika bi araç. Beğenmeyeni olabilir ama bence tam bi tasarım harikası. Gaza bastığınız zaman arka çöküp burnu biraz kalkıyor ve koltuğa yapıştırıyorya adamı, hele vites değiştirirken arslan kükremesi gibi bir sesi var of of of of yemede yanında yat 110 hp ve 240 nm lik motoru araca tam uyumlu. Allahherkese nasib etsin. kazasız sürüşler
  • Güle güle kullanın kazasız belasız ama sanırım topikte bi hata yaptım ben makyajlı c4leri yani 2009ları kasdetmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Anlaşılan arkadaşlar arabalarını çok sevdiler arabayla gezmekten foruma uğrayan yok. yeni c4 kullananlar bu zevki bizimle paylaşıııııııııııınnnnn

Alan mı yok desek acaba???

Gerçi gördüm bi kaç kişi aldım diyordu ama, daha sokaklarda da hiç denkgelmedi makyajlı c4 ankarada...

Oldukça uygun fiyat ve donanımı var özellikle mcp şanzımanlı 2009 dizel c4 ü 35,500 e kadar veriyorlar ve donanım baya iyi. Cruise kol dayam yağmur far sensörü vb...

Fiyatına göre eşsiz arabalardan biri olacak ama o arka süspansiyon sisteminide keşke iyileştirselerdi ya...
  • C4 sahipleri YENİ C4 110HP HDI SXPK MCP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA... başlıklı konudaki sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim.. Çünkü bu hafta arabayı alamyı düşünüyorum. Buraya tekrar soruları yazıp başlığı değiştirmiim
  • Bende ümidi kestim kimse yok anlaşılan neyse cemo_ooo sen alınca bizi fotoğraflarından mahrum bırakma video da olursa daha iyi tabi
  • Eski C4 ile fazla farkı yok.Bu yüzden ne diyeyim.Ben test ettim.Motor aynı şanzıman aynı kasa
    aynı.Makyaj var sadece.
  • araba dahada iyileştirilmiş ama o devir saati de eskisi gibi olsaymış. orası bomboş kalmış. özel istekle eskisi gibi yaparlar mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

araba dahada iyileştirilmiş ama o devir saati de eskisi gibi olsaymış. orası bomboş kalmış. özel istekle eskisi gibi yaparlar mı acaba?

evet kesinlikle devir göstergesi çirkin olmuş

birde bana göre jantlar eski haliyle çok daha güzeldi ayrıca kendinden kararan dikiz aynasınıda SX PK donanımından çıkarmışlar
  • nasıl yani düz ayna mı var? ooo eskiyi alırım daha iyi o zaman hem daha ucuz
  • Sonuçta bu araca uygun kararan iç dikiz ayna var . Merak ediyorum Makyajlı C4 e bu ayna takılabilirmi?
  • evet makyajdan sonra SXPK donanımından kararan ayna çıktı düz ayna var.

kararan ayna takılması için ön camında buna uygun olması lazım araçta hangi model ön cam var dikkat etmedim
  • Kararan ayna ile ön cam arasındaki bağlantı nedir? Yani camın uygunluğu ile kararan ayna arasındaki ilişki nedir?

Benim bildiğim kadarı ile aynanın arka kısmında yağmur sensörü var. Eğer siz bu aynayı değiştirir iseniz bu sensörler ile ilgili bağlantı vs. kısımlarına dikkat etmeniz gerekir diye düşünüyorum. En iyi bilgiyi yetkili servisler verecektir.

Saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAGGER

Kararan ayna ile ön cam arasındaki bağlantı nedir? Yani camın uygunluğu ile kararan ayna arasındaki ilişki nedir?

Benim bildiğim kadarı ile aynanın arka kısmında yağmur sensörü var. Eğer siz bu aynayı değiştirir iseniz bu sensörler ile ilgili bağlantı vs. kısımlarına dikkat etmeniz gerekir diye düşünüyorum. En iyi bilgiyi yetkili servisler verecektir.

Saygılarımla..

Benim gördüğüm kadarıyla ön cam düz aynalı ile kararan aynalı versiyonlardada aynı . Ancak benim daha önce kullandığım megane ve c-max deki kararan dikiz aynasında aynanın alt orta kısmında bir ışık sensörü vardı , bu sensörün bir elektrik bağlantısıda vardır herhallde ,asıl bu elektrik bağlantısını yapmak gerekir herhalde. Detayı bilen arkadaşlar fikir verebilirler belki . Bu arada bu aynanın fiyatı nedir acaba?

• kararan aynaların ön camı farklı arkadaşlar o camlarda ayna için yuva var o yuva olmadan da kararan ayna takılamıyor.
  • ben...2 gün önce aldık SX 1.6i modeli...
  • foto isteriz foto
  • kaça aldınız acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.