Şimdi Ara

2008 Model VW jettaya jant seçimi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bizde 2008 model 1.4 tsi dsg 140 hp comfortline vw jetta var.bildiğiniz gibi aracın üzerinde 16 inç lik orijinal jantları bulunmakta şuan bu jantların üstünde aracın kış lastikleri bulunmakta yazın ise yeni bir jant alıp üstüne yeni bir lastik almak istiyoruz.sahibinden.com dan bir ilan buldum vw golf ve vw scirocco R janti diye 17 inç ve satıcıya sorduğumda vw jettayada uyumludur cevabını aldım.fiyat 850 tl sizce bu fiyata jant alınırmı? kalitelimidir? ileride sorun çıkartırmı?ve en önemlisi sizce görünüm olarak vw jettya ayrıca aracımız füme renk bu araca sizce 17 inç R JANTI yakışırmı ??? saygılar.... ayrıca ilanın linkinide veriyim.........

www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17-inc-jant___vw-golf-r-ve-scirocco-r-janti___muzaffer-ticaret-111383378/detay

• lütfen biri cevap versin...!...?
  • Bu jant daha yakışır bence.
     2008 Model VW jettaya jant seçimi???
  • Ben de interlagos jantı önerecektim ama resimdeki boyun bir küçüğü daha güzel olur bu çok büyük olmuş bence kaba duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verdiğiniz için teşekkürler... bu dediğiniz interlagos jantlarada baktım fiyatları hep 800-900 tl civarında bu fiyata jant alınırmı sizce orijinaline göre farklar neler olabilir? herkez çok uyduruk olur çukura düşünce orijinal jantlara göre hemen yamulur vs.. gibi şeyler söyleniyor.siz neler düşünüyosunuz bu konu hakkında ?artısı eksisi ne olur araca???
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahrsc01

cevap verdiğiniz için teşekkürler... bu dediğiniz interlagos jantlarada baktım fiyatları hep 800-900 tl civarında bu fiyata jant alınırmı sizce orijinaline göre farklar neler olabilir? herkez çok uyduruk olur çukura düşünce orijinal jantlara göre hemen yamulur vs.. gibi şeyler söyleniyor.siz neler düşünüyosunuz bu konu hakkında ?artısı eksisi ne olur araca???

interlagos zaten vw!nin orjinal jantlarından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahrsc01

cevap verdiğiniz için teşekkürler... bu dediğiniz interlagos jantlarada baktım fiyatları hep 800-900 tl civarında bu fiyata jant alınırmı sizce orijinaline göre farklar neler olabilir? herkez çok uyduruk olur çukura düşünce orijinal jantlara göre hemen yamulur vs.. gibi şeyler söyleniyor.siz neler düşünüyosunuz bu konu hakkında ?artısı eksisi ne olur araca???

interlagos zaten vw!nin orjinal jantlarından

O anlamda demedi orjinali. İnternette satilan jantlar replika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 model vw passat ABS uyarısı
    11 yıl önce açıldı
    2016 model Honda Civic
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.