93 lüyüm ama bu sene giricem ben gerci oks mi bana gircek ben mi oks ye giricem belli değil daha hiç ders calışmadım ama oks için bi tahminimi yapıyorum 82 net yaparım heralde
Ve sonuç 82,33 Bu kadar mülayim bir insanım ben
Türkçe 1 yanlış Matematik Full Fen 2 yanlış 1 boş Sosyal Full
teşekkürler bu linke göre puanlarım: 419.715 tm mf beni ilgilendirmio :D
uff ya fen 5 ynls oldu 94 net ben bu fenin varya....
Doğru Yanlış Türkçe: 21 4 Matematik:24 1 Fen: 20 3 (2sini hatırlayamadım boş diil) Sosyal 25 0
Fende hatırlayamadıklarım doğru olursa : TM Puanı : 473.213 FM Puanı : 471.034
Fende hatırlayamadıklarım yanlış olursa : TM Puanı : 467.326 FM Puanı : 462.183
bende çok mutluyum
69,33 net!! 387-390 FLN YAPIYO HERALDE!! ÇOK MUTLUYUM DH HALKII.BEN Kİ 8 AY BOYUNCA KİTAP DAHİ AÇMAYAN DERSANEDE 50 NETİN ÜSTÜNE ÇIKAMAYAN GELİP 69,33 YAPIYORUM MUHTEŞEM BENİM İÇİN!
turk 1y mat 2y fen 1b sos 1y
476 puan
arkadaslar bence sevinmeyin çünkü anadolu liseleri taban puanlar tavan yapcak. herkesin türkçe mat iyi çünkü. fen lissslerinde bişe değişmeyecek die duydum
Beyler Bnde 93,33 Yaptım Türkçe 1 Yanlış, Matematik Full Fen 3 Yanlış Sosyal Bilgiler 1 Yanlış
88 Net :D Türkçe 2 Yanlış Matematik 3 Yanlış Fen 2 Yanlış Sosyal 2 Yanlış
SÜPERİM :D BURSA ANADOLU BEKLE BENİ :D:D
Puanım İnş.. İstediğim liseye uyar..Bekle beni Atatürk ve Tülay başaran..
Walla ben tam netlerimi bilmiyorum çünkü cevapları bilmiyorum cevapları bilmiyorum çünkü sınav çıkışı baya bi gezdim stresi atıyım diye bu yüzden tvden cevapları alamadım Genede çözdüğüm soru miktarlarını yazıyım
Türkçe: Bütün sorularını çözdüm Matematik: 13 soru çözdüm Fen: 2 boşum var gerisini Çözdüm Sosyal: Hepsini çözdüm
Umarım türkçe ve sosyal en az 22 net gelir fen ise 20 net gelse yeter matematik hepsi doğru olsa en iyisi olur benim için ama ondanda en az 8-9 net olsun yeter
Biliyorum buraya pek mesaj atmadım ama yinede paylaşmak istedim TÜRKÇE 24d 1y MAT 23d 2boş FEN 19d 2y 4b SOS 25DOĞRU TOPLAM 91d 3y 6b 90NET BU BENİM REKORUM
BU NEDİR MİLLET 400 ÜN ALTINA İNMEMİŞ.NE KADAR FIRLAYACAK BU OKUL PUANLARI!1
not: 431 puan yaptım
arkadaşlar bu zamandır dh üyesiyim ama burayı görmedim puanım mf 448.652 tm 447,
arkadaşlar tahmini net
quote:
Orjinalden alıntı: 007captiva
arkadaşlar tahmini net
84
Şimdi küfredecem,noluyo lan herkes 90 üstü yapmış!
Sallamıyonuz değil mi çömler?
quote:
Orjinalden alıntı: kadango
Şimdi küfredecem,noluyo lan herkes 90 üstü yapmış!
Sallamıyonuz değil mi çömler?
Öyle olmuş biraz.
Bende geçen sene girdim, bi çözeyim dedim bi test bile çözmeme rağmen 82 net yaptım.