Şimdi Ara

2008 Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion tavsiye eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi diyeceksiniz hani Passat 1.6 FSI alacaktınız ne alaka Linea diye
    Passat için 32.000 civarı bütçe gerekiyordu o kadar çıkamayacağız çok zorlayacağına karar verdik.
    Abim de düşündü şehir içinde 10-11 lt yakan araba alıp da rahat rahat dolaşamamaktansa bunu alır istediğim gibi rahat rahat dolaşırım dedi. Bu araç alınırsa zaten normalde 6-7.000 km yapacaksa 11-12.000 rahat yapılır yılda
    Şu an kullandığı araç zaten Swift şehir içinde 10-11 lt tüketiyor. Linea bunun yarısı kadar yakacak anca ve konforu da bundan daha kötü olmaz. Daha önce ben Linea kullanmadım ama abim şirkette 1.3 mj emotion modelini 45 gün kullanmış, 5000 km civarında yol yapmış rahat bir araç olduğunu söylüyor.
    Arkadaşımda 2008 model 82.000 km'de Linea 1.3 multijet emotion var full donanım, siyah, hiçbir boya ve değişen yok
    Aracın fiyatı da gayet uygun 26.000 istiyor.
    Siz tavsiye eder misiniz 26.000'e bu aracı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklentilerinizi karşılıyorsa neden olmasın?

Çok konforlu, performanslı bir araç aramıyorsanız alınabilir elbette.

• çok performaslı ve çok beklentiniz yoksa alınabilir.
  • 26.000 liraya daha iyisini de bekleyemeyiz ya zaten 26'ya gayet iyi diye düşünüyorum

• emotion donanımı çok tatmin edici ve diğer versiyonlara göre çok kaliteli üretilmiş.bence o paraya gayet mantıklı bir seçim.
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    hoca sizinki attan inip eşeğe binmek olmuş. swift de 7 tane hava yastığı güvenlik açısından fiatla kıyaslama. ama az yaksın ben kazaya karışmam diyorsan o başka. ama kaza sana karışır bunu unutma. önce sağlık.
  • O fiyata alınabilecek en iyi araba. Donanımı iyi. Yol tutuşunu falan pek bilmiyorum. Ama bana sürüşü zevkli gelmemişti. Sürücü oturma mesafesinden, ön konsol camın bittiği yere kadar çok mesafe var. Sürüşü zevksiz kılıyor. Onun dışında güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat gayet uygun hocam alınır paşa gibi binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusirohasuki

hoca sizinki attan inip eşeğe binmek olmuş. swift de 7 tane hava yastığı güvenlik açısından fiatla kıyaslama. ama az yaksın ben kazaya karışmam diyorsan o başka. ama kaza sana karışır bunu unutma. önce sağlık.

Hocam yalnız Swift'de 7 hava yastığı yok ki sadece 2 tane var.
  • Ben active plus suruyorum, o bile su an yazdiklariniza gire beklentilerinizi karsilar, bence direk alin emotion'u.

• linea gayet güzel bir araba, fiat ın her arabasına şahin muamelesi yapmanın alemi yok
  • Acikcasi linea ne ncap i olan ne guvenlik konusunda saglam bir araba degil. O uzunluga o dar yapi bisiklet gibi gosteriyor araci. Ic dizayn emotionda fena degil koltuklar falan fakat o fiat vitesinin kendi kendine sallanmasi bile insani uzuyor o kadar para verdikten sonra. Lakin soyle birsey varki o 1.3 multijet motor yokmu.. Kaya gibidir az yakar stabil bir performans sunar yokus ve duzluklerde. Cok ucup kacmaz ama bastinmida bogulmaz yokuslarda. Yakit zaten unludur cok cok az yakar. 26 ya alinabilecek en iyi araclardan biri. Fiyatida cok uygunmus bence bu piyasada. Kalite ve guvenlik degilde, yakit ve motor on plandaysa dusunmeden alin derim. Ben alirmiydim? Asla. Cunku imzamdaki linke bakacak olursaniz, bence sizde vazgecersiniz. En onemli sey guvenlik bana gore varsin 20 kurus fazla yaksin. (Bende 28 gibi bir butceye golf 5 fsi bakiyorum).

Not: araci uzun sureli kullanmadim. 3 hafta surdum sadece. Yorumlarda bir kusur varsa affola.

• hocam istanbul trafiğinde 6.5 7 lt tüketimi var lineanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

hocam istanbul trafiğinde 6.5 7 lt tüketimi var lineanın.

Hocam ankara trafiginde sakin kullanim 4 lt, 3000 devir+ vites degisiminde 5-6 yaktirabildim. Istanbul trafigine cok yabanciyim fakat dur kalkta elbette daha fazla yakacaktir. Yinede lineanin 6.5 -7 yaktigi yerde benzinli bir arac 11-12 bin altina inmez diye tahmin ediyorum, yani hala ekonomik :)

• zotacing kullanıcısına yanıt
    aracı 100km'nin altına düşürmeden sürüyorsanız almayın. bu örneğiniz çok abaz. mesela size yeşil yandı duran ışıklardan hareket etmeye başladınız. sağınızdan veya solunuzdan bir araba size vursa hızınız 10 da olsa ne olacak biliyor musunuz? yan perde hava yastığı olmadığı için kafanızı direksiyon simidine değil ama yanlara vurarak dağıtacaksınız. eurocaptaki kaza testleri bir izleyin. araçların şasesi yamılıyor. sizin dediğiniz gibi araç yandan çarpışmada 100km hızda değil. sie çarpan araç yüksek hızda.
    hadi linea'nın erocap testini izleyelim diyeceğim ama yok. puntonunki var videonun 2. yarısına bak o hava yastığı olmasa ne oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=lusMpMRODBg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusirohasuki -- 4 Temmuz 2014; 19:50:04 >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    saçma olmayanı: "100km den sonra 15 tane hava yastığı olsa neye yarar iş fizik kuralına kalıyor" cümlesi ise. size diyecek bir şey bulamıyorum selametle.
  • kesinlikle haklısınız. atmosferik benzinli istanbul trafiğinde benim kullandığım güzergahta 10 11 lt altı yaksın arabalarımı yakarım.
  • 26bin TL'ye güzel bir seçim olur bence.

Fiat Tempradan sonra 2010 model emotion linea'ya geçtim. Yakıt olarak çok harika geldi haliyle. Yağmur sensörü, far sensörü, bel desteği ve kararan dikiz aynası gibi güzel detaylar var. Çok aşırı kaliteli gelmeyebilir herkes için fakat fiyatına göre güzel bir araçtır.

İstanbul'da şehir içi trafiğin akşına göre kullandığımda 6.5-7lt arası oluyor ortalama tüketim. Tabi kullanıma göre farklılık gösterir illaki, ben 6lt altına düşürmedim şehir içinde. Tempra'yla LPG'de 14-15lt yaktıktan sonra linea'nın yaktığını hiç dert etmiyorum bile
  • Linea cok yakıt tüketir. Yani dizel amacının dısına cıkmış oluyor multijet motorda bu nedenle tavsiye etmem.
  • 29500'e aldık 1.6 FSI passat'I. 100bin km deydi hem de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 6 Temmuz 2014; 2:00:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.