Şimdi Ara

2008 model chrysler sebring 2.0 crd hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2003 2004 leri gormustum daha once ama bu dikkatimi cekti 2007 sonrasi gorunus olarak gercekten muhtesem

1 milyon km ye kadar sorunsuz kullananlar varmis duzenli bakim yapildigi taktirde sorun cikmiyormus
    forumlarda okudum passat motoru varmis icide cok modern sizinde fikirlerinizi almak istedim

Esp sunroof deri doseme koltuk ve bardak sogutma isitma vs vs 65 bin tl ye satilan araclarda bile bu donanim yok

38 39 bin tl verip almak mantikli mi sizce 2.0 dizel ne kadar yakar yedek parca bulunur mu ve pahali midir vs ?

Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso1980 -- 21 Şubat 2018; 1:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok da ucuz değilmiş. O paraya 2008 jaguar da var.

• 2000 2002 civari jaguarlar var bu paraya

• quote:

Orijinalden alıntı: iso1980

2000 2002 civari jaguarlar var bu paraya

sen sebring beğendiysen jaguar bakma bence frmda kimseyi qashqai ve wv grubu arabalr dışnda ikna edemezsin pek fikirlerini sorma
  • http://bestlifeonline.com/worst-cars-30-years/

İnternette buna benzer onlarca liste bulabilirsin, kaportası büyük, kendisi dökük bir araçtır. Avrupadaki modeller 2.0 pompa-meme dizel motor ve manuel satıldığı için zamanında, Amerikadaki 2.7'ler kadar bela değildir, iş görür. Çok ucuza temiz birşey bulunursa olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

http://bestlifeonline.com/worst-cars-30-years/

İnternette buna benzer onlarca liste bulabilirsin, kaportası büyük, kendisi dökük bir araçtır. Avrupadaki modeller 2.0 pompa-meme dizel motor ve manuel satıldığı için zamanında, Amerikadaki 2.7'ler kadar bela değildir, iş görür. Çok ucuza temiz birşey bulunursa olabilir.

Tesekkur ederim kardesim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.