Şimdi Ara

2008' yılının enleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 yılının güncel ve iyi ekran kartları bile GTA 4'ü Ultra ayarlarda açmakta zorlanırken, 2008 yıllarında yani GTA 4'ün ilk piyasaya sürüldüğü zamanlarda insanlar hangi ekran kartı ile bu oyunu en yüksek ayarlarda oynayabildi?

GTA 4'ü 2008'de en yüksek ayarlarda açabilen bir kart 2013'de hala iyi sayılabilecek ekran kartları arasına girer diye düşünüyorum. O ekran kartları hangisydi?

• 2008 deyince ilk aklima o pahali 9800 leri tahtindan eden 4850 gelir aklima cok kral kartti hala 0 satiliyor o derece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x 4850 yada 2x 8800 gt ile oynuyordur millet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8800GTS 512 vardı önerdiği bir kart GTA4'ün . Ama gerçek şu ki GTA4 gerçektende psikopat bir oyun . Yani GTX590'lar 6990'lar çıktıgında bile fps düşmeleri yaşayanlar vardı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Arkadaşlar çok merak ediyorum.
    2013 yılının güncel ve iyi ekran kartları bile GTA 4'ü Ultra ayarlarda açmakta zorlanırken, 2008 yıllarında yani GTA 4'ün ilk piyasaya sürüldüğü zamanlarda insanlar hangi ekran kartı ile bu oyunu en yüksek ayarlarda oynayabildi?

GTA 4'ü 2008'de en yüksek ayarlarda açabilen bir kart 2013'de hala iyi sayılabilecek ekran kartları arasına girer diye düşünüyorum. O ekran kartları hangisydi?

HD4890 GTA 4 ü en yüksek ayarda oynuyordu sanırım.
  • biz o aralar vice city oynayan arkadaşımın netbookuna gta4 kurmuştuk. oyunu açtık çıkana kadar 1 saat geçti öyle yavaştı ki herşey...

4 sene önce de lcd çok yaygın değildi büyük bir kitle 1024x768 de oynuyordu tüplü monitörlerde. zaten lcdsi olan da o zamanki çözünürlükte 1440x900 ü bile zor buluyordu. e böyle olunca o zamanın kartları 1024x768 de şıkır şıkır oynatıyordu. şimdi aldık çözünürlüğü 1920x1080 kartlar tıkandı. bu açıdan bakmak lazım
  • O yıllarda full hd kavramı bile yoktu. Düşük çözünürlüklerde ultrada açıyorlardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2004 yılının ilginç resimleri
    20 yıl önce açıldı
    Yıl 2009
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim hd 4890 gta 4 de slayt show yapıyordu sonra patch 1.7 yi yükleyince gayet güzel oynatmıştı.
  • Arkadaşta Athlon x2 5000+ 2 gb ram ve Radeon X1950 512 mb vardı (hala var) valla GTA 4 su gibi akıyordu. Hala şaşıyorum nasıl olur diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.