Bildirim
2008 model 1.4 trendy 207 sizce?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fiyat hakkında birşey diyemeyeceğim,fakat 207 ler benimde hoşuma gidiyorlar,yakışıklı araçlar.. _____________________________ -
siyah olması ve 2008 olması benim için avantaj hep arabalarım kırmızı idi kısmetse bunu alacağım gibi duruyor bakalım ne yapacağız sonuçta garanti dahilinde sıfır gibi araba sorun çıkmaz sanırım _____________________________ Bir düşmanınızla devamlı savaşırsanız, ona bildiğiniz bütün taktikleri öğretmiş olursunuz. -
1.4 mü , 1.6 mı
dizel mi benzinli mi
trendy mi dynamic mi premium mu?
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: individual
1.4 mü , 1.6 mı
dizel mi benzinli mi
Ergin abi hepsi başlıkta var
sadece dizel mi benzinli mi yok o da benzinlidir diyorum
2008 model olması fiyatında etken bence biraz daha kırdırmaya bakın_____________________________ -
quote:
1.4 mü , 1.6 mı
dizel mi benzinli mi
benzinli trendy fiyat konusunda maalesef inmiyor ne kadar daha zorlayayım ne dersiniz_____________________________ Bir düşmanınızla devamlı savaşırsanız, ona bildiğiniz bütün taktikleri öğretmiş olursunuz. -
Bence fazla o arabaya 21.000 en boş donanım trendy. 2006 makyajlı 307 Dizel 19.000 tl iken şu kriz ortamında B sınıf bi araca 21.000 vermek garip. _____________________________ 
BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K. -
quote:
Orjinalden alıntı: Screamer
quote:
1.4 mü , 1.6 mı
dizel mi benzinli mi
Ergin abi hepsi başlıkta var
sadece dizel mi benzinli mi yok o da benzinlidir diyorum
2008 model olması fiyatında etken bence biraz daha kırdırmaya bakın
başlığa dikkat etmemişim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler