Şimdi Ara

2008-2009 MvP Kim Olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
283
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: vinsanity703

Lebron'un olması imkansız gibi Clevland ın bu gidişine bakılırsa.. Aynı şey Kobe' ninde başına geldi son 2 sezon ligi domine edip MVP olamamak gibi..

kobe son iki sezon ligi domine mi etti

sadece sayı atmakla olmaz bu işler takımı sürüklemesi lazım bu sezon da lebron un oynamadıgı 6 maç var sanırım 6 sını da kaybettiler lebron takımını sürüklüyor ama kobe öyle değil
  • tabiki yine DİRK NOWİTZKİ
  • Arkadaşlar..MVP likte çok önemli bir ayrıntı var malesef.Mvp seçiminde TAKIM başarısınada bakıyorlar..Kobe Bryant bu yüzden olamıyor.Eğer Dirk Nowitzki takımını playofflara taşımasaydı Leßron James olucaktı.Bu sene Kevin Garnett ya da Leßron James olur diyorum.Adam sakatlıktan döndü maç kazandılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

MVP ödülünde takım sıralamasına önem verilmesi aslında haksızlık değil...Başarıyı ödüllendirmek istiyorlar..Tutupta lig birincisinin sıradan performans göstermiş yıldızına verilmiyor..Mutlaka bakılan birçok kriter var Aynı zamanda nba takımıda ödüllendirmek istiyor..Bir takımın oyuncusunun mvp olması takımınada prestij sağlıyor çünkü..

Bu sene lebron mvp olması için iyi bir takım yüzdesiyle sezonu bitirmeli aynı zamanda bu istatistiklerini korumalı...Geçen 2 sezonda kobe bireysel anlamda ligin mvp siydi ama adamın yüzüne bile bakmadılar haklı olarak böyle devam etmesi bence daha doğru..Diğer yönden çifte standart olmaması hemde takımların büyük yıldızlarının bireysel istatistiklerini takımlarının kazanmasının önüne koymamaları bakımından bu sistem devam etmeli bence..
    Sonuna kadar haklısın,yazmak istediklerimi yazmışsın valla...

Düzenleme:Umarım Kobe olur diyeceğim ama geçen 2 yıla baktıktan sonra,bu takım ile Kobe MVP olamaz.En azından bu yıl için olamaz.Kaan Kural'ın da herzaman dediği gibi,Kobe takıma herşeyini verip yardım ediyor ama takım Kobe'ye MVP olması için yeterince yardımcı olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 14 Aralık 2007; 0:27:48 >

• Boston un bu durumun hiç tahmin etmiyordum ve o yüzden sezon başında bende Lebron olur diyordum üzülerek..üzülerek diyorum çünkü lebrona birtürlü kanım ısınmadı...

Ama gidişata bakılırsa idolüm olan KG nin olmasını istiyorum ve bekliyorum artık...İnşallah boston ve KG böyle gider ve yıllardır hakettiği MVP yi bu sene alır KG...Tabi Bostonda şampiyon olursa tadından yenmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 14 Aralık 2007; 2:44:55 >
  • MVP ödülü benim için artık hiç birşey fark etmiyor.Yahu bir oyuncu 5 maç kaçırdı diye alt sıralara mı düşer? Yani öyle 1-2 sıra da değil,daha çok.LeBron 5 maç sakattı diye oynamadı o 5 maç yenildiler diye LeBron'un MVP sıralamasındaki yeri düştü.Bu kadar saçmalık olamaz gerçekten.Cleveland yense heralde daha üst sıralara çıkacaktı.Belli mi olur? Bu NBA Yönetiminden herşey beklenir.Sen yokken takım yeniliyor ve senin değerin düşüyor,üstelik maçlardan kıytırmıyorsun da.Gerçekten sakat olduğun ve oynayamayacak halde olduğun için maçlara çıkamıyorsun.Tamtersi oyuncunun değerinin daha çok anlaşılması gerekirken bunlar oluyor.Akıl karı değil.20-30 maç oynamazsın,yerin düşer.Bu normaldir çünkü artık çok fazla maç kaçırmışsındır.Ama bu olan da nasıl bir düşüncedir anlamış değilim.

