Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Benim boyum 185, eşimin boyu 156. O biraz minyon o yüzden suv tarzı araç istiyor ancak bütçemiz 1.300 lira. Dolayısıyla tiguan'a yetmiyor. Görünüş olarak ise en çok Mokka hoşumuza gidiyor. 3008 de çok güzel ama bu fiyata zor gibi. O yüzden Mokka-Tcross-2008 ve eğer uyguna denk gelirse Troc arasında seçim yapmaya çalışacağım. |
2008 vs Mokka vs T-Roc (2. sayfa)
-
-
Toyota cross hybrit tavsiye ederim.
-
-
Sıfır Taigo Life'ı 1.35m civarlarına alan arkadsşlarım var. İlginizi çekerse değerlendirilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim mokka'da karar kıldık. Bakalım bizim otomatik clioyu satabilirsek hemen almayı planlıyoruz.
-
Hayırlı olsun.
@Psikotrex Sıfır araç konusunda aracı aldığınızın bilgisini paylaşmışsınız.
Hayırlı olsun, Allah güle güle, kazasız belasız, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
-
Teşekkür ederim sağolun varolun. İlk kez sıfır araç aldık.
@Psikotrex Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanmanızı dilerim. İlk sıfır aracın heyecanı da farklı olur, bundan sonra da hem sıfırı, hem daha iyileri sizlerin olsun.
-
Hayırlı olsun mokka mi aldınız.Hangi paket fiyat ne kadar sorması ayıp
2024 Edition Siyah aldım 1410’a hocam.
Tekrardan hayırlı olsun hocam keyifli arabadır mokka pişman olmazsın.1410 iyi fiyat bence 3 ay önce 1450 dediler bana edition paket.
Siz almadınız mı hocam
-
Ben Gs paket aldım hocam 1480 verdim.30 bin lira fark vardı gs mantıklı geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 16 Kasım 2024; 21:59:1 >
İyi yapmışsınız hocam size de hayırlı olsun. Ben bütçemi zorladım biraz. Birde gs’deki kırmızı hattı beğenmedik açıkcası. Deneyiminiz nasıl bu süreçte?
Hocam kırmızı çizgiden ziyade gs paketteki büyük hayalet ekran , gömülü navi ve geniş ekran multimedya,koltuk ve direksiyon ısıtması ve en önemlisi matrix farlar beni cezbetti o yüzden biraz daha zorladım Gs paketi tercih ettim.İlk başlarda yakıt yüksek gelebilir gözüne sürekli şehir içi kullanılacaksa.Eğer imkanın varsa bi uzun yol git gel motoru aç .Ben ilk aldığımda sürekli 9 larda geziyordu yakıt.Şu an ortalamam 7 lere düştü 3bin km civarı oldu büyük çoğunluğu şehir içi.Onun haricinde motor ve şanzuman uyumu mükemmel Eat8 kusursuz.130 hp bu araç için gayet yeterli özellikle spor modda kullanım keyfi çok acayip.Yerden yüksek oluşu sebebiyle altı sürtecek derdi olmadan paldır küldür gidiyorsun diğer arabamda artık illallah etmiştik.
İç hacim küçük biraz ama beni ırgalamıyor genelde tek kullanıyorum evli değilim yada annem ve babam oluyor 3 kişi max bize yetiyor.Arkada hiç ışık yok niye koymamışlar anlamadım büyük bir eksi bence.Süspansiyonları biraz sert ama abartılcak seviyede değil.Ben memnunum araçtan yani aklıma gelenler bunlar sormak istediğin ekstra bişey olursa yanıtlarım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X