Şimdi Ara

2007 NBA All-Star Game (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 2,30 dan sonra yattım 4 te kalkarım diye.. kalkıp gidip daha rahat bir yerde uyudum yine :D yorumlara bakılırsa iyiki kacırmısım
  • ŞampiyonBATIIIIII ben de butun gun uyanık kaldım amaa 6,30 yatytım
    anca uyana bildim uyanmazdım daa sabahın kotunden berı bu kadart arayanım yoktu yerkezın arayacagı tuttu
    anca 13,00 uyana bıldım sımdı yemek yıyorum
    Memo da shaq la ıı muhabbet ettı macdaa 100 de 100 memo 2/2 attı super ama bu macda ona fazla top gelmeye cegı bellıydı

• kobe bryant,amare,melo ve t-mac baş rolü oynadılar. doğu da bi wade savunma çabası içine girdiçoğu kişi batıda oyun kurucu yok diye şans tanımadı ama hiç de o eksikliği hissetmedi batı baksanıza t-mac11 asist parker 10 asist

arenas da tam bir hayal kırıklığı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

kobe bryant,amare,melo ve t-mac baş rolü oynadılar. doğu da bi wade savunma çabası içine girdiçoğu kişi batıda oyun kurucu yok diye şans tanımadı ama hiç de o eksikliği hissetmedi batı baksanıza t-mac11 asist parker 10 asist

arenas da tam bir hayal kırıklığı oldu

batının guardlarda üstünlük sağlaması dogunun hiçbir şansının kalmamasını sağladı,zaten pota altında üstünlük sağlıyacağı belliydi batının.parker ı çok beğendim,asistleri büyük fayda sağladı takıma.kobe de 10 asist yapardı ama 4-5 pası elinden kaçırdı hep marion-howard filan.

• izlediğim en berbat all star maçıydı diyebilirim
    murat murathanoğlu da memoyu şişirdikçe şişirdi yok shaqla sürekli konuşuyolarmış falan altı üstü bi iki kez karşı karşıya geldiler
    iki şut soktu,kaan kural memo şutuna güveniyor zaten falan dedi
    tamam memonun all star olması başarı ama oynadığı oyunu büyütmeninde anlamı yok
  • Murathanoğlunun ve kaan 'ın memo yu fazla şişiridiğini düşünmüyorum..
    Eğer shaq ile konusuyor falan dediler ise konuşmuştur yanii... Zaten maç boyunca da karşı karşıya oyunda olduklarında geldiler..Arada da konuşmuşlardır mutlaka zaten memo da bahsetti bundan.
  • Bencedee birazz övebilirler kim kendı ulkesının oyuncusunu övmesinkii
    ama memo tum soglenenlerı haketdiyorr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

izlediğim en berbat all star maçıydı diyebilirim
    murat murathanoğlu da memoyu şişirdikçe şişirdi yok shaqla sürekli konuşuyolarmış falan altı üstü bi iki kez karşı karşıya geldiler

ah be sanctus diavolos sen de sevemedin gitti bizim mehmet'i...(zaten zamanında baya bi tartışmıştık yine senle bu konu üzerine şaka bi tarafa kaan o kadar değil de nba stüdyoyu izliyorsan bilirsin m.m memoyu her hafta öve öve bitiremiyor tabi bunda eskiye dayanan samimiyetlerinin de büyük payı var. zaten programda da demişti şimdiki hedefi mvp olmak için çok çalışmak

• quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

izlediğim en berbat all star maçıydı diyebilirim

ah be sanctus diavolos sen de sevemedin gitti bizim mehmet'i...(zaten zamanında baya bi tartışmıştık yine senle bu konu üzerine şaka bi tarafa kaan o kadar değil de nba stüdyoyu izliyorsan bilirsin m.m memoyu her hafta öve öve bitiremiyor tabi bunda eskiye dayanan samimiyetlerinin de büyük payı var. zaten programda da demişti şimdiki hedefi mvp olmak için çok çalışmak

evet memeti bi türlü sevemedimde büyüttükleride bi gerçek
    yani dün shaqla muhabbet ediyolar falan filan demenin anlamı ne ki,bu murat kosova nın "greg popovichle iyi ilişkilerim var" demesi gibi bişey
    ya shaqla memo iyi geçinse ne olur geçinmese ne olur,mm bunun neresinden kar çıkarmaya çalışıyor anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 20 Şubat 2007; 18:08:14 >

• shaq tam artistlik adamıydı bi ara smaç bastıktan sonra t-mac'e laf etti basın herhalde shaq sana ne dedi diye sordu t-mac'te çok sinirlendi herhalde kötü laf etti
    shaq zaten 5 smaç kaçırdı artık o eski formunu kimse beklemesin nba'nin en iyi pivotluğuna şu an yao göz dikmiş durumda

bu arada rip neden maske takıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

shaq tam artistlik adamıydı bi ara smaç bastıktan sonra t-mac'e laf etti basın herhalde shaq sana ne dedi diye sordu t-mac'te çok sinirlendi herhalde kötü laf etti
    shaq zaten 5 smaç kaçırdı artık o eski formunu kimse beklemesin nba'nin en iyi pivotluğuna şu an yao göz dikmiş durumda

bu arada rip neden maske takıyor

bi aralar burnu kırılmıştı makseyle oynadı bi süre,sonrada bi daha çıkarmadı
    artık uğur mu getirdiğini düşünüyor yoksa burnunu koruduğu için cesaret mi veriyor bilmiyorum ama makseyi çıkarmaya niyeti yok gibi görünüyor
    bu arada rip in alley hoop paslarında ne kadar kötü olduğunuda gördük,attığı hiçbir alley hoop pası yerini bulmadı

• Ben bir yerde okumuştum hidayetin nba de en iyi arkadaşlarından biri shaqmış bende çok şaşırmıştım.Bu arada biz türklerin nedir bu shaq merakı
  • bende şans vermiyordum batıya ama ezdiler resmen doğuyu ya Kobe ne bencil oynadı ne de mvp olma isteği wardı sadece zevk almak için oynadı ve hak etti mvp ödülünü shaq'ın da memo ile tanıştığını ilk kez duydum maçta he memoyu bir all star maçında izlemek büyük 1 zevkti hele yine isimlerin okunma yerinde kalbim çıkıcaktı he memıd okır demesiyle yüreğim hopladı

• Hamilton ; bence maske'ye alıştığından çıkarmak istemiyor..Çıkartınca rahat edemiyormuş..Bazı oyuncular öyle yapıyormuş ; burnu kırıldıktan sonra maskeyi çıkarmak istemiyorlarmış..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.