Bu arada Kobe MVP sıralamasında 1. sırada.Nedeni ise diğer yıllardan daha iyi oynaması değil,Lakers'ın batıda 1.sırada olması.Kobe'nin şu an ki istatistikleri;

27 sayı 5 riband 5 asist 2 top çalma 0 blok

Daha iyi istatistikleri olanlar altlarda sürünüyor.Kobe'nin 1.sıraya oturmasını sağlayan maç da bugün oynandı ve istatistikleri şöyle;

48 sayı 2 riband 2 asist 1 top çalma 0 blok // 21-44 şut denemesi

Eski Kobe geri döndü gibi.40 da atar 50 de atar,hatta daha da çok atar ama yanında 2-3 riband 2-3 asist ve 35-40 bazen de şimdiki gibi 45 şut denemesi.Tabi takımdaki herkes çok kötü şut atıyor o yüzden Kobe bu kadar çekti.Tamamen takımını düşündüğünden ve galibiyeti almak için yaptı bunu.Yoksa onun 10-20 şut çektiği maçlarda çook(!).

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

Lebron'un olması imkansız gibi Clevland ın bu gidişine bakılırsa.. Aynı şey Kobe' ninde başına geldi son 2 sezon ligi domine edip MVP olamamak gibi..

kobe son iki sezon ligi domine mi etti

sadece sayı atmakla olmaz bu işler takımı sürüklemesi lazım bu sezon da lebron un oynamadıgı 6 maç var sanırım 6 sını da kaybettiler lebron takımını sürüklüyor ama kobe öyle değil

Katılıyorum.Sadece sayı atmak domine etmek ise ne ala.Üstte de yazdığım gibi Kobe'nin 40'lı maçlarını çok gördük ama yanında da hep 3 riband 3 asist 0 blok 1-2 top çalma ve 45 şut denemesi ama genel de 30-35 küsür şut denemesi oluyordu.Takım 45 şut deneyecek kadar kötü değil.En azından daha az çekip,takım arkadaşlarını besleyebilirsin.Kobe'nin yaptığı sadece sayı atmak onun dışında pek bir pozitif olayını göremedim.Tabi bir de istatistiklere yansımayan savunması zor.Halkulade değil ama yine de söyleyeyim dedim.Yiğidi öldür hakkını ver.

Bari şu ödülün adını değiştirin.En Değerli Oyuncu'nun bunla bir alakası yok.''Takımın iyiyse sende iyisin'' güzel oldu veya bunun gibi birşey.Önce normal sezonu ilk başlarda kim bitirebilir onu düşünelim,cevap da kendiliğinden gelir zaten.Benim düşüncem Boston 1. olacak ve MVP Garnett olacak.Phoenix'de 2. bitirebilir,ödül Nash'de gidebilir.Sanırım ödül bu ikili arasında geçecek ama bana kalırsa Garnett alır.Ama Garnett alırsa da pek üzülmem.O da bu sıralamadan takımı yüzünden az çekmedi yıllar boyunca.

• 2005-2006 sezonu kobe ort. ist. : 35 sayı, 5reb, 5 assist, 1.5 top çalma.. Sezon içinde yaptıklarını anlatmaya gerek yok herhalde.. dallas 61 atmışken kobenin 62 sayısı, lakers yaklaşık 20 sayı gerideyken torontoya karşı 81 atması.. 1 ay içinde 44 sayı ortalama tutturması.. Wilt Chamberlain, Michael Jordan gibi efsanelerin rekorlarını alt üst etmesi.. ve bunları yaparken %45 gibi bir şut ortalamasıyla oynaması.. emin olun diğer oyuncular kobe kadar şut atmaya kalksa bu yüzdeyi tutturamazlar. ayrıca kobe kadar son saniyeleri iyi oynayan bir oyuncu var mı şuan ligde? kobenin sayılarının çoğunluğu 4. periyotta, el yakan zamanlarda gelen sayılar, yani altın değerindeki sayılar.. ve son derecede iyi bir savunmacı.. Bu kadar istatisk ve rekorlara rağmen bir oyuncu MVP ödülünü sırf takımı yüzünden alamayıp buna onay veriyosanız, lebron un 19w18lose ve daha kötü istatistiklerle MVP olmasını istemeye kimsenin hakkı yok!
  • quote:

