Şimdi Ara

2008 FORD FOCUS TITANIUM 1.6 TDCI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
28.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı Olsun makyajlılar çok hoşuma gidiyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nokya6260

    saolun arkadaşlar. daha iyisi sizlerin olur inş.

    bu araçda göstergeler, sayılar filan beyaz renkde ibreler kırmızı renkte yanıyor. bu sebeple göstergeler çok iyi okunabiliyor.
    ayrıca cd çalar ve klimanın ışıkları kırmızı renkte yandığı için geceleyin karanlıkda vites bölgesi sanki gece lambası yanıyomuş gibi aydınlanıyor. bu da hoş bir ortam sağlıyor.


    Vitesin orayı aydınlatan şey Submarine Light dır...Tavanda 2 tane turuncu ışık var.Onlar aydınlatıyor orayı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nokya6260

    quote:

    Orjinalden alıntı: shamsheytani

    teyp teki phone dugmesı ne işe yarıyor?

    eğer yanlış anlamadıysam telefonun müzik sistemine bağlı ise, sana telefon geldiğinde phone düğmesine basarak çalmakta olan müziğin sesini kısıyor ve seni arayanın sesini hopörlörlere veriyor. böylece telefon konuşmanı yapabiliyorsun. telefonun nasıl bağlandğını çözebilirsem denemeyi düşünüyorum.


    Araçlarda Bluetooth olmadığı için bağlayamazsınız.Opsiyon bile yapmamışlar Bluetooth'u...Ancak siz taktırabilirseniz çalışır tabikide.Yanlız ses kolonlardan değil tavan lambasının ordaki küçük hoparlörden gelecektir.
  • hayalimdeki araba ....ALLAH kaza bela vermesin....
  •  2008 FORD FOCUS TITANIUM 1.6 TDCI
  • Araç cok güzel allah kaza bela wermesin
  • birde birşey sölücem unuttum astra ya demişsiniz kocaman araba 1.3 motor konurmu die suanda teyzemler 2008 model astra dizel sedan 1.3 dizel aldılar teyzemin arbasını birkaçkez kullandım inanırmısınız okadar seri arabaki 2 viteste yapıştırdınızmı banamısınız demio baya iyi gidio 1.3 olmasına rahmen maşallağı war süratlı bi araba
  • Son zamanlarda sabahlari ankara cok soguk.. Arabayi sabah disaridaki sicaklik -10 civarinda iken calisitirip geri vitese taktigimda 3-4 saniye boyunca tiz bir bip sesi geliyor, sonra bakiyorum ki PARK SENSORLERI calismiyor... Gun icinde ogleye dogru calismaya basliyor PARK SENSORLERI... Soguk havada calismamasi gibi bir durum olmadigini dusunuyorum...
    Gecen sene hicboyle birsey yasamamastim keza gecen sene de havalar bayagi soguktu..
    Araba 2008 Ford Focus II Titanium X paket..

    VAR MI Bilgisi olan PARK SENSORLERI ile ilgili...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: twomen

    Son zamanlarda sabahlari ankara cok soguk.. Arabayi sabah disaridaki sicaklik -10 civarinda iken calisitirip geri vitese taktigimda 3-4 saniye boyunca tiz bir bip sesi geliyor, sonra bakiyorum ki PARK SENSORLERI calismiyor... Gun icinde ogleye dogru calismaya basliyor PARK SENSORLERI... Soguk havada calismamasi gibi bir durum olmadigini dusunuyorum...
    Gecen sene hicboyle birsey yasamamastim keza gecen sene de havalar bayagi soguktu..
    Araba 2008 Ford Focus II Titanium X paket..

    VAR MI Bilgisi olan PARK SENSORLERI ile ilgili...


    Bazen bende de aynı sorun oluyor.
    Geri vitese taktıktan sonra ince ve uzun bir biip sesi "abi ben çalışmıyorum bana güvenme" anlamına gelmektedir.

    Çözüm olarak park sensörülerini yuvalarından söküp iyice temizleyip tekrar yerine takarsanız büyük ihtimalle düzelecektir.

    Ayrıca park sensörü soğuk havadan değil yağmur veya kardan dolayı çalışmayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nokya6260

    saolun arkadaşlar.

    araç titanium ve titanium x paketli olmak üzere 2 türlü satılıyor. bizim aldığımız normal titanium. yani x paketi yok araçda.

    bu x paketinde bildiğim kadarıyla sürüşe duyarlı ön farlar, sunroof, park sensörü,parçalı deri koltuklar ve bunların değeri normalde 6.000ytl ama araç yeni ve kampanya olduğu için 4.000ytl ye veriyorlar. bizim için bunlar pek önemli olmadığı kararına vardık ve bunları almadık.

    aracı küçük bir pazarlık ile 43.500 ytl ye aldık.

    aracı alırken park sensörünü taktıralım dedik ama sensörleri sonradan takıyolarmış ve tamponda siyah siyah durduğu için ve bu takma işlemini delerek yaptıkları için vazgeçtik. bugune kadar sensöre ihtiyacımız olmadı bugun den sonrada olmaz heralde :) bu park sensörüne de 170ytl ( yanlış hatırlamıyorsam ) demişlerdi.



    aracın kokpit kısmı bence gayet iyi yapmışlar. her bir yerine dokunduğunuzda kaliteyi hissediyorsunuz. bilgi ekranı kullanımı basit ve kullanışlı. direksiyonun sertliğini duruma göre değiştirebiliyorsunuz. 3 seçenek var. sport,normal ve konfor. bunlara göre direksiyon sertliği değişiyor. süspansiyon sistemini gayet başarılı buldum. çukurlara filan girdiğinizde aracı çok sarsmıyor. sanki küçük bir tümsekten geçmişiniz gibi geliyor. içerdeki dikiz aynası geceleyin kararma özelliğine sahip. arkadan gelenlerin farları gözünüzü almıyor. sanki güneş gözlüğü ile bakıyormuşsunuz gibi oluyor. araç butun focuslarda olduğu gibi virajları gayet başarılı dönüyor.

    gece fotoğraflarını bu gece çekicem arkadaşlar eğer bir aksilik olmaz ise tabi :)

    2008 de 43.500 e sıfırı alınırken şimdi ikinci eline o para isteniyor gerçi sıfırı 60 bin olmuş
  • gerçekten öyle zamanında 0 araba alınıyordu o fiyata suanda adam km si düşük araclara 39 40 41 cekenler var ya :D kalktık bi arac almaya bulamıyoruz ucuza puf

    2008 ford focus hatchback düz vites dizel ghia yada titanıum arac arıyorum
    hasar kaydı olmayan boya kaza değişen olmayan yani temiz bakılmıs bakımlı bir arac istiyorum
    satan varsa görüşmek isterim teşekkürler
  • Bende ilk yorumları okuyorum arabanın içi şöyle kokuyor falan diyorum ne diyo bunlar kaç senelik araba ne kokcak yazıcaktım az kalsın tam fail oluyoduk eşiğinden döndük
  • :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.