Şimdi Ara

2009 model Makyajlı Yeni C4 Sahipleri buraya!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
12.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm herkese.. uzun bir bekleme süreci sonunda aracımı bugün teslim aldım. tek kelime ile mükemmel bence.. Allah herkese nasip eder inşallah.. ilk fırsatta fotoğraflarını ekleyeceğim..
  • hayırlı olsun arkadaşım Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin. Darısı başımıza :)
  • teşekkürler..
  • aracı aldıgım gun kaza ne yaptım ne yazık kı..haftaya cıakacak servısten o zmn eklerım..
  • ewet okumuştum allahtan kaskoyu yapyırmışınız. tekrar geçmiş olsun kazalı halinin fotografı var mı merak ettimde
    yavas bi hızda dağıldı demiştiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Aracını teslim alanlardan fotoğraf rica ediyoruz mümkünse tabi

ARKADAŞLAR ARACIMI DÜN TESLİM ALDIM TEK KELİME İLE HARİKA EN YAKIN ZAMANDA FOTOLARINI EKLEYECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluekid -- 9 Ocak 2009; 17:15:46 >
  • arabayla gezmekten bizi unutmayın bekliyoruz sabırsızlıkla
  • SLM ARKADAŞLAR... BEN C4'E KARAR VERİNCEYE KADAR ARALIK FIRSATINI KAÇIRDIM.... ÇOK ÜZÜLDÜM ŞİMDİ TEKRAR FİATLARIN AŞAĞI İNMESİNİ BEKLİYORUM..BENZİNLİ MODELLERE PARAM YETİYOR YENİ C4 SX 1.6i 16V MÜ ? YOKSA 1.4 MÜ DİYE SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM HİÇ C4 KULLANAN ARKADAŞIM YOK KİMSEYİ TANIMIYORUM SİZDEN YARDIM BEKLİYORUM....
  • hayırlı olsun yeni aracımla ilk trafik cezamı yedim kırmızı ışıkta geçmişim... ben sarı diye iddia ettim ama değişmedi tabi ki.. 128 tl evlat acısı gibi geldi valla..
  • Arkadaşlar biraz önce transporter3 filmini izledim orda bir sahnede adam audi a8 in vitesini D konumuna getirip arabaya patinaj çektiriyordu. Aklıma geldi. Acaba Mcp viteslerde böyle bişey yapmak mümkünmü? Heralde aynı anda hem frene basıyor hemde gaza çünkü araba oldugu yerde patinaaj edip lastik yakıyordu. Yanlış bilmiyorsam frene basıldığında debriyaja basılmış gibi vitesi boşa almıyor mu? Bu şekilde patinaj etmek mümkün mü? Yoksa bir film hilesi mi? C4 mcp ile esp kapandığında patinaj etmek mümkün mü? Bayapı bir soru sordum kusura bakmayın. Arkadaşlarım gibi sizde "bi c4 alda sende kurtul bizde kurtulalım diceksiniz artık" Ne yapayım olmayınca merak ediyor insan

• Makyajlı kasada kullanılan sis farında ve çevresinde, birde tamponda krom çerçeveler var. Bunlar arabayı çok farklı ve daha da güzel gösteriyor, sanırım bunlar citroen servislerinde mevcut değil.

Bunları temin edebileceğimiz bir yer biliyormusunuz ya da grup olarak toplanırsak bir bayinin bizim için getrimesini sağlayabiliriz belki ne dersiniz..

2009 model Makyajlı Yeni C4 Sahipleri buraya!!!

2009 model Makyajlı Yeni C4 Sahipleri buraya!!!

• Resimlerden anladıgım kadarıyla o kısım ayrı bir parca değil. Muhtemelen plastik üzerine yapılmış kromaj uygulaması. O nedenle getirtme gibi bir şansınız olacağını zannetmiyorum. Heleki komple tampon tek parçaysa iş dahada zor. Yinede bi araştırın. Hiç birşey bulamazsanız o kısmı metalik griye boyatırsanız bence resimlerdekine benzer ve daha hesaplı olur.
  • o kromaj kaplama c4 lerin her versiyonunda mevcut değil..
  • Fotograf fotograf diye diye elimde tüy bitti Hadi arkadaşlar hiç mi fotoğraf çekmiyorsunuz. Yoksa arabanızı bizle paylaşmak istemiyormusunuz? Sokaktan gelip geçerken arabanızı gören insanlar kadar da mı değerimiz yok
  • sedanlar makyajlandı mı? ne zaman makyajlanacak haberi olan var mı?
  • onlar makyajlanmadı henüz, seneye makyajlı olarak üretilir sadece ön tampon ve iç göstergeler değişiyor hepsi bu.
  • Ön tampon ile beraber motor kaputu da değişiyor. Bu arada yukarda bir arkadaş karda ESP kapatılıyor demiş. Kar yağdığında değil ama lastiğe zincir takıldığında kapatılması gerekiyor. Zincir ile hız limiti de 50 km/h olduğundan bundan sonraki hızlarda otomatik olarak zaten devreye giriyor.

Arka aksta roll bar ve viraj denge çubuğu var. Malesef bağımsız süspansiyon yok. Süspansiyon sertlikten ziyade asfalt kesiklerinde açma kapamayı tam yapamadığından amortisör burçlarından ses geliyor.
  • Bu yeni C4'lerin neresi makyajlandı?Farkedemedim.Bir anlatırmısınız?
  • Allah kaza bela vermesn.Güle güle kullan kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROSEFALCON

Allah kaza bela vermesn.Güle güle kullan kardeş.

teşekkür ederim.. hepimize kazasız belasız sürüşler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.