2008 VS CHR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
C-HR da arka yolcu camının küçük olması sorun değilse (ki bu modeli düşündüğünüze göre sorun değil diye düşünüyorum) C-HR tercih ederdim ben, gerçekten dolu dolu kaliteli bir model, 2008 şişirilmiş bir model diye düşünüyorum hem fiziki anlamda kaporta olarak, hem de mecazi anlamda piyasa olarak.
Ayrıca 2008 çok sorunlu bir model benzinlide 1.2 puretech motorun kronik triger kayış problemi, buji kırma problemi varken, dizelde de 1.5 bluehdi motorda kronik olarak adblue tankı arızası var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 11 Eylül 2024; 2:29:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razı olsun hocam
Chr çok dar bir araç ikisini de kullanırsan ve incelerseniz hiç düşünmeden 2008 alırsınız
2008 sevmentindeki en konforlu araçlardan biri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kriter yok birşey yok ortaya 2 araç atmışsınız ne diyeceğiz ki
Arabaların biri 1.8 motor diğeri 1.2
Biri dar biri daha geniş
Hocam 3-4 yıl kullanacağım kronik sorunu olmayan az yakan araç istiyorum arabalardan hiç anlamıyorum o yüzden burada danışmak istedim
Hocam araçlardan hiç anlamıyorum o yüzden bilmiyorum zaten bekarım kız arkadaşım ile gideriz gidersek bir yere siz yerimde olsanız ne alırdınız
Çok km yapmıyorsanız 2008,çok geziyorsaniz chr alacaksınız hesap basit
Sizin yerinizde olsam, ikinci eli bu iki modele göre daha kuvvetli olan, triger problemleri olmayan, 1.8 motor ile mtv yükü bindirmeyen, Volkswagen T-Roc tercih ederdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pejo'dan uzak dur sorunları şikayetleri bitmiyor. Rezil bir firma müşteriye değer vermiyor parasını hak etmiyor. Kesinlikle chr alınır. Toyota sorunsuzlugu ile uzun yıllar kafanız rahat binersiniz.
C-HR 950-1m bandında alacak birisiner hangi motoru tavsiye edersiniz? 1.2 var aklımda, batarya ile uğraşmak istemiyorum.
-
Hocam troc 1.9 chr 1.6 fiyat olarak çok fark olduğu için almak istemiyorum birde en boşu çok boş ww de
Tartışmasız chr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X