2005-2006 sezonu kobe ort. ist. : 35 sayı, 5reb, 5 assist, 1.5 top çalma.. Sezon içinde yaptıklarını anlatmaya gerek yok herhalde.. dallas 61 atmışken kobenin 62 sayısı, lakers yaklaşık 20 sayı gerideyken torontoya karşı 81 atması.. 1 ay içinde 44 sayı ortalama tutturması.. Wilt Chamberlain, Michael Jordan gibi efsanelerin rekorlarını alt üst etmesi.. ve bunları yaparken %45 gibi bir şut ortalamasıyla oynaması.. emin olun diğer oyuncular kobe kadar şut atmaya kalksa bu yüzdeyi tutturamazlar. ayrıca kobe kadar son saniyeleri iyi oynayan bir oyuncu var mı şuan ligde? kobenin sayılarının çoğunluğu 4. periyotta, el yakan zamanlarda gelen sayılar, yani altın değerindeki sayılar.. ve son derecede iyi bir savunmacı.. Bu kadar istatisk ve rekorlara rağmen bir oyuncu MVP ödülünü sırf takımı yüzünden alamayıp buna onay veriyosanız, lebron un 19w18lose ve daha kötü istatistiklerle MVP olmasını istemeye kimsenin hakkı yok!

sonuna kadar katılıyorum eğer tracy mcgrady yada vince carter bu ortalamaları tuttursa çoğu kişi onu şimdiden mvp yapardı bu arada kobenin bu sezon istatistikleri:

PPG RPG APG SPG BPG FG% FT%
    27.6 5.8 5.0 2.1 0.5 .443 .854

eleştirirken biraz adaletli olun

• 2005-06'da kobe ve lebron müthiştiler.. mvp kesinlikle ikisinden biri olmalıydı..
    bu sene ise lakers'ın bu kadar iyi olmasını kobe'ye bağlamak hata olur, çünkü kobe senelerdir böyle.. bence en önemli 2 etken derek fisher ve bynum.. bynum bu sene çok iyi bir çıkış yaptı ve pota altı lakers'ın shaq'ten beri ilk kez bu kadar güven altında, çok daha iyi olacak.. fisher ise lakers'tan başka hiç bir yerde tutunamadı(bu ifadeyi çok seviyorum).. lakers'ta başka oynuyor bu adam..
    her zaman oyuncu başarısını takım başarısının önünde tutarım.. bu seneki mvp adayım lebron.. 29.8 sayı 7.7 rib 7.5 asist 2 tç 1.1 blok %49 fg 30.5 eff rating etrafındaki oyuncuların mal olması onun suçu değil

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

her zaman oyuncu başarısını takım başarısının önünde tutarım.. bu seneki mvp adayım lebron.. 29.8 sayı 7.7 rib 7.5 asist 2 tç 1.1 blok %49 fg 30.5 eff rating etrafındaki oyuncuların mal olması onun suçu değil

Evet LeBron hiç haz etmesemde çok iyi oynuyor bu sezon. Mvp olmazsa ayıp olur. Ama benim ikinci sıra adayım Chris Paul. İstatistikleri; 21,7sa 3,8rib.10,4as. 2,8tç. %49 fg %89 ft

