Şimdi Ara

######--2008 OKS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ --###### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
886
Cevap
0
Favori
58.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

Maşallah hepsi de binbaşı, yarbay

evet.o da tartışılası bi konu.hem test çözüolar hemde min 750 msj sayısı.ben bile bu mesaj sayısıyla oks de çaktım.

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Bende giricem kısmetse

Sallama len.

• Hehe ben bu sene girdim
    4 yanlış sosyal 3 yanlış fen gerisi full = 474,6 puan

izmir fen lisesine yerleştim

[Haftada 10-15 soruyla]
    Bi kere düzgünce çalıştıysam top oliyim(düzgün olmadan da çalışmadım aslında )

Hepinize sınavda başarılar
  • @Gcalper o nasıl oluyo.Sen kitaplarımı ezberledin yoksa.Çünkü haftada 10-15 soru imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahqra

@Gcalper o nasıl oluyo.Sen kitaplarımı ezberledin yoksa.Çünkü haftada 10-15 soru imkansız

iflye giren adam değşik olur
  • arkadaşlar şimdiden hepinizin kafasında gitmek istediği lise ve o lise için çalışma programı falan hazırlamışsınızdır mesela ben sakıp sabancı anadoluyu istiyorum birde bilgisayara ne kadar süre ayıracaksınız ben herhalde 30 dakka 1 saat belki ayırırm diye düşünüyorum büyüklerimizede danışarak günde 45 dk falan bilgisauar çok mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gcalper

Hehe ben bu sene girdim

[Haftada 10-15 soruyla]

atıyorsun çok belli inek gibi çalışanlar hep boyle der çalışmıyorum diye ben kabul ediyorum son sene 200 soru günde çozudugumu ama karşılıgını da aldım senin gibi yok haftada 10-15 soru yok günde 5 soru filan

millet aptal degil dielim biz senin 15 soru çozdugune inandık eline ne geçicek ?
    biz Gcalper çok zekiymiş 15 soruyla 476 mı yapmış dicez

• quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Orjinalden alıntı: Gcalper

Hehe ben bu sene girdim

[Haftada 10-15 soruyla]

atıyorsun çok belli inek gibi çalışanlar hep boyle der çalışmıyorum diye ben kabul ediyorum son sene 200 soru günde çozudugumu ama karşılıgını da aldım senin gibi yok haftada 10-15 soru yok günde 5 soru filan

millet aptal degil dielim biz senin 15 soru çozdugune inandık eline ne geçicek ?
    biz Gcalper çok zekiymiş 15 soruyla 476 mı yapmış dicez

+1

• ben oks 2007 ye girdim çoook pis zor yandınız günde en az 350-400 soru çözmeniz gerekiyo oksde önce herkes çok basittider sonra sınav sonucu gelince
  • EKLE YAAA...

OKS BANNED OKS BANNED..
  • Up Up Up
  • Yaz beni de
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamboat

ben oks 2007 ye girdim çoook pis zor yandınız günde en az 350-400 soru çözmeniz gerekiyo oksde önce herkes çok basittider sonra sınav sonucu gelince

Abartma receeeeeppppp!!!
    Normal testlerden daha kolaydı bence...

quote:

Orjinalden alıntı: proxTed

quote:

Orjinalden alıntı: F@NC1FUL

Neden bunu 2007 OKS de yapmadınız yaw
    Ben bu sene bitirdim OKS derdini...Size kolay gele....

bizim içinde vardı ki sen görmemissin.

tuh tuh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@NC1FUL -- 12 Ağustos 2007; 1:16:29 >

• demez siz en son adamlarsınız he son oks ye girenler arkadaş biraz abartmış galiba 350 - 400 soru yöh be abi ne yaptın
  • Benide ekleyin netlerim: 90 civarı hedefim 96
  • Valla iki senedir çektiğimiz hazırlık, dersane, anne baba fırçası, oyun oynayamama. istediğin gibi hareket edememe. Durmadan burnunun dibine testlerin uzatılması olayı çok şükürr bitti.

Ne oldu. Falla bi sürü hayal, bi sürü hedef, hatta masamın üzerine koskoca bi kabataş lisesi resmi asmıştım.
    En ağrıma giden de o resmi yırtıp çöpe atmak oldu:(((

Pertevniyal Lisesini kazandım. Bilemiorum nolur artık.

Tüm 2008 yolcularına başarılar. Psikolojisi eziyor insanı imtihanın. Kolay gelsin hepinize.
  • OKS imtihanları hayatın sonu değil ya.

Fazla kasmayın.
  • size tavsiye; ben iyiyim kazanırım deip bırakmayın bi kaç ay adam akıllı çalışın yoksa hayatınız hatasını yaparsınız millet anadolu fene giderken sizde düz lisede saçlarınızı yolarsınız hele hele son 3 ay yani 8.sınıfın 2. dönemi derslere asılın kesinlikle bırakmayın tamamdır ha birde sürekli deneme sınavına girin sınav garanti sizindir
  • benide ekleyin

imzayı hallediyorum net kısmınada Fullemesse Şerefsiz olsun yazın

ağustosun son hoftası dersane açılıyo ve okul açılana kdr hergün dersane ye gidiyorum
    şurda son 1 haftam var sonra ne Pc yüzüGörcem Nede Tv yüzü

geçen sene test te 1 yanlış başına 10 soru ceza alıyodum bu 0 yalnış çıkarana kdr dwm ediyodu
    bakaım yine aynı uygulamaya yaparsak günde 1000 soruyu geçeris artık billboard larda fotoğrafımız çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 12 Ağustos 2007; 23:38:40 >

• arkadaslar oncesiyle sonrasiyla oks de basarilar dilerim size ben 2006 oks den 389 puan almistim (FM) ve %3 de idim Turkiye'de size de basarilar
    (Ingilizce tam bir basbelasi oluyor lise 1 de)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.