Şimdi Ara

2008 Model KİA CERATO İle Tek Depo Şehiriçi 930 Km (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
12.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ceyhun arkadasın verdigi test sonucları makyajsız ceratolara ait sonucta yeni ceratolar 1.6 motor daha güclü bunu bi belirtiyim..

bizde asla corolla kötü demiyoruz kötü olsa bu kadar tercih edilmez haa kia iç kalitesiyle corollaya belki yaklasamaz ama corollada performansta yaklasamaz 1.6 dizel motor cıkarırsa o zman düsünürüz onu..

ceratonun fulune 35 bin diolar corollaya ne diyolar..işte farklar burda kişisel zevkler bütce durumları yani bence tartısmaya gerek yok geniş bakın biraz tek taraflı olmayın

saygılar...
  • ceratonun fulu 37.871 YTL miş 35e bir alt modelini veriyorlar.

ayrica full ceratoda ne otomatik yanan far nede yağmur sensoru var esp opsiyonel olarak dahi alinamiyor

bu durumda bir kac farkli donanimla corollanin comfort donanimina denk geliyor..

bunlar ise 16 " alaşım jant, otomatik kararan iç dikiz aynasi ve dijital klima. ceratoda comforta gore bunlar var. corolla 9 hava yastiği farkina sahip comfort donaniminda.

39,700.00 YTL su anki comfort fiyati

ama motor farkida var bu durumda fiyat performans olarak cerato avantajli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 28 Nisan 2008; 21:15:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

ceratonun fulu 37.871 YTL miş 35e bir alt modelini veriyorlar.

ayrica full ceratoda ne otomatik yanan far nede yağmur sensoru var esp opsiyonel olarak dahi alinamiyor

bu durumda bir kac farkli donanimla corollanin comfort donanimina denk geliyor..

bunlar ise 16 " alaşım jant, otomatik kararan iç dikiz aynasi ve dijital klima. ceratoda comforta gore bunlar var. corolla 9 hava yastiği farkina sahip comfort donaniminda.

39,700.00 YTL su anki comfort fiyati

ama motor farkida var bu durumda fiyat performans olarak cerato avantajli.

liste fiyatı 37.8 ama full donanım yani advanceyi 35 bin e alabiliyorsunuz daha hafta sonu aldım fiyat ama ne kadar gecerlidir bilemem yani fulu 35 bin ytl su an evet bazı seler yok tabi ama yinede yeterli sayılır o fiyata..

• SONUÇ.....HER YİGİT BİNDİGİ ATI ÖVER...... Hepiniz arabalarınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanınız...Zevkler ve renkler farklıdır...BENİM ARABAM SENİN ARABANI DÖVER.....Derseniz bu topik uzar uzar gider.... Bir arabanın degeri ikinci el oto pazarına çıktıgı zaman belli oluyor.....Saygılarımla....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanasın...Kia güzel arabadır bilirim...PARÇALARI SERVİS DIŞINDA BULUNMAZ...Serviste ise yanaktan bir öpücük vermeden parça alamazsınız...Arabanız güzel...Sözüm yok....Bu forumdakiler çok kıskanç oldukları için yazmazlar...Bir Cereto = 5 Corolla... Bilmezmiyiz ?? .Bu gerçegi ise biz degil 2. el oto piyasası söylüyor...Hayırlı olsun....İnşallah satmak zorunda kalmazsınız. Uzun yıllar kullanırsınız....Saygılarımla...

anca 5 corolla tirnaği olur cerato sanki hic kullanmadik

arka koltukta oturduğun belli oluyo toyotayı savunup durmayın burda ya adamlar şurda 2 snelik mazisi var dizel motorlarının kia yla karşılaştırıyonuz aslında crdı motor d4d dizele 10 fark atar sakın bir 115 bg cerato aslında eski 102 bg dizel cerato görüpte geçiçem diye uğraşma çok canın yanabilir kia yıda hafifle alma derim arabaları ucuz değildir kalitesiz hiç değildir

