Şimdi Ara

2007 Volvo yerine ne alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 2007 volvo s40 dizel kullanıyorum. daha km düşük, modeli yeni masrafı az ve ekonomik sorunsuz bir araç almak istiyorum. amacım volvo yu satıp/takaslayıp , üste çok fazla para vermeden bir araç almak. 45-50.000 tl aralığında ne önerebilirsiniz?
    aklıma gelenler bunlar ilk planda . sizler ne önerirsiniz? kısmetse 2. Çocuğumuz da yakında aramıza katılacak ve yılda yaklaşık 20.000 km kadar yol yapıyoum (14-15000 km şehir içi yakın mesafe)

    1 2015 fiorino dizel
    2 2014-15 linea dizel
    3 citroen c-elysee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHABERDAR -- 3 Ağustos 2018; 11:24:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam Volvo'dan sonra bunlar teneke hissi vermesin sonra ? 45-50 bin için iyi seçenek olabilir tabi ama bence Volvo'dan sonra sıkıntı yaşayabiirsiniz.
  • hiç birisi volvonun v si bile olmasada içlerinde en oluru linea geliyor bana.
    piyasası iyi parça ucuz bol al bin satta problemsiz.
    üst paketlerde oldumu biraz daha eli ayağı düzeliyor içi filan ele avuca geliyor.
    temiz urban veya lounge paket 1.3 dizel iş görür.
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    hocam zaten arabamı satıp satmama konusunda çok kararsızım. gidip bir kaç linea ya felan baktım ama hiç ısınamadım. bir yanım diyor binebildiğin kadar bin volvo ya. diğer yanımda diyor ki bakıma masrafa vs verdiğin parayı unutma:)



    yani arada kaldım aslında birazda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    en azından parça ucuz masrafı az dimi hocam linea ların?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo'da neye ne kadar harcadınız ayrıntılı yazın ki önerilen araçlarla kıyaslama yapılıp doğru bilgi verilsin size.
  • Mondeo filan bakın hocam mk4 mondeonun yürüründe volvoyla ortak birçok parça var. Forda ait olanlarda daha ucuz.

    Attan eşeğe mevzusu yaşamazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    yani parçası bakımı masrafı tabiki daha ucuz.
    fakat linea işte modern şahin tatsız tuzsuz zevksiz bir araç.
    ulaşım amacını uygun maliyetle görmek için yapılmış.
    yani elindeki volvoda genç değil muhtemelen km side var.yani güzel araç ama açtığı masraflarda ağır geliyorsa uygun bir modele geçilebilir amma velakin lineaya ne kadar tahammül edersin s40 tan sonra orası muamma.bu beklentiyle senin amacınla alakalı buna kendin karar vermen gerek.

    bence şahsi görüşüm illaki değiştireceğim diyorsan bayram yaz geçsin acelesi yok ise satıp yıl sonu kampanya ile sıfır lpg li bir corollaydı megane dı öyle bişey almak daha mantıklı.şimdi ekonomik durumlar zaten belirsiz otomotiv sektörüde sinek avlamaya başlar yakında şimdi zam yapsalarda satamadıkları 2018 leri seve seve indirecekler.bu seçenekte değerlendirilebilir.
  • 2012 falan olsa da 308 dizel premium falan alınır bu bütçelere.
    5 yaş genç
    Yakıt olabilecek en azlardan
    Donanımı iyi
    Parça ucuz

    2-3 yaş daha genç line c-elysee gibi ekonomi odaklı üretilen modelleri hele ticari fiorinoyu asla tercih etmezdim.
  • Hocam merhaba.

    Saydığın arabalar bizde mevcut.

    Şirkette linea ve 301 ler var, kardeşime de 2007 s40 almıştım 203 bin km ye geldi. 300 bine de gelse linea ve 301 vermem ona. Kıyas bile yapılmaz.

    Sadece daha modelli ve az yakan bir aracınız olur.