Nash mvp olduğu ilk sezon 15,5 sa 3,3rib 11,5as 1tç ile oynuyordu. Tabiki takım başarısıda önemli ama Suns ve Hornets oyuncularının arasında dağlar kadar fark var...
  • chris paul çok sewdiğim oyunculardan biri ama ona vermezler bu arada umarım c.paul ve baron davis all-star olur
  • 2005-2006 sezonunda kobe nin 35.4 sayı 5.3 r 4.5 asist ortalamaları ve sezon sonu lakers'ın aldığı 7.lik (45 galibiyet-37 mağlubiyet) mvp olmasına yetmemişti...Lebron'un bu sezon yaptığı 29.8 sayı 7.7 r 7.5 asist ortalamaları ve cleveland'ın 20 galibiyet-18 mağlubiyette olması...Şimdi yukarıdaki istatistiklere bakarak hangisi sizi daha çok etkiliyor?Ben kobenin düşük ritimde gidip son 2 ayda yaptığı insanüstü işleri daha etkileyici buluyorum ama lebronun da istikrarlı gidişi çok etkileyici bence yakın performanslar..2005-06 lakers ve bu sezonki cleveland da gördüğüm kobe ve lebronun takımlarının itici gücünü oluşturmalarıydı..İki performansta çok özel, tek başına mvp liği hakedecek kadar iyi görünüyor..Ama kobe 2005-06 sezonunda bırakın mvp olmayı doğru dürüst oy bile alamamıştı..Hatta 2005-06 sezonunda lebronun yaptığı 31.4 sayı 6.6 asist 7 rebaunt ortalaması lebronu mvp yarışında 2. yapmıştı..Lebron istatistik olarak geride gözükmesine rağmen takımının 50 galibiyet-32 mağlubiyeti ona 2. liği getirdi...

Buyrun 2005-06 mvp oylaması;

2008-2009 MvP Kim Olur?

Lig lideri 64 galibiyet almış bir detroitin o sezon çok başarılı oynayan oyuncusu Billups bu ödülü alamadı hemde oylamada 5 . olarak kobenin bile arkasına düştü...Demekki öyle boston lig lideri olur onlarında lider oyuncusu kevin garnett mvp olur düşüncesi doğru değil..He olur orası ayrı..Ama bu genel geçer bir kural değil.

Daha önce attığım mesajımda aslında bu durumu açıklamıştım.
    quote:

bu sezon özellikle garnett ve nash bence en önemli iki aday..eğer bu adaylar mvp seçilmesi düşünülemiyecek kadar düşürürse istatistiklerini o zaman 45 galibiyet almış bir takımın oyuncusunada veriliebilir bu ödül..Birz karışık işler bence..

Bunu biraz daha açarsam bu sezon 50 galibiyet almış lakersın oyuncusu kobe , 63 galibiyet almış bir bostonun oyuncusu kevin garnett i mvp yarışında ekarte edebilir...Bu tamamen takım başarısına bağlı olmadığı gibi tamamen oyuncu istatistiklerine de bağlı değildir ama ağırlık bugüne kadar gördüğümüz kadarıyla takım başarısındadır.Billups 2005-06 da bu ödülü alamadıysa garnett te bu sezon aynı şekilde alamayabilir..Zira KG nin geçen sezonlara oranla itatistiği düştü.

@İlkkan23LeBron kobeyle ilgili yaptığın yorumlara katılmıyorum lebron sevgisi kobe hater'lığına yol açıyor sende...Kobe sadece sayı atıyor başka bişey yapmıyor demen gerçekten talihsiz bir ifade olmuş..Kobe herşeyi yapıyor , her sene en iyi savunma beşine giren bir adam ve savunması gerçekten üst düzeyde , kobe 30 maç arkadaşlarını oynatsın sadece kazanmaya odaklansın ama bir 5 maçta sadece kendi çalıp kendi oynasın hemen kobe bencil,kobe takım oyuncusu değil ,yine eski kobe yorumları yapılmaya başlanıyor..Peki bu adam sezon başından beri takım oyunu oynarken neredeydiniz?..Bir kere 44 şut atması mı kobe yi sadece sayı atıyor yaptı?

Geçen sezonda kobe takım oyunuyla başladı bu sezon olduğu gibi ama son 2 ay resmen sazı eline aldı tıngırdattı...Ama kobeyle ilgili kalıplaşmış düşünceleri olanlar bunları göremiyor malesef..

Kobe 81 attığındada murathanoğlu şahsiyeti ama sadece 2 asist yaptı demişti...Gerçekten ilahi bir adam bu MM. Bu kadar mı kör gözle bakılır sevgili kobe hater MM?