• @yengeç kazım haklisiniz,her aracin kendine gore iyi kotu taraflari vardir,illaki bu marka demek biraz bilincsizce cocukca,kia kullaniyorum diye degil yengeç kazım arkadasimin dedigi gibi biraz arastirin hicte hafife alinacak bir marka degil,ve her yil teknolojisiyle tasarimiyla kalitesiyle citayi hizla yukseltiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emorusi

@yengeç kazım haklisiniz,her aracin kendine gore iyi kotu taraflari vardir,illaki bu marka demek biraz bilincsizce cocukca,kia kullaniyorum diye degil yengeç kazım arkadasimin dedigi gibi biraz arastirin hicte hafife alinacak bir marka degil,ve her yil teknolojisiyle tasarimiyla kalitesiyle citayi hizla yukseltiyor.

sağol dostum
  • ee heralde yani corollayla sadece güvenlik bakımından belki kıyaslanır sonucta biri 5 yıldızlı o 1.4 motorla ceratonun yanına yaklasamaz bence buna imkan yok..kia artık dev bi marka bence öle hafife alıncak bişi diil ceed i görünce bu daha iyi anlasılıyo zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emorusi

@yengeç kazım haklisiniz,her aracin kendine gore iyi kotu taraflari vardir,illaki bu marka demek biraz bilincsizce cocukca,kia kullaniyorum diye degil yengeç kazım arkadasimin dedigi gibi biraz arastirin hicte hafife alinacak bir marka degil,ve her yil teknolojisiyle tasarimiyla kalitesiyle citayi hizla yukseltiyor.

• arkadaş aracı almış bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer.buraya gelipte başka araçları övmenin ve tercih edilen aracı yererek insanların hevesini kırmanın bir anlamı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aghkzlkya

arkadaş aracı almış bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer.buraya gelipte başka araçları övmenin ve tercih edilen aracı yererek insanların hevesini kırmanın bir anlamı yok.

dogru sölüyosun arkadasım zaten bunu yapanlar bu forumda dolasan sayılı marka fanatikleri işte takmamak lazım...
  • hepiniz saolun arkadaşlar.destekleriniz için teşekkür ederim.
    topiği açtığımda bazı marka fanatiklerinin saldıracağını biliyordum ama bu kadar olacağını sanmıyordum.ne kadar çok çekemeyen varmış meğerse KİA'yı.aracım şu anda 2100 km ye geldi.daha üçüncü kez depomu doldurdum inanılması zor ama gerçek.
    dünde camlara füme rengi film çektirdim sonaxta.ayrıca iç ve dış NANO teknolojili koruma yaptırdım yine aynı yerde.sabah 10 da bıraktım aracımı akşam 8 de aldım.adamlar hakikaten iyi uğraştılar araçla..hepsi 580 ytl ye geldi ama değdi parasına.filmler ömür boyu garantili,NANO koruma ise 1,5 sene garantili.
    sonaxtaki elemanlar aracı yakıt tüketimini sordular.tabi bende söyleyince inanamadılar.motoru yıkamak için açtıklarında tai motoru görünce abi bu 2.0 litre filanmı dediler.çok ihtişamlı bir motoru var bunun dediler.siz birde içine binip gaza biraz basınca görün dedim nasıl şaha kalkıyor.focuslar filan pek yanaşamadığını anlattım.kendinize iyi bakın dostlar.het türlü konuyu tartışmak için msn ve mail adresim drangelman@hotmail.com

• arkadaşa hayırlı olsun. ceratomu iyidir corollamı girmek istemiyorum.
    burada bir kavram kargaşası var bence. performans derken 0-100km hızlanmadaki 0.3 saniye farkı kastetmiyoruz herhalde. güvenlik, servis, yedek parça, ikinci el, konfor, motor, işçilik, kullanma maliyeti, tatmin vs. bir sürü değişken var. biraz daha ucuz ama cartı yok curtu yok dersen fiyat/performans daha yüksek çıkmaz.
  • Toyota-Kia kıyaslama bence de çok yanlış...Toyata daha kalitesiz dir demek çok yanlış olur..Sonuçta herkes maliyeti düsünerek kalite ve mükemmellikten ödün veryiyor.Kia Dünyanın her yerinde satılan bir araç.Fiyat sorun olmayacaksa herkes en mükemmel aracı üretir.kia Kalitesini tartışmak beyhude ..Nissan-Honda-toyota ne ise Kia da odur