    45-50 bandına düşük km bravo, 308 gibi araçlar bakmak daha iyi olur s40 tan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 4 yıl oluyor alalı. 1 kere turbo değişti. bir kere motoru yaktım (benim hatam yağını suyunu kontrol etmedim) gidip sandık motor alıp taktırdım. 70.000 km oldu yeni motor takılalı. her bakımı aşağı yukarı 1000 tl tutuyor. en son klimanın bir tarafı sıcak bir tarafı soğuk üflüyordu.. bilgisayara bağlayıp kalibre ettiler ücretsiz, şimdilik sorun yok ama her an ya radyatör, ya fan yada termostat bi şey çıkaracak diye ödüm kopuyor. geçenlerde bir arkadaşım fiorinoyu yetklili servise götürdü 350 tl ye adam bakım yaptırdı.. ben ise hep özel servis e gittim. işte böyle şeyler hocam. volvo çok güven veriyor eyvallah. konforlu yol tutuşu vs güzel tamam ama işte bu tarafı da beni üzüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam bak bu seçenekte mantıklı. şimdilik bir acelem yok zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    bütçe artar ama sıfır km daha düzgün birşey alınır belki.
  • Cok sayida volvo tecrubem oldu. Kullandiginiz S40’a binmedim ancak yine 1.6 dizel motorlu V50 tecrubem oldu. Bir onceki aracim ilk kasa makyajli S60’ti vs vs. Eskisiyle yenisiyle tanidigim, guvendigim ve cok sevdigim bir markadir.



    Bunlari niye anlattim ? bunlari anlattim cunku 2017 Ekim’inden 2018 Mayis’ina kadar da 2011 fiorino kullandim (1.3 mjet). Kac bin km yaptim bilemiyorum ama KULLANDIM. Ve acikcasi arac ne gidisiyle, ne yol tutusuyla ne hissiyatiyla hicbirsekilde Volvo satip binilecek bir arac degil.



    Attan inip esege binme tabiri bile burada bir karsilik degildir. Attan inip neredeyse(!) yayan kalmak gibi birsey. Cikardigi sorunlar da cabasi. (Korktugunuz termostat radyatör sorununu ben bu arabada yasadim. Motor isinmiyor hatta soguyordu Sehirlerarasi yolda mola verince motora elinizi koyabiliyordunuz, motor sanki mars almamis gibi soguktu...)





    Benim nacizane gorusum; aracinizi taniyorsunuz, sandik motor taktirtmissiniz daha 70bin km olmus. Ben sizin yerinizde olsam cok seneler daha o araca binerdim. Bindigim kadar da bakardim. Malum Volvo’lar kolay yaslanan arabalar degil gerek mekanik aksam olarak gerek tasarim olarak. Bence aracinizi sevin, bakin, kullanin.



    (Dipnot: 1000lira verdiginiz bakimda neler degisiyor bilmiyorum ancak bence farkli ozel servislerden de fiyat alin. Veya parcalarinizi internetten toplayip oyle gidin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazdığınız araçlar piyasanın en kötü araçlarıdır büyük yanılgı yaşarsınız
  • pspfreak P kullanıcısına yanıt
    hocam internetten araç için yedek parça vs hiç almadım. bir de ne bileyim araç parçalarını alıp servise gitmek biraz ayıp olur gibi geldi hep şimdiye kadar ama bundan sonra en azından sabit değişecek parçaları alıp öyle gideceğim servise ve bir kaç özel servise de gidip fiyat alacağım. aracımı gercekten çok seviyorum ve aslında baktığım bu araçların hiç birisini de beğenmiyorum. sanırım binebildiğim kadar binmek en iyisi olacak.. ileride biraz bütçeyi arttırıp daha farklı seçenekleri değerlendirmek mantığa daha yakın gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    evet hocam gün doğmadan neler doğar. biraz sabırlı olmakta fayda var sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bir yerde size hak veriyorum, özel olsun yetkili olsun volvo servisleri yüzünden arabadan soğuma noktasına gelmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2013 linea urban kullanıcısıyım. V50 ya da V70 düşünüyorum. Sizde tam tersi linea düşünüyorsunuz :) siz benim tarafımda olmak isterken bende sizin tarafınıza geçmek istiyorum bir nevi.
  • Volvo sürücüsü olarak lütfen listenizde ki araçların sürücü koltuğuna bi oturun, sürmeyin bakın sadece oturun. Cevabınızı kendiniz vereceksiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.