Kobenin 1. sırada olması bence şimdiye kadarki performanslara göre doğru..Kobe gibi NBA de MJ'le bir tutulabilecek bir oyuncunun hiç mvp alamamasıda talihsizlik olur.Kobe böyle devam ederse benim gözümde sonuna kadar haketmiş olacak..Lebronda bu sezonki performansıyla sonuna kadar saygıyı hakeden bir oyuncu...Ama 2005-06 da kobeye verilmeyen mvp'liğin şimdi lebrona verilmesi çifte standart olur o yüzden lebron bu ödülü unutsun bence(takımının sezonu 05-06 lakers gibi 6.-7. sırada bitireceğini ve 45 galibiyet alacağını düşünerek söylüyorum).Yok eğer lebron mvp ödülünü alırsa benim gözümde mvp ödülünün hiçbir değeri kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 16 Ocak 2008; 12:06:16 >

• quote:

Yok eğer lebron mvp ödülünü alırsa benim gözümde mvp ödülünün hiçbir değeri kalmayacak.

o değer bende yıllar önce bitti zaten.. hep söylüyorum, sene sonu ödülleri nba'i takip eden gazetecilerin oylarıyla belirlendiği için hiçbir zaman sağlıklı olmadı, olmayacak.. o seneki trend ne ise, eğilim ne yönde ise ve hatta oy kullanan gazeteciler kime daha çok sempati duyuyorsa ödül ona gider.. o yüzden bu ödülleri hiç umursamıyorum..

bu sene mvp ödülünü büyük ihtimalle kobe alacak.. gerek takımın iyi durumu, gerek kobe'nin iyi performansı, gerekse kobe'nin artık 30'una gelip bir mvp ödülü alamamış olması bunda etkili olacak.. garibim lebron biraz daha yaşlanmayı beklesin

bu arada mvp sıralamasına nereden bakıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 16 Ocak 2008; 12:48:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Yok eğer lebron mvp ödülünü alırsa benim gözümde mvp ödülünün hiçbir değeri kalmayacak.

o değer bende yıllar önce bitti zaten.. hep söylüyorum, sene sonu ödülleri nba'i takip eden gazetecilerin oylarıyla belirlendiği için hiçbir zaman sağlıklı olmadı, olmayacak.. o seneki trend ne ise, eğilim ne yönde ise ve hatta oy kullanan gazeteciler kime daha çok sempati duyuyorsa ödül ona gider.. o yüzden bu ödülleri hiç umursamıyorum..

bu sene mvp ödülünü büyük ihtimalle kobe alacak.. gerek takımın iyi durumu, gerek kobe'nin iyi performansı, gerekse kobe'nin artık 30'una gelip bir mvp ödülü alamamış olması bunda etkili olacak.. garibim lebron biraz daha yaşlanmayı beklesin

bu arada mvp sıralamasına nereden bakıyoruz

http://www.nba.com/features/player_rankings.html

2008-2009 MvP Kim Olur?

Lebron o kadar gariban bir adam değildir..Bence nba'in en çok sevilen oyuncusu lebron...Gazetecilerin kobeyi fazla sevdiğini sanmıyorum bunu daha önceki oylarda göstermişlerdi...Lebrona daha sıcak bakacaklarını düşünüyorum..Slam dergisinin bir oylaması vardı kobe en çok sevilen 2. oyuncu , sevilmeyende ise 1. ydi yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 16 Ocak 2008; 13:03:00 >

• Howard ve James çekişiyor şuan ama Nash götürür..
  • @The_MAD

Doğruyu söylemek gerekirse Kobe'yi sevmem ama bunun nedeni LeBron değil.Kobe sadece sayı atıyor ve sonuna da savunma yapıyordedim ben zaten ve bunlar dışında başka hiçbirşey yapamıyor yada yapmıyor.Asist desen imkansız,riband desen değil,blok'da değil.Top çalma desen 2.İyi denebilir buna.Sayı atmaktan ve biraz da iyi savunma yapmaktan başka birşey yapıyorsa söyleyin.

Bugün kü maçta herşeyi daha iyi görmeye başladım.LeBron'un oynadığı maç ve Kobe'nin oynadığı maç

48 sayı 2 riband 2 asist 1 top çalma 0 blok // 21-44 şut denemesi

51 sayı 8 riband 9 asist 3 top çalma 1 blok //18-28 şut denemesi

İşte ikisinin arasında ki fark bu.Biri 40-50 atarken yanında hiçbirşey bulundurmaz,diğeri ise Triple-Double'a yakın istatistikler tuturur ve neredeyse yarısı kadar da şut denemesi.Bu da takım arkadaşlarını düşünmesi,beslemesi ve ribandlara katkı yapması anlamına da geliyor.LeBron'un istatistikleri Kobe'den kat kat iyi ama işte takımın yeri yüzünden bu halde.Bir de şu anlam veremediğim 5 maçlık sakatlık sonucu yerini kaptırması.