herkes zevkini düşünerek araç alıyor..Fiyat dersen zaten hemen hemen aynı fiyat araclar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafo -- 20 Mayıs 2008; 20:48:34 >
  • ya cok sacma aslında bu tartısmalar.cidden artık kötü arac yok zaten hepsi cok iyiler.ama her aracın kendine özgü daha iyi oldugu noktalar var cerato performanssa corolla güvenlik mesela bence bu böle niye tartısılır anlamam.tabi bide zevk meselesi bana göre cerato daha sekil bi aracdır baskasına göre corolla ama bunu fanatiklik yaparak diil güzel bi dille söliceksin
  • quote:

gonlunde toyota olup kia alip pisman olmadiğini soylemek zorunda olan yurdum insani

aslinda ici icini yiyiyor o ayri

ne alaka arkadaşım sen toyoto aldın diye en iyi araba seninmi her açıdan... ben buna kızıyorum ya... ya kardeşim Allah çok daha iyilerini nasip etsin ancak başka markaları kötüleyerek veya kendi kullandığınız markayı övmek niye

Toyoto nın kalitesine bişey diyemeyiz ama bu Kianın kalitesiz olmasını gerektirmez... Fiyat acısındanda Kia önde gidiyor...

lütfen mantıklı yorum yapalım

• quote:

Orjinalden alıntı: blue night

quote:

gonlunde toyota olup kia alip pisman olmadiğini soylemek zorunda olan yurdum insani

aslinda ici icini yiyiyor o ayri

ne alaka arkadaşım sen toyoto aldın diye en iyi araba seninmi her açıdan... ben buna kızıyorum ya... ya kardeşim Allah çok daha iyilerini nasip etsin ancak başka markaları kötüleyerek veya kendi kullandığınız markayı övmek niye

Toyoto nın kalitesine bişey diyemeyiz ama bu Kianın kalitesiz olmasını gerektirmez... Fiyat acısındanda Kia önde gidiyor...

lütfen mantıklı yorum yapalım

böle bi yorum yapan kişiden mantıklı yorum beklemek sacma olur bence

• Arkadaşlar,bir araç başkasının yaptıkları testlerde,yorumlarda belli olmaz.Biz cerato'yu alırken birçok kişi yapma etme dedi,biz aldık...Ne oldu,otobanda fare olduk,viraja 170 le girdik,frene bastık durduk...Yapmayın arkadaşlar,kullanmadığınız araç hakkında yorum yapmayın...Toyota'cılara söyleyecek sözlerim bunlarla sınırlı değil tabiki,sizin aracın motoru küçük,1.4 d4d kullanıyorsunuz.Motorunuz tamamen ekonomik olsun diye üretilmiş,neticede duyduğum yorumlar bunu doğruluyor.Ne amaçla bilmediğiniz,kullanmadığınız bir aracı eleştiriyorsunuz buna anlam veremiyorum...

Bu arada drangelman aracın hayırlı olsun,kazasız belasız kullan...Yakıt konusuna gelince,ben hangi kia'ya baksam az yakıyor,işi bilmek lazım...Aracı doğru adımlarla kullanırsanız,ki siz kullanıyorsunuz,böyle yakıt yakmaya,otobanda kaçmaya,viraja korkusuz girmeye devam edebilirsiniz...
  • himm benim babam senin babani dover durumlari bas gosteriyor

toyota`da guzel kia`da guzel,gercekten,gelin dost olalim,bir birimizin araclarinin guzel yanlarindan bahsedelim
  • Cerato nun yol tutuşu kötü diyen arkadaşı en kısa zamanda test sürüşü yapmaya davet ediyorum şaka gibi bir yorum ... Bu arada şikayetim var sitesindeki arkadaş iyi bir şöför olmadığı kanaatindeyim çünkü 48.000 deki diesel ceratomla 75 ytl lik euro diesel yakıtla şehir içinde 475 km yol yapıyorum ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.