Ligin başlarında bitirmek düşünceme katılıyorum.O sene Billups'a gitmemiş olabilir ama son sezonlara baktıkça bu ödülün en üst sıradakilere gittiğini ben görebiliyorum.Hele ki Nowitzki aldıktan sonra.Ondan önce de 2 kez üst üste Nash var.

05-06 yılına gelirsek;O yıl Kobe daha üstlerde olabilirdi hatta MVP'yi de alabilirdi.Ben daha önce de demiştim,MVP olsaydı zaten o zaman şaşırmazdım,en çok o yıl hak ediyordu.Burada da bu sene ki LeBron'a yapılan haksız bir düşünce var.Sen iyi oyna,takım arkadaşların yüzünden ''En Değerli'' olama.

• @İlkkan23LeBron

Kobe attığı zaman da herhangi bir yıldızın attığının 2 veya 3 katı fazlasını atıyor ama.. Geçen 2 senede hırslandığı zaman neler yapabileceğini göstermişti tüm anti Kobe'cilere..

Lebron ise MJ gibi oynuyor hem ribaund hem assist ama MJ'nin yarısı olamaz o ayrı mesele.. Kaldı ki Kobe MJ tarafından övülmüş bir adam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 16 Ocak 2008; 15:35:09 >
  • Kobe'nin herkesten 2-3 kat daha fazla attığı zamanlarda herkesten 2-3 kat daha fazla şut kullanıyordu.Normal birşey bu.Bazen de diğer yıldızlar kadar attığında 2-3 kat şu kullanıyor.Bakınız;44 şut ve 48 sayı.Ve diğer yıldızlarda Kobe'nin 2-3 katı riband ve asist yapıyor.Bunları da görün biraz.Direk sayı hanesine bakarsak olmaz.

LeBron MJ'nin 23 yaşındaki halinden çok çok daha üstün.Bırak yarısı olmayı böyle giderse MJ'yi de geçecektir.MJ'nin de Kobe'yi övmesi hiç bir anlama gelmez.

Ayrıca mesajımın istediğin yerine cevap veriyorsun yani işine geldiği yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 16 Ocak 2008; 16:00:31 >
  • İlkkan23LeBron;
    kobe ve lebron'u sadece 1 maçla kıyaslamak ve o maça göre karar vermek haksızlık olur.. ben de kobe'den pek hazzetmem, ama sezar'ın hakkı sezar'a.. kobe sayı atmasının yanında(ki sayı krallığında 2.) maç başına 6 rib ve 5 asist 2.1 tç(lig 5.si) ve 0.5 blok yapıyor.. kariyeri boyunca da böyleydi zaten.. kariyer ortalamaları: 5.2 rib 4.6 asist 1.5 tç 0.5 blok.. hiç fena değil..

bu arada kobe'nin en iyi sezonlarından biri de 2002-03 senesidir.. 82 maçın hepsinde ilk 5 başlayarak 30 sayı(kariyerinin en yüksek 3. ort) 6.9 rib(kariyerinin en yükseği) 5.9 asist(kariyerinin en yükseği) 2.2 tç(kariyerinin en yükseği) 0.8 blok(kariyerinin en yüksek 3. ort) %38,3 üçlük(kariyerinin en yükseği)

EvilPhoenix;
    lebron niye jordan'ın yarısı kadar olamasın.. olur mu öyle şey.. ayrıca kobe ve lebron farklı mevkilerin oyuncusu, birebir kıyaslamak da yanlış olur.. aklıma gelmişken; lebron lige girmeden önce michael jordan ile magic johnson karışımı birşey olacak deniyordu, hakikaten de öyle oldu.. nba çevrelerinin son zamanlarda yaptığı en isabetli tahmindi belki de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.